Bottle Cap Disc Golf stiftgillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för dig
Att införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bottle Cap broscher

först, jag ville bara säga att det finns många andra bra instructables på att göra liknande projekt, jag ville bara lägga till mig i listan.Jag älskar att göra små saker som detta, och detta är mycket enkelt och billigt att göra. Resultatet är en coo...

Bottle Cap Pincushion

jag fick idén när jag gjorde några korsstygn och jag ville ha en liten, liten avsmalning. Jag visste att vi hade några kapsyler runt så jag trodde detta skulle vara den perfekta sak. Det är verkligen lätt och trevligt och små. Hoppas du njuter!Steg 1...

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Bottle Cap språngbräda

Jag har samlat kapsyler ett tag nu, och jag ville prova lite nya hantverk med dem. Jag hade nyligen fått några harts från hem förbättring butik så jag bestämde mig att prova en gör trädgården språngbräda av dessa bottle caps.Steg 1: leveranserHär är...

Bottle Cap Banjo

någonsin varit i en sådan situation där du behöver en mini banjo att vara del av ett mini band? Jag är ganska säker på att ingen annan har, men om du någonsin stött på denna situation, har du din mini banjo redo!Om du gillar detta, ska du rösta!För m...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Bottle Cap magneter

jag trodde kapsyler skulle göra ganska cool magneter, men frågan var vad att sätta mellan baksidan av den gemensamma jordbrukspolitiken och magneten... Det är där leran kom. Jag gjorde också några bottle cap pjäser och hade några lera kvarleva från d...

Bottle Cap amerikanska flaggan

jag har velat göra någon form av bottle cap projekt en stund. Så här är detSteg 1: Samla material Du måste först få tillräckligt kapsyler (jag gjorde 15 kolumner med 9 rader i varje så jag behövde 135 flaska caps.) när du får alla mössor, det hjälper...

Duct tape bottle cap armband

titta på armband!!!Steg 1: material allt du behöver är galen lim och tejpSteg 2: vad man ska göra först måste du lägga ut en remsa om så länge som din handled kanske längre.Steg 3: nästan ta sig dit när du plocka upp det band du vill vik den i halv v...

Bottle Cap Magnet Set

Jag har sparat kapsyler i nästan ett år och nu har jag tillräckligt för att börja göra lite riktigt cool hantverk. Här är en som inte tar ett år för att samla in för att göra, men har fortfarande ett bra unika resultat.Steg 1: leveranser Här är vad d...

Bottle Cap hantverk

Bottle cap hängen är roliga och relativt billiga att göra. Bottle cap hantverk ger dig oändliga timmar av kreativitet.Innan du rusa ut för att köpa ett fall av öl - jag ska bara berätta, detär inte lämpligt att göra bottle cap hängen från locken du f...

Bottle Cap hänge

Lätt och billigt!Steg 1: Verktyg och material som används. 1. kapsyl2. tortilla Press3. 1" paper punch4. fjäril gränsen papper punch5. blanka Detaljer av Ranger6. metall Punch och hammare7. bild av något snyggtSteg 2: Första stegen Efter lite forskni...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Ingen sy Bottle Cap Pin kudde

detta är en riktigt snabb och enkel DIY projekt.Du behöver:~ En metall kapsyl.~ 5 "x 5" bit tyg.~ Fyllning/fyllning.~ Ett gummiband.~ LimMetod:-Placera fyllningen i mitten av tyget. Samla ihop ändarna på tyget ihop till en fast fyllda boll.-Vira...

Akut Fallout Bottle Cap Saver

Jag har satt ihop ett enkelt projekt för att göra din egen akut Fallout spargris.I Fallout spelserien används kapsyler som valuta.Vad bättre sätt att försäkra överlevnad vid radioaktivt nedfall än att göra du äger nöd bottle cap spargris sparare!Dett...