Lätt och billig ishalljag skulle bygga PVC rinken, men sånt är ganska dyrt, så jag kom med trä design som är billigt och enkelt, och kan även användas med en gård med en liten lutning. Det kan byggas i ett par timmar för under $50
Se Steg
Relaterade Ämnen

En enkel och billig DIY raden efter robot

Om någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.Viktiga ingredienser:1 x chassi2 x IR-sensorer1 x caster wh...

En enkel och billig brandman bil siren.

Kretsen jag beskriver här en enkel och billig sirener av brandbilar. Kretsen är baserad på bara 2 kvarter: en oscillator (långsam) och en annan oscillator (som är snabbare). Låsa bilderna.Denna krets använder endast 14 komponenter, alla lätt förvärv...

En enkel och billig ost Press

ost är en fantastisk alkemi som förvandlar mjölk i ett överflöd av olika texturer och smaker. I farstun för mig var ricotta, ett lätt och förlåtande ost att göra utan fancy utrustning eller förnödenheter som behövs. Mozzarella kom nästa, också mycket...

Hemmagjord enkel och billig projektor

enkel och billig projektor gjorda av papper och förstoring glas....

Enkel och billig Studio Desk

detta är min första instructable, och jag är inte engelska så förlåt mig för min dålig engelsk. Jag har gjort en post/producent studio desk i min säng. Så låt oss börja.Steg 1: Rengör, rengöra och städa jag gjorde min studio i mitt mezzy bed rum. Så...

Enkel och billig DIY interaktiva bakgrundsbelysning.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig atmosfär bakgrund belysningssystem för din dator!Detta enkla system kan användas med programvaran AtmoWin, eller använder AtmoLight plugin i VLC (mediaspelare) , ansluter den till datorn me...

Snabb och billig aluminium smältning ugnen setup

detta Instructable visar en snabb och billig installation smälta några partier av aluminium för gjutning innan den tunna metall utrustningen börjar att bryta ner. Faktiskt 5-gallon hink ugnen varar ganska länge, över ett dussin använder lätt. Detta a...

Stor kran handtag... Enkel och billig...

Är du i en knipa och behöver peka på stora hål men hittade digha inte en kran handtag stor nog för jobbet och kan integaranterar att få en fin ny som ska endast användas en gång ellertvå gånger om året... Tja är här en enkel och billig handtag som ko...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...

Enkel och billig swing

Detta är den instructable av gungan som jag var tvungen att designa för en tilldelning. Detta är bara manuell att göra protype av det.Steg 1: material Du behöver följande:-Planka (mått 50cm på 20cm på 17mm)-Kvast (min. storlek diameter 2cm Max storle...

Gratis och billiga lera hemma

Detta är en fri och billig lera hemma och mycket intressant sakSteg 1: ingredienser Ingredienser riqured1. bröd (torkade) (pulveriserat) (kapade sidor)2. olja färg3. Keramiska pulver4. vitt lim eller FevicolSteg 2: Att göra grundläggande 1 steg:-lägg...

Enkel och billig inomhus TV-antenn

jag har inte haft en TV för de senaste åren eftersom jag fann min familj inte behöver så många (för många) kanaler och kunde se handfull kanaler gratis via antenn. Det kallas OTA (OTA) kanaler. Du kanske måste ge upp några av dina favoritkanaler (jag...

Hur man gör en mycket effektiva och billiga mikro/macro objektiv för en iPhone eller någon smartphone!

i detta instructable, jag kommer att förklara hur jag har skapat makroobjektiv för min iPhone 4 av bärgning delar från gamla digitalkameror. Varför köpa dyr lins bilagor när de redan ljuger runt ditt hus? Disclaimer: Jag är på något sätt ansvariga fö...

Enkel och billig hemmagjord luftfilter

Detta är en guide för din genomsnittliga DIYer som vill ha en billig och enkel lösning att förbättra inomhusluftens kvalitet på sin medelstora och små storlek bostadsyta. Genom att tvinga luften genom aktivt kol, kan du effektivt "skrubba" lufte...

Enkel och billig aceton utjämning

Detta är en instructable att göra aceton utjämning av 3d utskrifter på ett enkelt sätt som fungerar och är relativt billig och enkel utan värme och att kunna bedöma hur dess gått så långt.Jag har tidigare provat att sätta ut ovan en pool av aceton oc...

Enkel, enkel och billig trådlös presentatör

Under presentationer, jag undvika att vara stationärt och gillar i allmänhet att gå runt för att öka samspelet mellan mig och publiken. Jag är dock ständigt konfronteras med bördan av att behöva gå tillbaka till den bärbara datorn, för att ändra en b...

Modulär och billiga litium batteri laddare System - kan göras på några minuter!

Det finns otaliga idéer på internet och även på Instructables på DIY batteriladdare och relaterade system. Men i termer av kostnader och ansträngningar, de flesta av dem visar sig vara på den lägre sidan i form av funktionalitet och högre sida på ans...

Gör en kapitalvara, plywood soffbord på ShopBot, snabb, enkel och billig

min fru och jag nyligen flyttade från San Diego till Pittsburgh. Vi vann en hel del våra möbler tillbaka i Kalifornien så vi inte skulle behöva kånka det 3.000 miles. Detta lämnade oss ganska soffbord-mindre för de senaste månaderna. Inte längre! Jag...

Enkel och billig pekskärmen Stylus

En otroligt lätt att göra pennan och om du har de flesta av materialets, en billig en också.Steg 1: Delar och verktygAllt du behöver för detta är:Stålull (jag använde Liberon Grade 0000)En penna (en med en gummi överst) (det är ett suddgummi för amer...