Lätt trä och ben smyckenÄr du i besittning av en eller flera hundar som gillar att splittra stora ben? Eller kanske du har några överblivna ben från en lyckad jakt? Många år sedan jag ösa poop i en hund gård, och jag letade på alla dessa små, intressant formade Bensplitter hundarna hade skapat, och bestämde mig för att se om jag kunde göra några intressanta smycken. Processen är lätt och ganska rakt fram, och kommer att ge en intressant och unik design för varje bit.

I detta instructable jag kommer att göra ett par örhängen, men för en första gången projektet skulle jag rekommendera något större, så ett halsband.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att ormen ben smycken

i denna tutorial kommer den största knepet bara upp med din egen design, men jag kommer att visa exakt hur att behandla benen från en hel orm till vackra, vita ben som kan användas som pärlor för att göra vackra konstiga smyckenallt du behöver är en...

Vektorisera ritningar för lasergravyr och styckning smycken (gratis prov alltför!)

Några av de bästa konstverk som jag någonsin sett i mitt liv var från händerna på ett barn. Tyvärr är det oftast gjort på vanligt papper som inte kommer att pågå mycket länge eller fodrade anteckningsboken papper som bara inte har denna museum kvalit...

Amigurumi armar och ben Demo

hur man virka enkel armar och ben för din amigurumi....

Duct Tape Arm och ben vikter

detta instructable kommer att lära dig hur man gör strömlinjeformad duct tape vikter och fylla dem med bly eller sand. Dessa vikter kan bytas mellan arm och ben. Detta är min första instructable så vara trevligt ;) Lämna gärna kommentarer!Steg 1: Sta...

Pinnar och ben: hur man gör en mardröm Catcher

vem vill ha en dream catcher när man kan ha en hemgjorda mardröm catcher? Allt du behöver börjar är två hela kycklingar, en stor gryta och Clorox.Steg 1: Koka fåglarna Behöver du din stora potten och två kycklingar för detta steg. Lägg båda kycklinga...

Hur att snida ben smycken: Verktyg och material

Den ursprungliga handledningen var publicerade här på ben juvelerare.Detta ben carving tutorial är en stor Sammanfattning av vad du behöver börjar carving ben och liknande material. Hobby sig av ben carving innehar en lockelse för många kreativa männ...

Snake ben smycken

detta är några av de smycken jag har skapat det är alla handgjorda från rygg ben och revben av vilda skallerormar och enda skallerormar, jag använder inte icke giftormardessa är några av mina mönster men jag har precis avslutat min tutorial kollaKoll...

Mässing och trä smycken

detta är ett urval av smycken bitar jag har gjort. Mässing charm och inställningar är alla saker jag har jagade ner nätet och i butiker, alla trä bitar planerades och skuren för att passa med mässing....

Hur att rengöra din ring och dina smycken med TOOTPASTE

Har du en smutsig och inte glänsande smycken?Rengöra den med Tootpaste!du bara gnida smycken med tandkräm och vänta ca 1 minut!Följ bara instruktionerna video!Steg 1: Följ instruktionsvideoTack för titt mina verk!...

Vektorisera ritningar för lasergravyr och styckning smycken (gratis prov alltför!) INKSCAPE version

detta är Inkscape version av min tidigare presenterade Instructable om samma ämne.Jag använde CorelDraw för den tidigare versionen och var glatt förvånad över det positiva svaren så jag har beslutat att skynda sig och göra Inkscape version eftersom I...

Stickade skalle och ben hatt för barn

det är ett bra mönster för någon som är bara att lära att sticka med formatmallen Fair Isle , och perfekt för tots som är föräldrar som alternativa mode. :)Steg 1: Mönster, material och anteckningar Detta mönster är anpassade från Patricia Lillie sti...

Laser skär och Graverade smycken/Music Box

Inledning:Under hösten 2015, bestämde jag mig för jag skulle ta en laser skolk på Portland Community College. Efter att lära sig att använda skolans två olika laserklingor (en 60W och en 30W), tog jag till Google för några projektidéer. En av de förs...

Snabb och enkel bänk ramar och ben!

När jag behöver bygga en robust, enkel och rustik bänk frame detta är modellen jag går till första. I den här videon använder jag två difrent bänkar för att markera rutan frame och bröd-board design jag använder. Den bygger upp en massa gård-craft tr...

DIY Ring Pop och ätbara smycken - hemmagjorda klubbor och godis!

Lär dig hur man gör en ring pop och ätbara godis juveler och pärlor! Klicka här eller se nedan: https://youtu.be/q6d27TJCtp4Jag visa dig hur man gör dem ur Jolly ranchägare för ett snabbt och enkelt sätt och jag visa dig hur man gör dem från grunden!...

Keramiska Skateboard och ben

Sista etappen publiceras här.Detta var ett projekt som jag gjorde i December av 2014.Mått: H: 8 1/4 i. W: 2 in. D: 5 5/8Det är en hög-sparken keramisk pjäs. Jag hade mycket roligt med denna pjäs, särskilt att vara medveten om hur det skulle balans un...

Ben och sten

mitt namn är Marie Segal och jag delar mitt arbete, mitt liv och min konst på Art från mitt hjärtaNu börjar förödelse och redo för säsongen jag älskar så mycket. Halloween... Jag har väntat på detta för evigt det verkar.Bära en fantastisk knoge halsb...

Foto Light Studio för små reflekterande föremål såsom smycken :) Billigt, bärbara, återvunnet material, och bäst av allt, det fungerar verkligen!

Fem år efter att lära sig hur man gör fina silver och brons smycken, öppna min egen etsy shop, köpa en Paragon smycken ugn, alla verktyg, en OTT ljus och en Canon Rebel, jag var äntligen redo att investera i en ljuslåda att korrekt fotografera de ref...

Lätt tråd och pärla smycken

ett lätt och vackra smycken-projekt med hjälp av enkla virka tekniker, tunn tråd och pärlor för att skapa en riktigt fantastiska smycken pjäs!Steg 1: leveranser 26 gauge eller 30 gauge craft trådpärlorVirknålHalsband stängning, som växla set, hummer...

Grand Titan med rörliga ben och addons

vi gjort rörliga benSteg 1: del till biuld ben for legsstavargrön: 14blå: 8vit: 8gul: 1conertoinsgrön: 8röd: 8Orgen: 4gul: 2extray: 2gångjärn +: 2gångjärn-: 10klumpa ihop sig sookit: 4Ball cup: 4blå spacer: 10Steg 2: del av gun och ben utseende Steg...