Kombitrafik din externa diskjag har alltid varit religiösa om säkerhetskopiering av data, men var trött på att dra ut min bärbara enhet och ansluta den när jag ville säkerhetskopiera något. Detta är inte den mest eleganta lösningen på något sätt, men det lägga inte mycket vikt till min system och jag kan alltid säkerhetskopiera och har tillgång till andra filer om jag behöver dem.

1. skaffa dig en slim USB-enhet som inte behöver någon makt. Jag använder Western Digital. De är små och går upp till 320GB.

2. Lägg några kardborreband på baksidan av enheten och sedan på baksidan av din bärbara dator. Ett idealiskt skeva det vid sidan av den dator som har USB-/ Firewire-portar så att du kan använda kort kabeln som medföljer enheten.

3. kardborrband på och gå.

Detta skulle också arbeta med en USB-powered USB-hubb.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ett sätt att kombitrafik din externa disk

efter flera tillfällen när min precccious (på grund av all information lagras) hårddisk hade fallit ner eftersom jag alltid glömmer det är fäst och sedan stå upp eller flytta den bärbara datorn, jag förstod hårddisken måste dockas på något sätt till...

Hur man kan anpassa och Lösenordsskydda din externa Media lagringsenhet på en Mac

denna tutorial undervisar dig hur till lösenord-skydda din externa lagringsenhet på en Apple-dator samt anpassa namn och ikon som det visas på skrivbordet.Detta är en 14-steg screencast....

Gör din egen disk-top Point of Sale

jag nyligen skapat en bänkskiva POS (punkt försäljning--vad tänkte du?) för vår iPhone fall produkten och gjorde det på Techshop (http://techshop.ws) som sitter bredvid registret på din lokala cool design butik. Jag tittade på några kartong premade d...

Windows 10 på din HP Stream 7!

Eller andra likaså billig tablet ~Var du en av de personer som köpte en $100 Windows 8.1 tablett? Älskar du din tablett? Tja, är mitt svar ja på båda! Jag flippar älskar min lilla HP Stream 7! Även om den inte har tillräckligt med ström för något int...

Kopiera din i-Tunes PC biblioteket till en ny plats

Låt oss säga att du persondator blir gammal... dags att ersätta den. Du har bränt alla dina vinyl (45 och album), kopieras alla dina CD-skivor, och köpt en massa nedladdningar från i-Tunes butik under de senaste åren, och behöver ett sätt att överför...

Kan ge Linux ett försök (aka kan få det gamla PC kommer igen)

Är du en av dem som krympa och dölja från ordet "LINUX"? Jag vet att det finns fortfarande några av er där ute. Oroa dig inte, din rädsla är behandlingsbar. Tro mig. Jag var en av er!Detta Instructable är för människor som oss.Jag ska visa dig e...

Raspberry Pi Owncloud (dropbox klon)

är vad jag kommer att visa dig hur man bygger en egen personliga dropbox som tjänsten med en raspberry pi och vissa program kallat OwnCloud. ownCloud ger dig frihet och kontroll över dina egna data. Det är ett personligt moln som körs på din egen ser...

Mjuk din Xbox (spela spel utan disk) ** uppdaterad **

viktigt du kan orsaka din Xbox inte svara om stegen som beskrivs inte är följs noggrant. Det fungerade för mig och många andra, var försiktig och se till att du förstår processen innan du försöker det.Vad gör du installerar UXE för min Xbox?Kan du sp...

Göra en Xbox 360 extern lagring delning

Med en ålder av min Xbox 360 och tillgänglighet spelen laddas ner från spel med guld, min hårddisk bygga upp ganska snabbt. Eftersom jag ville fortsätta att lägga till spel, behövde jag lite extra utrymme för lagring. Jag beslutade att använda del av...

Hur du lägger till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva

Hej, i denna tutorial ska jag visa dig "Hur att lägga till anpassad ikon och långt namn till din CD/DVD eller USB blixt driva" för absoluta nybörjare.Saker du behöver:-1. en CD/DVD eller USB-2. en fungerande dator med valfri textredigerare (ante...

Uppgradera din Apple MacBook: Data Backup och bevarande.

Min Mac hårddisk fick verkligen fett och full, det var äckligt. Detta problem som händer med många människor som har köpt den ursprungliga MacBooks. De känner av utpräglat snäva smärtan av en liten hårddisk. Jag köpte min macbook ~ 2 år sedan och det...

Vill använda Windows 8? Partition (söndra) din hårddisk och prova det!

IntroduktionMicrosoft släppte nyligen sitt nya operativsystem Windows 8. Denna nya version av windows är dramatiskt annorlunda tidigare version, Windows 7. Genom partitionering eller dividera, hårddisken innan du installerar Windows 8, du kommer att...

Skydda din Mac från tjuvar

i detta Instructable, jag ska visa dig hur du skyddar datorn mot tjuvar. Medan dessa tekniker är inte 100% effektiv, kommer de förbättrar dina chanser att få din Mac tillbaka av en oändlig faktor... Anledningen till att jag säger detta är att utan nå...

Förvandla en extern USB DVB-T dongle till en inre en

Så du köpte en ful och sköra USB DVB-T dongle för att få gratis digitala TV-sändningar, men efter ansluta den till din HTPC du inser hur fult det är och hur troligt det är för någon att misstag fast den.Detta instructable visar dig hur du dölja din e...

Några tips som gör din Tech liv lätt!

I dagens tech värld finns det många lilla "hemligheter" om dina digitala produkter som inte är allmänt känt.Arbetar i IT världen. Jag har plockat upp dessa små gemensamma förfaranden som de flesta människor inte inser är ute och utformad i sina...

Bygga din egen gateway brandvägg

lär dig att bygga din egen gateway brandvägg med FreeBSD® och gamla PC delar. Brandväggen kommer att bestå av PF brandväggen, Snort-ID: N, olika IPS applikationer, Squid proxy och några intuitivt webbgränssnitt för revision. Kostnaden för detta proje...

3$ Disk Sander

denna tutorial ska show dig hur man gör en disk sander för praktiskt taget gratis. Jag creat gruvan endast med bärgning delar.Det är för 125mm sand disk och jag tycker det är mycket användbart för små träbearbetning och 3D-utskrifter.Steg 1: material...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Gör dina egna objekt fotografering mjuk ljuslåda

MålSyftet med detta instructable är att visa dig hur man bygger en bärbar objekt fotografering soft-light box med billiga material och enkla verktyg. Rutan bör enkelt fälla ihop och förvara under en säng eller bakom möbler. Sedan när det är dags att...