Knex skiljevägg transformatorjag gjorde detta på begäran av btog. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex barrikad/frenesi transformator combo bygga

jag antar att detta är den första transformatorn instructable från filmen. Jag vill se andra människor publicera sina egna transformatorer. Om det händer skulle jag vara beredd att lägga ytterligare en av mina egna. Jag skulle också vilja veta som by...

Knex man motorcykel transformator

jag gjorde detta för 2 veckor sedan det ser mer ut som en chopper cykel men Dömsom om jag börjar alla mina transformatorer med en knex manhär var mycket snyggt det ser ut som på den andra filmenSteg 1: knex man cykel steg 1Steg 2: knex man cykel steg...

Nya Knex Optimus Prime Transformer

vem vill jetfire combo?Steg 1: Kroppsdel 1 Steg 2: Kroppsdel 2 Steg 3: vapen Steg 4: huvud Steg 5: Ben Steg 6: montering Steg 7: Transformation...

Knex Dino Bot transformator Pterodactyl

om du har några frågor eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: kropp Steg 2: vingar Steg 3: vapen Steg 4: huvud Steg 5: Ben Steg 6: Dra alla tillsammans Steg 7: omforma...

Knex Megatron (gun) transformator

jag gjorde detta på begäran av johnnybgood. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: huvud Steg 4: Ben Steg 5: vapen Steg 6: Dra samman Steg 7: omforma...

Knex Optimus Prime Transformer

denna gången gjorde jag en anpassad huvud för Optimus. Frågor eller rekommendationer kommentera bara!Steg 1: kropp Steg 2: Armar och Grill Steg 3: huvud Steg 4: Ben Steg 5: Dra alla tillsammans Steg 6: omforma...

Knex Take-apart transformator: Hoppa driva

"om hotet är inte krig, dock? Så här mycket makt kan inte finnas! Det kunde bryta sig loss och... " "Jag är väl medveten om riskerna. Var inte du som programmerade systemet?" "Jag gjorde, men det blir intelligent. Det kunde ta red...

Knex Scorpinoc transformer

As some of you know I recently posted pics of very complicated transformers i built out of knex from the new movie. Eftersom de är mycket komplicerat att Visa folk hur man bygger den valde jag att se om jag kan göra en ur en mindre transformator jag...

Knex transformator barrikad med Frenzy

jag var mycket nöjd med hur barrikad kom ut och knex tävlingen råkar vara aktiva så jag är att ange det i tävlingen. PS Om du tittar på miniatyrbilden för knex tävling kan du se att min gamla profilbild är på bilden! Som alltid om du har kommentera i...

Knex bil transformator v2

Detta är min knex bil transformator v2. Det är bättre än min version 1. Det är mindre men större i sin bil form. den har en stor hammare. Det är verkligen lätt att omvandla. vid den allra första bilden vet du hur man gör det så det är därför jag inte...

Knex starship transformator

denna transformator tar 2 knex man den första är knex man kostymSteg 1: detta är den andra knex mannen framsidan av fartygetSteg 2: omvandla dem detta är den stora killen omvandlaSteg 3: Steg 4:...

Knex humla transformator

Äntligen! Humla står inte väl men med lite fifflande kan han stå tillräckligt bra. Ledsen om bilderna blandas. Jag förmodligen inte kommer att lägga ut som vanligt från nu på, ledsen: (.Steg 1: kropp Steg 2: Bil ram Steg 3: huvud Steg 4: vapen Steg 5...

Hur du gör din egen Knex transformator

när jag började göra knex transformers jag sa "Jag inte har tillräckligt knex!" Men sedan såg jag mini transformatorer. Detta är hur man gör transformatorer. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: planera Nu, det f...

Knex Brawl transformator

jag tror det är min bästa transformator sedan Optimus Prime. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Att sätta allt ihop Steg 6: omforma...

Knex Bruticus Transformer

På begäran av stongill.Tyvärr är jag en mun bakom schema, jag har inte har tillgång till dator för ett tag.Steg 1: Motormaster Steg 2: bråk Steg 3: Swindle Steg 4: Blast Off Steg 5: Vortex Steg 6: transformationer Steg 7: kombination Steg 8: Kommer s...

Knex Instructables Robot... Transformator!

Oh yeah jag gjordeSteg 1: Kroppsdel 1 Steg 2: Kroppsdel 2 Steg 3: Armar, ben, huvud, och näsa kon ;) Steg 4: montering Steg 5: Transformation...

Knex Jetfire transformator

slutligen uppladdning detta så Vänligen njuta! Förslag på framtida transformatorer skulle vara uppskattat.Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Sockerrör och Optimus Prime vapen ;) Steg 6: montering Tar ett tag att stå honom u...

Knex Mini transformator ubåt

detta är en söt liten transformator ubåt, med komplexa transformaton färdigheter, benen, min ursprungliga idé. Enkla vapen, byggd med smarta funktioner. Njut av vid och kolla in min andra häftiga transformers (mini)....

Knex transformator Blackout

gjorde som en begäran från en "vän". Ledsen för låg kvalitet bilder. Vill fortfarande ha fler förfrågningar! PS den andra saken är Scorpinoc.Steg 1: Kroppsdel 1 Steg 2: Kroppsdel 2 Steg 3: Armar och ben Steg 4: Scorpinoc Han är riktigt liten så...