Poorman's PVC arbete ljus stativjag lagt alla mina verktyg i min balkong, där utrymmet är kompakt, dessutom finns det inget ljus sockel tillgänglig, så jag har enheten en bärbar ljus i min bekvämlighet, jag kom upp idén efter surfing på instructables någon dag, det är att använda PVC för att inse att min need.it är billigt , bärbara och vinkel justerbar.

Ljusets bärbar ljuskälla jag använt är kombinationen av en gemensam mobiltelefon batteri och ett ultra ljusa LED bulb.the batteri är bärgade från min döda telefon, LED-lampa är smuts billigt.

Relaterade Ämnen

Arbeta ljus / översvämning ljus möter kamerastativ

Denna mod är ganska praktiskt och billigt om du äger ett arbete med ett kamerastativ.Om du är en amatör fotograf som mig, du kommer förmodligen äger någon slags stativ för din kamera, men du won´t har förmodligen den ansluten till kameran hela tiden,...

Hjorthorn ljus stativ

steg för att göra ett vackert ljus stativ som är formad som deer horn monterad på trä sköld. Jag för min GCSE DT projekt denna produkt.Steg 1: Att välja trä för sheild måste du välja virket som du ska använda för shield. Jag rekommenderar en ljus fär...

Halogen arbete ljus projektorn Mod V2.0

Daterad mod:Projektor mods jag gjorde är ut av den här gången. Det finns projektorer med mycket bättre optik, ljusstyrka och kasta avstånd. Om du letar efter en lång använder projektorn, med billig lökar, som jag var när du gör detta mod, skulle jag...

PVC Selfie Stick stativ

Här är en billig men ändå fungerande (naturligtvis) PVC Selfie Stick stativ. Perfekt för dem som inte har en 3D-skrivare hemma och inte vill spendera pengar att köpa en från butiken.För bakom kulisserna, klicka härVad du behöver:PVC: S Längd 20 cm, d...

Hur man bygger en mat fotografering ljus stativ

mat fotografering är en utmaning eftersom mat berör så många känslor. Jag har stadigt förbättra min teknik, och här visar jag en ljus stativ jag byggt till stöd i att ta bättre bilder.Alla bilder är tagna med en Nikon Coolpix L4 (i själva verket samm...

EZ 12v arbeta ljus

jag har en tjänst lastbil som jag använder 24/7 för samtal arbete. frågan är min översvämning ljus är monterade till lastbilen och min skugga gör saker svårt ibland. så jag använde en 12v översvämning ljus och gjorde ett rörligt arbete ljus.Steg 1: m...

USB-drivna RGB ljus stativ

detta instructable var inspirerad av mitt förakt för att behöva köpa batterier för saker. Bland sakerna jag inte gillar att köpa batterier för, är en rgb ljus stativ jag plockade upp på en av de vänliga neighborhood dollar butikerna. Jag köpte den fö...

Hur man installerar Off Road LED arbete ljus Bar?

*** Varning: kontrollera med din lokala och statliga lagar innan du installerar denna produkt. iJDMTOY ansvarar inte för juridiska problem efter installation av denna produkt på ditt fordon ***Professionell installation rekommenderas starkt. Ändringa...

Arbeta ljus och Cord Reel från PVC slang

jag såg denna Husky arbete lampa på Home Depot och verkligen gillade designen. Att vara en ivrig intructabler (är det ett ord?), jag trodde jag kunde förbättra den och bara spendera ungefär hälften ($35) av vad det kostar på HD. Jag ville hålla sig b...

PVC ljus stativ

PVC ljuset står för min kretsloppsodling tanken. Grundläggande instruktioner, kan justeras för varje dimension. Använder två 24" fluorescerande växa lampor. Har ett snöre galler för växternas tillväxt om det behövs. Jag planerar att lägga aluminiumfo...

Softbox / ljus stativ från PVC

Detta är inte faktiskt en steg för steg guide snarare bara en idé till en softbox / stå ljus gjord från pvc.PVC = min nya bästa vän.Jag använde google sketchup 8. Jag har bifogat filen för alla som är intresserade....

Nya vakt för ett problem eller arbeta ljus

detta är mitt problem ljus, även känd som en arbetslampa. Det behövs en ny vakt för att skydda glödlampan. Jag bestämde mig att göra min egen, även om jag skulle ha beställt en. Min lokala järnhandeln inte har en, även om deras överordnade företagets...

PVC Smart-Phone stativ Dock

Detta är en Video som visar dig metoden för att göra en PVC stativ docka. Vänligen budskap mig om du har hittat en bättre DIY än detta. Tack för att titta på. Du kan visa denna video på Youtube genom att besöka denna länk: http://www.youtube.com/watc...

Sol ute dörren arbete ljus

så vi flyttade bara är barn och nu konkurrerar med ljuset dagen att fylla i den gamla grunden och begrava nya elektriska och vatten linjer innan marken fryser. För att åtgärda lilla dilemma och gå grönt samtidigt bestämde jag mig för att ta en gammal...

500W Halogen fungerar ljus till 100W LED arbeta ljus DIY konvertering (9000 lumen)

har du någonsin bränt dig själv med en flammande heta halogenlampa arbete? Eller smält saker som kom i kontakt med ljuset? Har du skadat bräckliga halogenlampa genom att av misstag slå det över?Så, kommer du definitivt gillar att ha en lysdiod arbete...

Enkel och billig arbets ljus mod för Dremel detailer grepp (A577)

Snabbt sätt för att lägga till arbetsljus för din dremel grepp.Steg 1: Saker som behövs:En billig led läslampa,En borr och en bit som motsvarar diametern på led-lampor flexibel del,En limpistol,En skruvmejsel med Torx lite T-10Steg 2: 1. ta bort den...

Lätt lera ljus stativ

gjorde jag ett ljus stå ut från vissa luften torr lera. För att göra som du behöver för att mäta omkretsen på ljusen vill du använda. Se till att ljuset inte är för tung för din monter att hålla, om det är du kommer att behöva göra den tjockare pelar...

$10 hemmagjord Hydroponiska växa ljus

Jag gjorde nyligen en djupt vatten kultur hydrokultur system ur en lagring tot som kommer att hållas inne för resten av vintern. Jag planerar på att hålla den i en garderob så jag behövde en enkel belysningssystem.Här är leveranser:1" PVC pipe-2 fot...

10 Hacks life med PVC #3

10 Hacks life med PVC #3Här är den tredje upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.[TITTA PÅ VIDEO]-PVC innehavaren på cyk...