En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för utformad skolka, alltför tunn, inte tillräckligt robust, inte väder-bevis nog eller bara dåligt. Ingen av delarna i de flesta någon av dessa planer är "billiga" av en standard, men om du ska sätta något utsidan, lämna den där och räkna med att överleva mot väder och ett aldrig sinande angrepp av hård, plast skivor man har vissa samlas till den. Om den har massa, kommer det att kosta dig (KB axiom #28). En kommersiell "bärbara" mål att passar i väska kostar $120, en kommersiell semi-permanent en (alla metall med en 4-benta bas) kommer att kosta $175 och en pro version kommer att kosta dig omkring $400. Här är min version av slutlig hem disc golf målet. Det borde kosta om $95 till $100 per mål (och ta dig om 4-man timmar att bygga) men det bör sista du en lång, lång tid. En ytterligare anmärkning, med undantag för den yttre diametern av "korgen" (tillverkad av 55 gallon drum) detta mål är ganska nära målet specifikationerna visas på webbplatsen PDGA.com. För en "godkänd" mål bör diametrarna för korg 24.5" till 27,5", men de flesta trummor är bara 23 ½ "i diameter, så dessa kommer att vara lite tight för korgen, men det bör göra dig en bättre 'golfer'; mål-praxis bör alltid vara lite tuffare än en verklig ändå.

Här är en bild på min andra korg som jag satte upp förra helgen. Den är tillverkad av ett fat som har klistrat på toppen och botten. Det ser mycket, mycket bättre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ESP8266 Trådlös toalett användning indikator (Smart Home)

Det är som en ingenjör, turen att arbeta för ett företag som gör upp med en grupp av maker. Eftersom vissa problem möter vi ofta i vårt liv, vår manger tillåter oss att sätta vår kreativitet i full spela på grund av den öppna atmosfären, vi kan bygga...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Bygga en Home Theater PC från en trasig Laptop och en Tivo

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en hemmabio PC ur en (något) trasig laptop och en mestadels Tom Tivo chassi. Detta är ett bra sätt att göra mål en hem teatern dator (eller extender) som ser bra och presterar bättre än en köpta prod...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

Hur man bygger en Home Office

denna guide visar dig hur du tar 300 dollar i material och 5 timmars tid att skapa ett hemmakontor för en mängd olika rumsstorlekar.Vänligen Tänk på att du kommer att behöva ändra din arbetsyta så att de passar inom utrymmet du har. Det är vår förhop...

Bygga ett släp bakom en motorcykel eller liten bil Trailer

Detta är min första "vänners kompatibla så låt mig veta om allt fungerar eller du vill ha info jag glömde eller inte täckte!HUR MAN BYGGER ETT SLÄP BAKOM EN MOTORCYKEL ELLER BIL LITEN SLÄPVAGNVi byggde denna lilla dra bakom 3 år sedan så jag har inte...

Hur man bygger en magnet hämtning verktyg för användning på land eller vatten ("Magnet fiske")

jag ville bygga ett magnetiskt hämtning verktyg för att återvinna järn föremål under vattnet. Jag försökte olika "fiske magneter" men de flesta av dem fungerar inte mycket bra. De är helt enkelt inte tillräckligt kraftfull. Eller för tung att up...

Stor katt hängmattor - hem eller skydd användning

Denna stora pvc katt hängmatta ram färdiga måtten är: 13 ½" tall, 17-tums bred, 22" lång.När jag börjar volontärarbete i min lokala djurhemmet, jag såg att någon hade gjort pvc pipe ram katt hängmattor. Hängmatta ramarna var olika storlekar, någ...

Hur man bygger en gitarr för väggmontage eller bygga två för din Stereo.

jag ville ha en ny gitarr högtalare att gå med rörförstärkare jag bygger. Talaren kommer att stanna ute i min butik så inte behöver det vara allt för särskilda. Tolex beläggning kan vara alltför lätt skadad så jag sprutade precis utanför svart efter...

Apple-banana Smoothie! (En stor användning för bruna bananer)

Lätt, Billigt, välsmakande och hälsosamma! Och en stor användning för bruna bananer!Jag älskar verkligen smoothie, och jag gör det hela tiden! Det är friskt och smakar fantastiskt! Så är här mitt favorit recept!Detta är också ett liv hacka recept för...

DIY Disc Golf ryggsäck

Skiva väskor är antingen små och billiga eller galen dyr. Om du vill ha en ryggsäck stil väska du ska lätt betala $150 plus. Jag kom över av en påse används av redditor Arts. Efter peta runt på väska-relaterade inlägg på r/discgolf kom jag över detta...

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...