KNEX BOLT åtgärd SNIPER gevärjag vet, en annan knex prickskyttegevär...
men om du gillar den här berätta för mig och jag kan göra en instructable :)

im inte ny på instructables men detta är min första bildspel. Jag har inte gjort någon instructables, ännu!

Detta är den första knex gevär ive gjort på ett tag...

denna pistol behöver en magazine och im inte bra på att göra de men om somone skulle kunna utforma en för mig som skulle vara awsome. (jag kommer att ge dig kredit)

denna pistol är ganska robust och det finns en sann utlösare på den.

och om jag gör en instructable kommer jag att lägga en överraskning tillägg till pistolen som inte har använts på någon knex pistol ännu (tror jag) :)

(PS: överraskning kommer att vara mycket awsome. det är en idé som jag har funderat på ett tag och im säker på att det kommer att fungera)

Relaterade Ämnen

Min knex bolt åtgärd sniper gevär!

detta är min knex prickskyttegevär, som också är min första någonsin pistol!OK, vet jag inte mycket bra. med 4 normala gummiband, det skjuter 10-20 fötter (ungefär, jag inte mäta), och bryts lätt. Skicka i kommentarerna om du vill att jag ska göra en...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

FSSR - sant Bolt åtgärd Sniper gevär

uppdatering! -Jag har återuppfört trigger bilderDETTA ÄR KLART BYGGA DET!!!Du har sett bilderna, och du kan nu bygga det!Detta är lätt min personliga favorit pistol, det blir stor makt och har ett par nya funktioner som jag hoppas du gillar.historiav...

Knex CSR50 (Crockett's Sniper gevär 50 Cal.)

Hi guys! Detta är knex vapen av DOOM här, och detta är min prickskyttegevär som jag gjorde. Jo, är det mer som en extremt modifierad version av raiden97's TMR67. Jag la i princip en shell utmatning mech, gjorde lager mer realistisk och mindre kantigh...

Bipod för Knex Bolt åtgärd XM8 Sniper gevär

här är en stor bipod för bolt åtgärd xm8 sniper gevärSteg 1: att göra GEVÄRSSTÖD göra det.Steg 2: färdig!!! färdig!...

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...

Modell bult åtgärd Sniper gevär (nya instruktioner!)

Detta är en mini paper replik av en modern bolt åtgärd gevär som M700, med ett scope som också är gjord av papper.EDIT: på populära begäran, jag ska försöka att beskriva stegen så gott jag kan utan bilder om hur man gör pistolen. Jag vet inte säkert...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1) instruktioner

Hej stötarna.här är instruktionerna för min Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).funktioner:-flyttbara mag.-bra sikte.-bra utbud.-kraftfull.-bult-åtgärder.-trevlig lager.-valfria andra syn (se sista steget)Pro:-alla funktioner.CON:-kanske inte så stark.-l...

.50 kaliber Sniper gevär

denna prickskyttegevär slår samman den 25 mm Sniper Rifle av irWinner, som jag ger alla poäng i världen till, förutom fat storlek och några hörn jag skär =]Stora kredit till alla på spudfiles.com som hjälpt mig att fixa mitt sprinkler ventil problem....

Knex sniper gevär V2 K.A.S.R v2

en bättre version av K.A.S.Rbeståndet, trigger och handtaget är bättredessa är bilder av uppdateringarSteg 1: Avtryckaren Ja det är block åtgärder men det är min favorit typTitta är det en svalare versioin av block avtryckaren. Steg 2: Beståndet Dett...

Knex Bolt Action Sniper Rifile

denna Sniper är gjord av blå mulle men jag heavally modifide vapnet.Spänna?spänna på detta pistol jag mycket bra eftersom det blir 20-30ft...

Mina Raptor... längsta intervall Knex sniper gevär i historia

det inte få post BREAKING rasar på grund av THE fat! DET ÄR PÅ GRUND AV TJOCKA GUMMIBAND OCH NOLL FRIKTION! Muhaahahahahahaha!!! Jag vet har fått titeln längsta intervall Knex pistol på instrucables!Name:B.s.r raptorpurpouse: lång räckvidd prickskytt...

Knex sniper gevär från halo

här är det, prickskyttegevär från haloSteg 1: gör baksidan av sniper första du gått för att göra baksidan av sniperSteg 2: gör kroppen av sniper nu du gått för att göra kroppen av sniperSteg 3: gör tunnan nu du gått för att göra fatSteg 4: gör resten...

Knex RBG Sniper gevär (KRSR)

ett prickskyttegevär som jag gjort som för mig har extrem noggrannhet!Jag hoppas den gör för dig!Steg 1: räckvidd räckviddSteg 2: Avtryckaren avtryckarenSteg 3: Rumpan Butt! Du kan förbättra detta om du vill.Steg 4: fortsättning på rumpan fortsättnin...

Knex gevär / Sniper gevär

första instructable - kommentarer välkomnaspeciellt tack till Knexartillerys RPG för den viktigaste mekanismen,Jag har gjorde den till ett prickskyttegevär.FÖRDELAR:Praktiska lagerLätt anpassningsbaraSanna triggerMåttlig mängd bitarMycket kraftfullNA...

Phantom en knex sniper gevär

dess varit en lång tid sedan jag postat skolan precis börjat så det har varit svårt att hitta tid att lägga.Jag byggde detta ca 4 veckor sedan så det är förstört nu blir det inga instruktioner skjuter gummiband ca 30 fot....

Knex termantor sniper gevär dess 100% acurate

jag ge halva cridet till knexfreak360 för handel och utlösa denna pistol är 100 perenct acurat olny om du använder röda stavarCON1 skottframsidan av barral är Lovisas kindvePROFFSENkraftfullser coolsanna trigger...

Knex armborst: C.C.S gevär

Hey Guys!Så nyligen jag har haft några fler idéer om några nya Knex vapen men istället jag beslutat att bygga någon annans pistol och letade en riktig slangbella gevär med ett bra utbud, och så småningom snubblat på DJ Radio Longbow SR-L V2 och gjord...

CM-10, The Mech en Bolt-action Sling-skott gevär

jag hade beslutat att göra en k'nex slangbella gevär med ett borttagbart magasin, och genom att göra som jag behövde hitta ett sätt att läsa in en enda runda i geväret i taget, utan att göra det halvautomatiska. Vilket innebar att geväret behövs en b...