Lätt lera ljus stativgjorde jag ett ljus stå ut från vissa luften torr lera. För att göra som du behöver för att mäta omkretsen på ljusen vill du använda. Se till att ljuset inte är för tung för din monter att hålla, om det är du kommer att behöva göra den tjockare pelaren

För att göra en för en medellång medelstora ljus, behöver du:
1) om två nävar i luften torr lera (mer eller mindre beroende på storlek)
2) två skålar (en större och en mindre för de övre och nedre)
3) en skål med vatten
4) olika penslar med rundade ändar
5) tunna skulptera verktyg (en tandpetare eller en exacto kniv)
6) något du vill göra intryck av, jag använde ett rosa band och en rosa pärla.
7) lack eller en 50-50 blandning av skolan lim och vatten. (om du är desperat använda tydlig nagellack)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hjorthorn ljus stativ

steg för att göra ett vackert ljus stativ som är formad som deer horn monterad på trä sköld. Jag för min GCSE DT projekt denna produkt.Steg 1: Att välja trä för sheild måste du välja virket som du ska använda för shield. Jag rekommenderar en ljus fär...

Hur man bygger en mat fotografering ljus stativ

mat fotografering är en utmaning eftersom mat berör så många känslor. Jag har stadigt förbättra min teknik, och här visar jag en ljus stativ jag byggt till stöd i att ta bättre bilder.Alla bilder är tagna med en Nikon Coolpix L4 (i själva verket samm...

USB-drivna RGB ljus stativ

detta instructable var inspirerad av mitt förakt för att behöva köpa batterier för saker. Bland sakerna jag inte gillar att köpa batterier för, är en rgb ljus stativ jag plockade upp på en av de vänliga neighborhood dollar butikerna. Jag köpte den fö...

PVC ljus stativ

PVC ljuset står för min kretsloppsodling tanken. Grundläggande instruktioner, kan justeras för varje dimension. Använder två 24" fluorescerande växa lampor. Har ett snöre galler för växternas tillväxt om det behövs. Jag planerar att lägga aluminiumfo...

Poorman's PVC arbete ljus stativ

jag lagt alla mina verktyg i min balkong, där utrymmet är kompakt, dessutom finns det inget ljus sockel tillgänglig, så jag har enheten en bärbar ljus i min bekvämlighet, jag kom upp idén efter surfing på instructables någon dag, det är att använda P...

Softbox / ljus stativ från PVC

Detta är inte faktiskt en steg för steg guide snarare bara en idé till en softbox / stå ljus gjord från pvc.PVC = min nya bästa vän.Jag använde google sketchup 8. Jag har bifogat filen för alla som är intresserade....

Pocket jul ljus

Vad händer om en dag, du är på Mount Everest, på din kompis eller bara hemma och sedan plötsligt vill komma in i julstämning, men du har inte fått en fin levande ljus vid din sida? Frukta inte! Pocket jul ljuset är här!Steg 1: Vad du behöver Behöver...

$10 hemmagjord Hydroponiska växa ljus

Jag gjorde nyligen en djupt vatten kultur hydrokultur system ur en lagring tot som kommer att hållas inne för resten av vintern. Jag planerar på att hålla den i en garderob så jag behövde en enkel belysningssystem.Här är leveranser:1" PVC pipe-2 fot...

Värdelös ljuset (en ljus som blåser sig ut)

Ett tag sedan jag såg "Som den mest värdelösa maskin" av Instructables användare oseriöst Engineering. Detta är en maskin vars enda funktion är att stänga av sig själv. När du vänder på strömbrytaren för att slå på den, dyker en arm ur lådan och...

Vinbär te ljus

I andra projekt har jag redan använt nuvarande trä för att skapa en kniv handtag.I detta projekt Visa jag hur man enkelt skapar en te ljus stativ för en sten glasruta.Steg 1: Skiva vinbärVinbär är en riktigt hårt trä så var beredd att använda sågen f...

Arbeta ljus / översvämning ljus möter kamerastativ

Denna mod är ganska praktiskt och billigt om du äger ett arbete med ett kamerastativ.Om du är en amatör fotograf som mig, du kommer förmodligen äger någon slags stativ för din kamera, men du won´t har förmodligen den ansluten till kameran hela tiden,...

Hemmagjord studio strobe rigga med paraply klämman och modellering ljus.

jag är pank för det mesta men jag har alltid velat ha några studio utlöses så att jag kan göra Portraits enkelt men kostnaden är utom räckhåll för mig. Lyckligtvis listat jag ut hur man gör en klämma som använder blixtsko utlöses (de kan du sätta på...

Ljus och billiga trä Panohead (stegvis)

gånger sedan jag har byggt en panohead med trä profiler att skjuta sfäriska panoramor (se www.andreabiffi.com) med min Canon EOS1D (och sedan min EOS40D) och Tamron 11-18 mm objektiv. Du kan göra en liknande en (lätt ett bättre) med några förslag.Eft...

Aquaponic fisk Tank Topper

Jag har varit intresserad av många olika metoder för hydroponics ganska länge nu och använda dem för att lära mina elever om hur mat odlas, särskilt i stadsområden. Jag har nyligen tittat in i ett enkelt och billigt sätt att få kretsloppsodling i mit...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Bygga en fotografs Zoom plats.

En fotografs zoom plats skapar ett hårt skarpa ljus som kan formas av inre fönsterluckor och fokuserat med en justerbar fat. De är i allmänhet ganska dyra, så detta är ett försök att bygga en för runt omkring $100.Steg 1: material: En begagnad teater...

Hur man hem brygga öl den lätt väg med en ingrediens Kit

över en miljon ölälskare i USA har börjat brygga eget öl hemma. Men oddsen är att ännu mer nyfiken på ölbryggning, men har ännu inte prova det eftersom de är överväldigade med var man ska börja.Även om du har varit hem bryggning i år, du förmodligen...

10 Hacks life med PVC #3

10 Hacks life med PVC #3Här är den tredje upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.[TITTA PÅ VIDEO]-PVC innehavaren på cyk...

Betongfundament att hålla saker på plats + misstag och lektionerna lärt sig

Betongfundament kan användas för olika saker som att hålla i spotlights, pumpar, ljus och saker som krävs för en bas att stå på plats. Jag var tvungen att göra konkreta lampor främst för mina lampor och dränkbar pump som de inte skulle hålla den posi...