Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejpdenna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.

I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.

Du behöver:

Aceton
Rit Dye
Eltejp
Kastrull eller stekpanna
skärande verktyg

Rit Dye information

http://www.dgcoursereview.com/forums/showthread.php?t=38339

Tack för att kolla min instructable

Relaterade Ämnen

Billiga DIY grön skärm

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig DIY grön skärm med mycket få material och en chroma key program på en dator eller till och med en telefon.Steg 1: Delar och verktyg Behöver du:Gröna affisch styrelseDatorn helst MacBa...

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Billiga DIY lupp för Low Vision patienter

detta är en låg vision läsa lupp. Enkel och billig DIY lupp.Personer med nedsatt syn, behöver något att förstora bokstäverna för att kunna läsa den.Med detta, allt du behöver göra är att placera den över texten och Läs.Du behöver:En glödlampa.Vatten....

Billiga DIY 100" projektorn skärmen

billiga DIY projektorn skärmen för under $30Detta är en 16:9 projektor skärm 100" perfekt för en källare spelrum, hemmabio, dator monitor,(ect). Detta projekt kommer att köra dig $30 - $40 beroende om blackout trasan är till försäljning.Så är här lis...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

Dammen luft / strålsamlare System 12v billiga DIY

Detta är en liten enkel och billig DIY 12 volt / sol fungerar luft / strålsamlare system för damm (men kan användas för andra tyger som du människor kan hitta användningsområden för).Idén kom till mig när jag verkligen behövde en enkel lösning där ja...

Billiga DIY inredningsidéer

Billiga DIY inredningsidéer...

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg (ny upplaga 1080P HD Wide-skärm).Detta är en ny produktion om bokbinderi, La jag några tips som jag lärde migbaserat på mina erfarenheter av bokbinderi.Här är lite annorlunda än den föregåend...

DIY Aquaponic vertikalt jordbruk System med luftpump

Gjorde ett projekt som kombinerar-Hydrokultur system;-Aqua-kultur systemet.-Air-Lift teknik;Fördelar-Återvinn + återanvändning + minska avfall (Soda flaskor) till användbara växa sängar,-Vertikalt jordbruk arrangemang att spara mul skriva ut i begrän...

DIY Aquaponic vertikal fönster jordbruk

Detta är för posten Instructables tävling:Gjorde ett projekt som kombinerar-Hydrokultur system;-Aqua-kultur systemet.-Air-Lift teknik;Fördelar-Återvinn + återanvändning + minska avfall (Soda flaskor) till användbara växa sängar,-Vertikalt jordbruk ar...