Kistan "skelett Halloween inbjudningarförra årets halloweenparty hade en vintage, gotiska känsla där alla började med en stomme av plast och fortsatte med dessa inbjudningar.

Material:
A4-kort (120gms eller mer, beroende på din skrivare) i vitt
A4-kort (tungvikt) i svart och rött (korrugerad eller texturerat om möjligt)
1" bred mini bagagebrickor
Avery-etiketter i klara och vitt
4,5 mm rund huvud svart brads (8 per skelett)
Rött brodertråd eller sträng
Bra hantverk lim
Sax, linjal, SYL eller vass penna, penna, svart penna, hålslag

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skelett Halloween smink

detta är hur jag gick omkring och gjorde mitt skelett smink för mig själv och min pojkvän. Samma steg gäller för killar version, bara en annan hals.Han köpte färgade kontakter som verkligen lagt till sitt utseende, de är ca 50$ beroende på var du går...

Att göra en Halloween-kostym

Ett bra sätt att skapa en kuslig glöd i mörka skelett Halloween kostymSteg 1: material För kostym behöver du:En rulle av glöd i den mörka avstigning märkband.SaxSvart tröjaSvarta byxorSteg 2: Klippa bandetNu måste vi klippa remsor av tejp för benen i...

Ghost fotografering

Halloween är detta speciella datum när vi ge fritt utlopp för vår fantasi från de mest förtjusande till den dystra och därför vi älskar Halloween.Detta projekt handlar om ett klassiskt paranormal undersökningen Ghost fotografering, i detta fall falsk...

Lätt Halloween kistan

Detta är en instructable för en kista gjord av en skokartong. Jag gör detta för Halloween som en kista för mitt skelett Boris och som en ruta för Halloween fester.Vad du behöver för detta projekt:en låda (jag använder en skokartong)en linjalen pennae...

Animerade skelett Chainsaw Massacre Halloween Prop

Halloween närmar sig och det råkar vara min favorit semester. Jag försöker alltid ha någon typ av skärm i min gårdsplanen. De senaste åren, har jag haft "Gräsklippare Man", som en galning kör över en kropp med sin gräsklippare. Det är en statisk...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Halloween Arduino skelett

Denna ganska enkel DIY rörliga skelett kan göra en Halloween-fest lite mer "skrämmande"...När någon kommer i rad, det plötsligt "vaknar upp", lyfter armarna och ögonglober glöd i rött!Låt det hänga i någon dim ljus plats och vänta på e...

Lastpall Halloween kistan dekoration

Halloween är underbar ursäkt för att få händerna smutsiga och starta upp ett nytt projekt.Flytta in i min första hem har gett mig och min fru spänningen i nu skapar större halloween dekorationer och scener. Varje år jag planerar att göra något nytt o...

Muskel anatomi med Sugru och ett Halloween skelett

jag har undervisat mig anatomi för att få en bättre förståelse för hur man drar den mänskliga gestalten.Här är en övning du kan göra, med en billig halloween skelett från Dollar Tree och flera förpackningar av sugru.Förresten, det ser ut som en akade...

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

Halloween skelett spis

detta verkar vara året för skelettet för mig. Här är en super snabb och enkel dekoration för ett ofta ignoreras del av huset. Den öppna spisen! (Dessutom är det ett bra sätt att använda antingen ditt skelett bitar, eller din mindre "attraktiva"...

Klättring Halloween skelett

jag startade detta projekt, baserat på planerna på halloweenpropmaster.com. Skillnaden är att jag trådbundna skelettet leder tillsammans inne, i stället för limning dem, som han gjorde. Hur som helst, jag vet att stöttan är ganska effektivt eftersom...

Halloween troféer: Att sätta rörelse i skelett och Mini Zombies!

jag älskar Halloween, jag älskar fester, jag älskar fester och tävlingar hålls alla i god roligt. Jag älskar skelett, alla former, storlekar och kvaliteter; Blow mögel, Bucky, blucky, var och en har sin egen speciella plats i mitt hjärta. Jag är särs...

Halloween skelett av plast shoppingkassar.

jag ville ha ett liv storlek skelett för våra Halloween display och min budget var $0.00 plastkassar, wire galgar och bandet var svaret.Material som behövs.Om 20 eller 30 vita plastkassar.Två wire frame klädhängarnaMassor av tydliga band. Jag använde...

Lastpall kistan för Halloween

detta började som en off-handed kommentar från min fru om att göra en kista för vår kyrkogård på Halloween. Vi gör något varje år för Halloween, så detta kändes som så bra ett projekt som någon.Min son, som har varit sjuk sedan förra julen gillade id...

Två Halloween projekt - skelett smällde Dunking huvud & 6-fots höga häxa peka på ytterdörren

dessa är två riktigt enkel Halloween exteriör heminredning projekt som genererat massor av skratt i många år. Om du har en basket hoop, varför inte ha ett skelett slam dunking hans huvud? Och för att hälsa på folk på din dörr, vad sägs om en 6-fots h...

Lär dig muskel anatomi med ett Halloween skelett

jag ville lära mig muskel anatomi för ritningen. Men jag var inte säker på ordningen av muskler bara från Rita dem i två dimensioner.Jag märker att de flesta anatomi böcker inte visa dig hur hela muskeln ser ut av sig själv, bara hur de ser alla samm...

Vanilj kokos Halloween kistan muffins med smör grädde glasyr

Dela med dig en cupcake recept för Halloween med Lil Miss, denna vegan och glutenfria alternativ passar varje diet. Detta recept är jättegott! Du kommer att få se hur man gör en läcker smör grädde glasyr, samt en utsökt cupcake. Perfekt behandling fö...

DIY HALLOWEEN SKELETT

Hej, ska idag jag visa dig hur man gör detta skelettSteg 1: Saker att behövas. du behöver sax, häftapparat och utskriften av skelett-http://www.arvindguptatoys.com/arvindgupta/Toys/PDF/Hingeskeleton.pdfSteg 2: skärning.skär alla delar.Steg 3: att gå....