Snake ben smyckendetta är några av de smycken jag har skapat det är alla handgjorda från rygg ben och revben av vilda skallerormar och enda skallerormar, jag använder inte icke giftormar

dessa är några av mina mönster men jag har precis avslutat min tutorial kolla

Kolla också in de saker jag kan göra med Dölj

Relaterade Ämnen

Att ormen ben smycken

i denna tutorial kommer den största knepet bara upp med din egen design, men jag kommer att visa exakt hur att behandla benen från en hel orm till vackra, vita ben som kan användas som pärlor för att göra vackra konstiga smyckenallt du behöver är en...

Lätt trä och ben smycken

Är du i besittning av en eller flera hundar som gillar att splittra stora ben? Eller kanske du har några överblivna ben från en lyckad jakt? Många år sedan jag ösa poop i en hund gård, och jag letade på alla dessa små, intressant formade Bensplitter...

Hur att snida ben smycken: Verktyg och material

Den ursprungliga handledningen var publicerade här på ben juvelerare.Detta ben carving tutorial är en stor Sammanfattning av vad du behöver börjar carving ben och liknande material. Hobby sig av ben carving innehar en lockelse för många kreativa männ...

Hur man skära ben i smycken

i detta instructable jag kommer att lära dig hur du rista ben i tribal hängen, eller något riktigt.Carving ben är en billig rolig hobby som tar upp mycket tid. Du kanske kan göra något imponerande efter bara några dagar. Men som jag förstår det tar m...

Dino ben Chain smycken

detta är ett bra gratis projekt att göra en mångsidig kedja. Komponenten Dino ben är perfekt för ett örhänge, armband eller halsband! Janice Berkebile från Beaducation.com bryter ned de olika stegen och gör det roligt och enkelt. Allt du behöver veta...

Pärlmix Spider dekoration / smycken

Creepy crawly och söt. Att se dessa spindlar, blev jag kär. Jag brukar låtsas vara en pro smycken maker eller en entomolog. men famla i blindo jag ha roligt att göra 'em. Detta förvandlats till ett beroende för ett tag och dessa critters var överallt...

Ben halsband

Detta kom eftersom vi gick på Zombicon och jag var tvungen att skapa en kostym för en vän. Temat var 1985: nukleär apokalyps. Jag bestämde mig att göra honom en Mad Max/Tank Girl inspirerad zombie jägare. Vid middagen, efterbehandling revben, jag bes...

DIY stående smycken fall w / spegel dörr

min flickvän sa alltid till mig att hon ville ha en stående smycken skåp med spegel dörr. Jag har velat få henne en ett tag nu men varje gång jag såg en i en butik som tycktes vara tillverkade av billiga material, struktur var rangliga och priset var...

Faux elfenben ring huggen ur ben

denna lilla tutorial ska show dig hur man skapar en ring som kommer säkert att ha den gör jagar dig.Ovan kan du se den färdiga ringen, det lyser som elfenben, perfekt matchar min pasty blek själv!Om du gillar min tutorial, vänligen klicka på omröstni...

Smycken Tree

ANSVARSFRISKRIVNINGLedsen att jag inte kunde lägga processen för att göra detta; Jag gjorde bara random saker idag och bara figur jag skulle göra något för min syster att hänga alla sina smycken på. Så gjorde jag detta instructable med bara slutbehan...

Vektorisera ritningar för lasergravyr och styckning smycken (gratis prov alltför!)

Några av de bästa konstverk som jag någonsin sett i mitt liv var från händerna på ett barn. Tyvärr är det oftast gjort på vanligt papper som inte kommer att pågå mycket länge eller fodrade anteckningsboken papper som bara inte har denna museum kvalit...

Snake dölja tillbehör

här är några bilder av saker ive gjort med orm dölja, nästa gång jag döda en orm som jag kommer att visa en detaljerad demonstration på flås degutting garvning och härdning av huden, liksom alla ben att göra smycken som du kan se på min sida men im r...

Smycken rulle

jag älskar mina smycken, så klart jag vill ta den med mig när reser men ändå hålla den fin och säker. Jag skurade lokala butiker och stora-box butiker bara för att komma tomhänt, innan du går över till etsy. Medan det fanns massor av bra alternativ,...

Smycken från dina favorit TV-spel hjältar

skapa smycken från säkring pärlorSteg 1: Få fuse pärlor Köpa en uppsättning fuse pärlor (e.g. HAMA pärlor, Perler pärlor, ponny pärlor) och en bricka.Steg 2: Skaffa dig ett strykjärnSteg 3: Hämta en sprite Ladda ner en bild av din favorit video spel...

Förkroppsligar smycken med Puff färg

minns du när puff färg var varmt? När allt du behövs för en högst personliga kläder var 4 flaskor av grejer och en tom duk? Dör du lite inuti tänka tillbaka på dessa minnen?Du kanske tror jag är galen, men jag tror det är dags för en puff paint väcke...

Handgjorda smycken Armoire

Detta har varit på min lista över projekt ett tag, och även om jag kan sakna rätt verktyg och/eller kunskap att göra det, har jag tid. Det visade sig ganska väl, jag gjorde det med handverktyg bara och fick okej förutom att borra en massa 3/8 i hål i...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...

Ljud ben hörlurar

Tanken med projektet är att visa skönheten i snöflinga. Detta ljud ben hörlurar är inspirerad avsnöflinga, som snöflinga är en av de vackraste sakerna i världen. Här hörlurar använder ljud ben enhet, istället för att använda traditionella högtalare.S...

Skriva ut ett ben på glödande kol skrivaren

Detta Instructable dokumentationer projektet leds av Chris Venter på Genspace's workshop "Bioteknik, biomaterial och Bioaesthetics" den 18 December 2015. Du kommer att lära dig att ta en enkel penna ritning och omvandla det till en konkret 3D tr...