Knex Sabot Bulletjag hade en idé för knex ammo som skulle tillåta längre räckvidd och ont mer

Liten stång var svaret för ont men hur kan jag få utbud och att passa i pistolen

En sabot runda

En sabot/ˈsæboʊ/är en anordning som används i ett skjutvapen eller en kanon till brand en projektil, till exempel en kula, som är mindre än bore diameter, eller som måste hållas i en exakt placering

Proffsen kan skjuta mer grejer som spikar

Ökar utbud

Ser cool

Nackdelar
Knepigt

FN: S pålitliga

Relaterade Ämnen

Knex Sniper-Single Shot

dess en stark knex sniper kan det varyed till makten som beror på du gummiband min en är mycket kraftfull när det är en bra pistol och jag kommer att publicera det fullt om du kommentera och jag här vad jag kunde göra det och även skicka mig bilder a...

Knex dubbel fat gevär med 8 skott 16 bullet mag

detta är min Knex dubbel fat gevär. Jag kom upp med denna pistol medan byggnaden blå Mullets dubbel fat så ge honom lite beröm. Det är ganska stark, har en 8 sköt tidningen och bullet pusher sak i mag även är ut stress så det inte jam väldigt ofta me...

Bullet bill knex pistol

en annan pistol, men jag fick detta pistol kan skjuta 48 ft med 2 gummiband!!!2. O och äta här maten är AMAZING!Steg 1: handtaget / utlösa 1. build this2. gör 20 i thees3. hur man sätter dem på4. sedan lägga alla 20 påSteg 2: räckvidd 1. samla thees2...

Knex explosiva spets Bullet

här kommer du att göra en explosiv spets kula som går bang om effekterna!Steg 1: Saker du behöver! Samla alla dina leveranser för att börja bygga!Steg 2: Explosiv förberedelse! Göra din explovie tips! Skär en cirkel.Steg 3: Fäst spetsen! Här du komme...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Knex Gun Gallery

ja jag har inga intentioner att skapa en instructable om dessa vapen... jag tänkte jag skulle dela vad ive gjort och se vad du ppl think em: PVarje steg innehåller fördelar och nackdelar med kanoner.BTW om any1 vet var man kan hitta gamla skolan vet...

Supercool hög effekt knex hand pistol

liten, hög ström, supercool, knex pistol. Inte den mest exakta sak i världen, men kraftfull för sin storlek. Det är min andra instructable. Den använder mycket små bitar och inte för hårt att göra eter. Det skjuter röda kontakter bäst men kan skjuta...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

E.P.13S.K.G. (epicpenguin13's små knex gun)

Detta är min nya knex pistol. Det skjuter ca 20-30 fot, beroende på gummiband. Det brukade vara ett armborst men det var inte robust nog, så jag ändrade det till en pistol.Fördelar:Bit effektivBra utbud för vad det ärSanna triggerInga ändrade bitarNa...

Hur man bygger Knex Slingshot

detta Instructable visar dig hur man bygger min knex slangbella.Steg 1: Materialz Behöver du: 2 gröna bendy stavar, 1 grå hård rod, 6 gula kontakter, 2 blå kontakterna, 1 gummiband, 4 röda stiff stavar, 11 vita kopplingar och 5 orange. kontakter.Steg...

KNEX: INNOVATION eller ingripande

Hej där, jag har skapat en knex koncept, och jag har lagt det att fungera... så berätta för mig om detta är innovativa eller om jag behöver en intervention = POK så heres konceptet:pistolen är 4 kontakter brett, kulorna är grå 1 slot kontakter med vi...

Knex automatisk Kap-40

Detta är min Knex automatisk Kap-40. Jag ge lite beröm till den röda boken av Westmarch eftersom jag använde kroppsformen av hans Kap-40 för att göra min automatiska Kap-40. Ja, jag vet jag lämnade ut varbygeln (det är för liten för mig). Den automat...

Knex Frag Shotgun

jag uppfunnit detta ett tag sedan, och just nu tänkte att återskapa det och visa er hur man bygger den. Det bränder blå eller grå distanser överallt.Steg 1: material Knex bitar-4 x orange raka kontakter 5 x gul halvcirkel kontakter 2 x röd 90 graders...

Knex Gun: Savage

Hi guys, jag är tillbaka efter ganska lång paus! Det här är min nyaste Knex pistol och en som jag byggt tillbaka förra sommaren och även en som jag tycker ganska mycket. Först nu har jag ens brytt sig om ladda upp bilderna till min mac.Så vad är cool...

Knex tung kanon ammo mod.

Detta är en Bullet mod för I_am_Canadian's Knex tung kanon.Steg 1: ReservdelslistaStavar:36 grön11 WiteAnslutningar:8 gul2 gröna1 röd6 blå 3DAndra:5 gröna reg-till-mini adaptrarSteg 2: Bygga dessa. Titta på pic.Steg 3: montering Sätta dem alla tillsa...

Knex M1911

Hi!Så detta är min Knex M1911 pistol, och till skillnad från de flesta andra Knex M1911guns här faktiskt ser mycket lik den äkta varan! Det är laddad genom handtaget och bränder två olika omgångar, har mycket bra sevärdheter att är korrekt och handta...

Knex Borttagbart magasin - ny mekanism

jag utvecklat en ny mekanism för en knex magazine. Detta är lite bättre än de konventionella "trycka" kulorna på plats eftersom i stället för en direkt push, en stor del av styrkan är Omdirigerad vinkel, vilket avlastar massor av trycket på kula...