Disc Golf markör Bagnågot jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiva som jag skulle kunna klämma på bältesöglan av mina byxor. Var $20 för att gå till affären och köpa en till mig en påse storleken på din hand borde inte kosta så mycket. Så jag bestämde mig att göra min egen av leveranser som jag redan hade på mitt hus.

Vad du behöver:
-Sax
-Lighter
-Någon form av klippet
-Tape
-Mini Disc
-8ft Paracord

Jag gjorde detta för en disc golf mini skiva men du kunde göra en påse här storleken för många saker. Jag planerar också i framtiden till supersize min design som passar runt 5 full storlek disc golf skiva.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...

DIY Disc Golf ryggsäck

Skiva väskor är antingen små och billiga eller galen dyr. Om du vill ha en ryggsäck stil väska du ska lätt betala $150 plus. Jag kom över av en påse används av redditor Arts. Efter peta runt på väska-relaterade inlägg på r/discgolf kom jag över detta...

Disc Golf korg

mountainbike och tio snabba cykel fälgar. kedjor och en metall slang med en bakgård grill bas...

Disc Golf Tips för nybörjare: hur du kommer igång att spela Discgolf

har börjat i Discgolf...

Disc golf target - tonen pole (tonala hål)

Jag fastnade för Discgolf efter en lång tid att spela skivan freestyle och det största problemet i Moskva, Ryssland, där jag bor, är att det finns bara en, men bra, skiva golfbana. Moskva är dock full av parker. Så jag bestämde mig att ett billigt må...

Hemgjord Disc Golf korg

Material som behövs:1: långa trä pole2: 4-6 2'x 4: s3:15-20 kedjelänkarna omkring 2 fot lång4: bildäck längre än 67 cm i diameter och minst en bredd av 15 cm5: cykeldäck med en diameter mindre än bildäck6: zip slipsBonus effekter:7: lägga till i vack...

Stammen Rack

-Teorin om bor organiserade i små bilar-När utrymmet är begränsat, är att göra effektiv användning av detta utrymme avgörande. När utrymme som råkar vara din bil och du råkar vara typ av person att detta behov/användningsområden/bär många olika saker...

Inomhus Discgolf med plastflaskor och caps

spela Discgolf inomhus genom att göra en egen miniatyr skiva catcher (eller i detta fall, en "capcatcher") från en 20-ounce sport dryck flaska och använda gamla kapsyler som flygande skivorna.För er som är obekanta med Discgolf, följer samma pre...

Skiva Polo - Ultimate på cyklar

om du någonsin spelat Ultimate, och du har ridit en cykel, du kanske gillar skivan Polo. Det är ett ganska enkelt spel med några tweaks från regelbundna Ultimate. Resultatet är ett helt nytt spel.Lekplats:Helst en oanvänd skiva golfbana. Vi använde e...

Wooden Frisbee

Lately I have begun to play a lot of disc golf. Men skivor kan vara ganska dyra och jag tenderar att förlora en då och då. Så varför inte bara göra din egen? Här är jag "kopierar" http://www.innovadiscs.com/discs/mid-range-discs/speed-5/shark3.h...