DIY Disc Golf ryggsäckSkiva väskor är antingen små och billiga eller galen dyr. Om du vill ha en ryggsäck stil väska du ska lätt betala $150 plus. Jag kom överav en påse används av redditor Arts. Efter peta runt på väska-relaterade inlägg på r/discgolf kom jag över detta inlägg i GD kurs översyn som beskriver hur till hacka en billigt ryggsäck från mål. Jag gjorde bara en liten ändring till den ursprungliga designen att lägga till ett extra förvaringsutrymme i påsen. Allt anses kosta här versionen mig $20! Om du inte har någon pvc rör och rördelar kostnaden kommer att stiga med ungefär $5.

Kredit (såvitt jag vet) för tanken går till Trizzor och ett särskilt tack till Arts!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...

DIY högtalare ryggsäck

I detta instructable jag förhoppningsvis så skulle du hur du kan skapa din egen högtalare ryggsäck som en pctured.Steg 1: Verktyg, utrustning, osv... de objekt som du kommer att behöva att fullgöra denna uppgift är:VERKTYG: sissorsskruvmejseltejp (om...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

DIY foto-redskap ryggsäck

om du älskar att experimentera i fotografiska tekniker, eller om du är en professionell fotograf, behöver du förmodligen att resa med en mycket komplett utrustning. Du kan köpa mycket bra fotografiska väskor av typen med utbytbara avdelare, eller kan...

DIY DSLR kamera ryggsäck

har du någonsin velat en av de fina ryggsäckarna för din kamera men inte vill punga ut de 100 + dollarna för en? Jag ska visa dig hur jag ändrade en fin laptop ryggsäck i en kamera ryggsäck som kommer att inte bara skydda din kamera men också kunna b...

Disc Golf korg

mountainbike och tio snabba cykel fälgar. kedjor och en metall slang med en bakgård grill bas...

Disc Golf Tips för nybörjare: hur du kommer igång att spela Discgolf

har börjat i Discgolf...

DIY hög rygg klädd sänggavel (med instruktioner)

( se mer instruktioner goto http://cleverdiy.weebly.com/decor-collection27.html )Steg #1. Första saker först, du måste kunna transportera ditt virke till din arbetsplats. Eftersom jag mätte gaveln för att vara 48 in av 60 i för en queen size säng, kö...

Disc golf target - tonen pole (tonala hål)

Jag fastnade för Discgolf efter en lång tid att spela skivan freestyle och det största problemet i Moskva, Ryssland, där jag bor, är att det finns bara en, men bra, skiva golfbana. Moskva är dock full av parker. Så jag bestämde mig att ett billigt må...

Hemgjord Disc Golf korg

Material som behövs:1: långa trä pole2: 4-6 2'x 4: s3:15-20 kedjelänkarna omkring 2 fot lång4: bildäck längre än 67 cm i diameter och minst en bredd av 15 cm5: cykeldäck med en diameter mindre än bildäck6: zip slipsBonus effekter:7: lägga till i vack...