Bärbar Mini Disc Golf korgdenna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Disc Golf korg

mountainbike och tio snabba cykel fälgar. kedjor och en metall slang med en bakgård grill bas...

Hemgjord Disc Golf korg

Material som behövs:1: långa trä pole2: 4-6 2'x 4: s3:15-20 kedjelänkarna omkring 2 fot lång4: bildäck längre än 67 cm i diameter och minst en bredd av 15 cm5: cykeldäck med en diameter mindre än bildäck6: zip slipsBonus effekter:7: lägga till i vack...

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

DIY bärbar Mini Monitor

I detta projekt ska jag visa dig hur jag använde en 1280 x 800 drivs LCD-Kit för att bygga ett batteri bärbara mini monitor som är användbara för din DSLR kamera, din Raspberry Pi eller förlänga fältet visning av din dator. Låt oss komma igång!Steg 1...

Bärbar Mini Vocal monter

i den här guiden kommer vi att göra en DIY bärbar mini vocal monter som kan användas till att spela in din röst på vägen (på en flash-brännare). Men det finns mer som kan göras med detta lätt att göra projektet.Du kan avbryta bakgrundsljud när man g...

Bärbar Mini kalaha

jag hade en bra tid att göra detta.Det var så roligt och enkelt, ochDet tar bara 5-10 minuter.I detta instructable kommer du attatt göra en bärbar mini mancala.Här är vad du behöver:PRODUKTER:Liten burkMini akvarell färg hållare.sträng med mini bolla...

Bärbar Mini Fan

Välkommen till hur man gör din egna bärbara mini fan!Jag ska visa dig hur man gör en bärbar mini fan i några steg och på ett riktigt billigt sätt med (kanske) saker runt huset.Krav:PC mini fan med spänning 5V till 12VBatteri, 9V eller en gammal kontr...

DIY - bärbar Mini fotostudio

för publicera mitt projekt på instructables, jag måste ta massor av bilder och behövde ett praktiskt ställe att snabbt ta projektet steg för steg bilder som har en enfärgad bakgrund och massor av ljus. Jag arbetar alltid i mitt sovrum, som har en min...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...

BÄRBAR MINI LAB i en ryggsäck

Jag är en by pojke, arbetar som ingenjör utanför min egen stat. Varje år jag glida hem till två eller tre gånger, från hassle och jäktet i stadslivet så att jag kan koppla av och njuta av i den naturliga skönheten i min by och fars gård. Under min vi...

Bärbar Mini elektroniska skruvmejsel ur skrot

Hej killar detta är min 1: a instructable sry för min engelskaDenna mini bärbara elektroniska hand skruvmejsel är gjord av en deo kan, den roterar i både klocka och anti klockan klokt att sätta fast och ta bort skruvarnahoppas ni kommer gillar det :)...