Kompakt Disk (CD) Golfså jag letade igenom den ändlösa otroliga instructables, när jag hittade en av SEAMASTER, som gjorde en inomhus disk golf hål. Här är länken till hans:

Jag trodde det var awesome och skulle göra en stor gåva för min bror detta jul. Jag postar detta eftersom, så cool som han var, det fanns några förändringar jag ville göra. Jag ville att det skulle vara lite mer omfattande och jag ville att det skulle vara portabel. Därför tar följande steg dig genom hur jag gjorde den här. Även om jag kredit Seamster för idén, lämnar jag mina leksaker 2 tävlingen. Jag skulle gärna höra dina åsikter.

Så på med showen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att få en CD i en CD-spelare

för vissa ansträngande uppgiften att ta bort en CD från dess skyddsfodral och placera det i en kompakt Disk spelare är en enkel sak, men för andra är en syssla som vissa folk kommer att betala till har slutförts för dem. Ofta de som är okunniga kämpa...

Dekorera ditt hem utan att slösa pengar

jag har visat u d enklaste sätt för att dekorera ditt hem!Steg 1: Ta en kompakt disk (cd)... du kan använda någon cd som inte används längre!Steg 2: skär i d sätt som visas. klipp i två halvor.klipp från center efter gör den här!Steg 3: färga gör sed...

Bärgning Liquid Crystal skärmar (LCD-skärmar)

nästan all elektronik har någon form av mänsklig kontakt, från blinkande ljus och pipande högtalare till sju segment alfanumeriska och flytande kristaller visar. Detta Instructable handlar om bärgning och testning av flytande kristaller displayer, oc...

Snabbt till installationsskivan

Detta är ett snabbt gjord och utan kostnad till installationsskivan, för CD, DVD, Bluerays och någon kompakt Disk du har till lagring och har snabb tillgång också.Vi kommer för att återanvända förpackningsmaterial gjord av skum.Steg 1: Material Skumm...

Hi Fi 50 Watts rörförstärkare... Med BlueTooth... Varför i detta århundrade?... Verkligen?

En mycket begränsad utgåva av denna STG ClairAudio BluTube Mono amp finns att köpa i ColumbusMakesIT Kickstarter oktober till November 2015 https://www.kickstarter.com/projects/columbusmakesit/makersunited-value-the-craft så om du skulle vilja bidra...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

F4 Sport Disk, A Ripstop Frisbee

detta instructable skapades av min frustration som genomsnittliga frisbee är alltför skrymmande för att resa med hela tiden. I min frisbee-mindre tid mindes jag en glad måltid leksak från år sedan. Det var en liten tyg-disk med en fälg som är full av...

Formatera om dolda partitioner på en Compact Flash disk på Mac osX

här är ett sätt att bli av med envis partitioner. Det finns vissa typer av partitioner som Skivverktyg i Mac osX inte kommer att visa dig eftersom det är dumt.Kort lite bakgrund: Jag fick en ipod 3rd generation gratis eftersom batteriet var död. Jag...

Spel/film Disk fall Box

En steg för steg-DIY för att göra ett spel/film Disk fall Box.Steg 1: Material/verktyg som behövs för Verktyg600mm linjalTenon sågPlatta fina korn filPlatta stora korn filTri-torgetScroll Saw120 korn slippapperPennaBandsågLimMaterial90 x 19 x 1200 ta...

Golf bollar i en Cola flaska

Sätta några golfbollar inuti en Cola flaska!Detta är en förbryllande visuellt objekt och en snygg konversation bit som jag gjort bara för skojs skull. Det skulle göra en stor gåva för Coca-Cola och/eller golf älskare i ditt liv... eller för någon som...

Disk bryta klockan

detta är en cool och enkelt projekt om du kämpar för att följa dessa steg bara säga i en kommentar.Steg 1: klocka Först måste en klocka bara några gamla klockan inte använder en anständig klocka du vill bara arbetet ur det t.ex händer och batteripack...

Lägg till/ta bort skrivskydd till disk (USB-HDD-SSD)

Vill lägga till eller ta bort skrivskyddet till en disk? Inga problem, följ denna guide och du kommer kan göra det!.Steg 1: Öppna Cmd och starta diskpart tjänsten. 0) tryck Win + R-knappen och skriv in shell "cmd", tryck sedan på Ange.1) i cmd S...

Kompakt rum design hjälp

Om du är en blender animatör behöver jag verkligen hjälp designa ett kompakt rum att göra det mer realistiskt och göra det bättre Vänligen skicka mig ett meddelande eller lämna en kommentar så jag kan arbeta med dig att fullända mitt arbete.här är fi...

Kompakt Fluorescentize ditt hus

den nya modefluga är inte iPhone, eller Crocs. Den nya modefluga är kompakta lysrörslampor! Under detta Instructable kommer jag att ersätta ordet; Kompaktlysrör, med lågenergilampor, att göra det kortare och mindre repetitiva. Som du kanske redan vet...

Kompakt lera potten Tandoor ugn

detta är mitt försök till att göra min egen Tandoor ugn. Jag bläddrade några mönster och kom upp med denna setup. Dess låga kostnader, ganska kompakt, lätt och bärbar.Dess träkol som drivs, med ett luftintag och sopa ut hål i botten.Steg 1: Vad du be...

3 super lätt Golf Ball Hacks

Är dessa hackar? Eller Upcycling, eller återvinning eller vad du kallar det...Här är några super snabba och enkla saker att göra med gamla golfbollar.Varje projekt egentligen bara tar några minuter och grundläggande verktyg.Vad göra med hinkar fulla...

HUR MAN FIXAR LÅG PLATS I UPPFARTEN + REPARATION RÖR | BLOCK MARKSTEN ta bort + låg kompakt SANDBÄDDEN LEDERNA installera

Jag reparerar en låg plats på uppfarten orsakas av en defekt konkreta pipe nedan. marksten måste tas, pipe måste exponeras och repareras, marksten behöver sättas på plats. Tack för att titta på!Dagens projekt är fastställande detta låg plats på denna...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Bygga ett cykel Disk Brake Carving Knife Set

efter jag visade er ned stridsyxan gjorde jag med disketten bromsar jag funderade vad mer kan göras med denna stora pjäs av stål? Det var då jag tänkte på att göra några carving knives.thanks för att titta och njuta. Rösta!Ned stridsyxan jag gjorde f...