DIY Disc Golf säckinte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och sedan från att disc golf korg till nästa korg. Min svärson ville ha en "mutter säck" en påse gjorde att hålla skivor som han/hon spelar spelet. Pengar är ett problem på vårt hus och "Mutter säck" (http://www.discgolfmadness.com/nut-sac-disc-golf-bag.html) var mer att han var villig att betala. Han gick shopping och kom hem med en gård av mörk blå duk, några grå fleece. Han gav mig sin gamla gitarr rem. Jag har tillbringat förra månaden överväger hur man skapar denna konstigt bit av utrustning. Idag fick"jag 'er gjort". Det tog längre tid att göra mönster än det gjorde för att göra säcken, och detta är hur jag gjorde det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Disc Golf ryggsäck

Skiva väskor är antingen små och billiga eller galen dyr. Om du vill ha en ryggsäck stil väska du ska lätt betala $150 plus. Jag kom över av en påse används av redditor Arts. Efter peta runt på väska-relaterade inlägg på r/discgolf kom jag över detta...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...

Bärbar Mini Disc Golf korg

denna billiga bärbara disc golf korg är perfekt för vardagsrummet, sovsal eller office. Roligt och beroendeframkallande att spela med, och enkel att förvara när du behöver till ditt utrymme ser skarp.Steg 1: Material för bas För basen du behöver...-C...

Disc Golf skiva Finder

detta är en instructable för en billigt auditiv disc golf skiva locator med en key finder! Jag ska visa dig min idé och förfarande, men det kan säkert använda viss förbättring. Vara kreativ och göra det mer robust det om du gillar tanken.Steg 1: mate...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

Disc Golf korg

mountainbike och tio snabba cykel fälgar. kedjor och en metall slang med en bakgård grill bas...

Disc Golf Tips för nybörjare: hur du kommer igång att spela Discgolf

har börjat i Discgolf...

Disc golf target - tonen pole (tonala hål)

Jag fastnade för Discgolf efter en lång tid att spela skivan freestyle och det största problemet i Moskva, Ryssland, där jag bor, är att det finns bara en, men bra, skiva golfbana. Moskva är dock full av parker. Så jag bestämde mig att ett billigt må...

Hemgjord Disc Golf korg

Material som behövs:1: långa trä pole2: 4-6 2'x 4: s3:15-20 kedjelänkarna omkring 2 fot lång4: bildäck längre än 67 cm i diameter och minst en bredd av 15 cm5: cykeldäck med en diameter mindre än bildäck6: zip slipsBonus effekter:7: lägga till i vack...

Hemgjord elektroniska trumset

Vad är det?En fullstor hemlagad elektroniska trumset.Varför?Jag är entusiastisk över de ändlösa ljud tillgänglig via elektroniska provtagning. Jag har redan använt tangentbordet-baserad MIDI-controllers & en elektronisk Handtrumma (Roland Handsonic)...

Skiva Polo - Ultimate på cyklar

om du någonsin spelat Ultimate, och du har ridit en cykel, du kanske gillar skivan Polo. Det är ett ganska enkelt spel med några tweaks från regelbundna Ultimate. Resultatet är ett helt nytt spel.Lekplats:Helst en oanvänd skiva golfbana. Vi använde e...

Wooden Frisbee

Lately I have begun to play a lot of disc golf. Men skivor kan vara ganska dyra och jag tenderar att förlora en då och då. Så varför inte bara göra din egen? Här är jag "kopierar" http://www.innovadiscs.com/discs/mid-range-discs/speed-5/shark3.h...

Den elektriska segelbåt

skiva hund här. Dags för en annan kick-ass i'ble.Hej alla! Du kanske kommer ihåg mig som kentucky Bum... Jag var författaren som skrev sådana favorit Instructables som hur man sparar en bron, hur man bygger en bättre Disc Golf mål och hur man bygger...