Laser skär akryl tror skrivbord Signjag har alltid gillat Thomas J. Watson citat "alla problem i världen skulle kunna lösas lätt om män bara var villig att tänka" så jag tänkte jag skulle göra en laserskurna akryl skrivbord skylt med ordet "Tror".

För att skapa skylten, jag använde CorelDraw rita konturerna av bokstäverna, omgiven dem i en rektangulär låda och omgiven pass låda i en rektangulär låda med rundade hörn. Jag använde en laserskärare för att skära ut mönstret på svart akryl och en andra gång i vit akryl. Jag bytte sedan olika delar för att skapa ett tecken med svarta bokstäver mot en vit bakgrund i en svart ram och ett tecken med vita bokstäver, mot en svart bakgrund, i en vit ram.

Du kan använda denna teknik för att göra skapa riktigt fina skrivbord tecken med massor av intressanta mönster.

Jag gjorde detta på TechShop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

GÖRA en LASER skär akryl SMART telefon stå

i detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde en akryl står att hålla min Android-telefon. "Universal" är nog en överdrift, men jag försökte att utforma det så att det skulle hålla en mängd olika telefonmodeller. Det fungerar bra med båd...

Flera lager akryl Stencil skrivbord ljus

Detta är en ganska enkel, men mycket trevlig söker sätt att göra en personlig skrivbordslampa ur några akryl och spray färg. Mycket trevlig present till en nära anhörig eller vän.Steg 1: Titta på videon.Steg 2: Samla material/verktyg. För bildenEtt b...

Laser skär akryl nyckelbricka

detta var min första laser projekt som jag gjorde på TechShop efter att jag tog en laser kurs.Jag ville göra min son en nyckelbricka och jag ville ha något som var annorlunda.Detta gjordes från några 1/4"-skrot som var på lagerplatsen.Steg 1: Skapa k...

Laser skär akryl Rose med Etsat Base

Hej alla, jag gjorde en akryl rosa display stycke för en nära anhörig. Jag hade turen att ha tillgång till en Epilog laserskärare på gång. Om jag skulle vinna en Epilog Zing 16 Laser, skulle jag starta ett litet företag att göra skulpturer, smycken o...

Laser skär akryl TARDIS

jag är en stor läkare som fan och jag har alltid velat äga en TARDIS. Min maker kunskaper är inte tillräckligt bra för att bygga en verklig eller en stor skala modell så istället bestämde jag mig att nöja sig med att göra en liten TARDIS prydnad som...

Laser Cut konceptuella designstudier modeller

Detta exempel ger en schematisk design motion införliva grundläggande massing, program och omsättning i ett integrerat arbetsflöde som inkluderar Schematisk plan utveckling med massa / glas konceptuella modeller använder basswood och akryl. Detta sät...

Akryl blad RGB glödande väderstation med inomhus/utomhus/prognos med ESP8266

Väderstationen gjorde jag bygger på programvaran av Daniel Eichhorn från Switserland. Denna firmware innehåller mätning av insidan temperaturen + fuktighet, utanför temperatur + lufttryck (hämtar data från en 2: a Väderstationen anslutna till thingsp...

Digital tillverkning - projektet fyra laser skär box

Detta är den fjärde i en serie av Instructables om hur du använder CAD (Computer Aided ritning) och CAM (Computer Aided bearbetning)Om du har följt du ska få ganska bra på att använda prodesktop så det finns inte så mycket information i bilder och vi...

Laser Cut Edge Lit Halloween Display - jag gjorde det på TechShop!

Nyligen jag har experimenterat med utrustningen på Allen Park/Detroit TechShop. Om du är omedveten om TechShop, gå och lära känna dem på techshop.com.Efter grundkurs för laserskärning trodde jag jag skulle slänga ihop en snabb projekt för att finslip...

(Piren 9 luft) i rutan (hur etch och Visa flera ritningar på transparent akryl)

Överväga mottot Tänk utanför boxen. "Leva utanför boxen." "Göra något utanför boxen."Utanför boxen. En kärnfulla lilla fras vilket innebär att allt intressant existerar bortom oss, bortom vardagen, utöver vad som redan finns i våra huv...

En snabb Laser skär segling Trophy

en snabb att göra men ändå imponerande snygga laser skär akryl trophy jag gjorde för en scout händelse, men ändra text/logotyp och det kommer att fungera för alla relaterade seglingsevenemang. Instructable av James.Steg 1: Utrustning och materialDu b...

Hur man gör en Jigg för Epilog laser etsare/cutter.

Först, jag ska anta att du redan har erfarenhet med att använda epilogen laser etsare/cutter. Dessutom antar jag också att du har viss erfarenhet med Corel Draw X 5 eller är bra med programvara i allmänhet. Jag gjorde detta på TechShop i San Francisc...

CO2 Laser Cross pekaren

Lasermaskiner har olika linsalternativ och om du har 2 tum lins eller med längre brännvidd du är ganska långt från arbetsstycket.Också beroende på tjocklek av materialet kan du flytta materialet lite närmare eller till följd av huvudet. Så den vanlig...

Lägg till Laser etsning anlagen till en CnC kvarn

Detta Instructable visar dig hur du enkelt kan lägga till laser etsning anlagen till din befintliga CnC mill. Efter att ha följt denna Instructable har du tillgång till en etsning laser samt en traditionell fräsning spindel. Genom att ha både verktyg...

Laser projektor i en Zippo

att ha gjort en laser lättare i en zippo jag ville se hur långt jag kunde gå i miniatyrisering stakes.Vad sägs om en laser projektor i en zippo?Jag önskar jag hade en 3D laserskrivare för detta en, den andra bilden visar komplicerade plast skäret som...

Träffa väggen lärdomar: gjutna vs extruderad akryl

Vi här på AMLGM lärde sig några viktiga lärdomar samtidigt bygga våra MeetWall för marknaden Street Prototyping Festival. I detta instructable kommer vi att diskutera de bästa strategierna för att arbeta med skådespelare och extruderad akryl för lase...

Återanvändbara akryl 3D utskrift bottenplatta

har vi en upp! 3D-skrivare där jag arbetar och var missnöjda med de olika alternativ som bas (även om detta Instructable skrevs med upp! i åtanke, det gäller för alla glödlampor insättning konsument 3D-skrivare.) Den gröna färgen som en ojämn tryckyt...

N: hur man gör en många--lager akryl och LED skulptur med variabel belysningsnivåer

här kan du hitta ut hur man gör du egen n som gjorda för utställningen www.laplandscape.co.uk kuraterad av konst/design gruppen Lappland.Fler bilder kan ses på flickrDenna utställning går från onsdag 26 November - fredag 12 December 2008 inkluderande...

Ultimate Raspberry Pi Home Server

Välkommen läsare.Följ mig på twitter här för liknande projekt, tweet mig för all hjälp med detta!Först Observera: detta instructable kan göras inom en dag, men en helg är verkligen rekommenderas.Detta instructable hoppas jag att lära dig viktiga kuns...