Dino ben Chain smycken

detta är ett bra gratis projekt att göra en mångsidig kedja. Komponenten Dino ben är perfekt för ett örhänge, armband eller halsband! Janice Berkebile från Beaducation.com bryter ned de olika stegen och gör det roligt och enkelt. Allt du behöver veta på bara 10 minuter!
Relaterade Ämnen

Hur man skära ben i smycken

i detta instructable jag kommer att lära dig hur du rista ben i tribal hängen, eller något riktigt.Carving ben är en billig rolig hobby som tar upp mycket tid. Du kanske kan göra något imponerande efter bara några dagar. Men som jag förstår det tar m...

Citrongräs lavendel bad bomber

Hemlagad bad bomber är en snabb och enkel gåva med en stor pay off! De gör stora gåvor för damer (och herrar) i ditt liv som behöver lite avkoppling i en varm, aromatiska bad. De är också mycket roligt att experimentera med som du mixa och matcha oli...

Evil Dead skrämmande LED lampa bygga med växellåda design

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde denna rad LED lightbox featuring min favorit karaktär från min favorit film: Henrietta från Evil Dead 2. Om du är på en mobil enhet och skulle vilja se den video, här är en annan länk.Dess en ga...

Stora leksaker för stora hundar

jag har problem att hitta leksaker för min stora hund som varar i mer än fem minuter. Detta är en samling av leksaker och tuggar, några köpta och lite hemmagjord, att min hund inte rippa appart eller äta för minst en månad.DISCLAIMER: Jag fick alla b...

Att ormen ben smycken

i denna tutorial kommer den största knepet bara upp med din egen design, men jag kommer att visa exakt hur att behandla benen från en hel orm till vackra, vita ben som kan användas som pärlor för att göra vackra konstiga smyckenallt du behöver är en...

Lätt trä och ben smycken

Är du i besittning av en eller flera hundar som gillar att splittra stora ben? Eller kanske du har några överblivna ben från en lyckad jakt? Många år sedan jag ösa poop i en hund gård, och jag letade på alla dessa små, intressant formade Bensplitter...

Snake ben smycken

detta är några av de smycken jag har skapat det är alla handgjorda från rygg ben och revben av vilda skallerormar och enda skallerormar, jag använder inte icke giftormardessa är några av mina mönster men jag har precis avslutat min tutorial kollaKoll...

Hur att snida ben smycken: Verktyg och material

Den ursprungliga handledningen var publicerade här på ben juvelerare.Detta ben carving tutorial är en stor Sammanfattning av vad du behöver börjar carving ben och liknande material. Hobby sig av ben carving innehar en lockelse för många kreativa männ...

Attack av Gourdzilla: Dino-pumpa

med hjälp av DNA härrör från en pumpa bugg instängd i förhistoriska bärnsten, jag kunde rycka Gourdzilla från sten kopplingar till utrotning. Naturligtvis detta väcker den eviga frågan inför alla oss bedriver vetenskaplig strävan: bara för att vi kan...

Pärlmix Spider dekoration / smycken

Creepy crawly och söt. Att se dessa spindlar, blev jag kär. Jag brukar låtsas vara en pro smycken maker eller en entomolog. men famla i blindo jag ha roligt att göra 'em. Detta förvandlats till ett beroende för ett tag och dessa critters var överallt...

Ben halsband

Detta kom eftersom vi gick på Zombicon och jag var tvungen att skapa en kostym för en vän. Temat var 1985: nukleär apokalyps. Jag bestämde mig att göra honom en Mad Max/Tank Girl inspirerad zombie jägare. Vid middagen, efterbehandling revben, jag bes...

DIY stående smycken fall w / spegel dörr

min flickvän sa alltid till mig att hon ville ha en stående smycken skåp med spegel dörr. Jag har velat få henne en ett tag nu men varje gång jag såg en i en butik som tycktes vara tillverkade av billiga material, struktur var rangliga och priset var...

Chain maille broderad skjorta

i denna (instructable) Tutorial får du lära dig att göra den europeiska 4-i-1 stil chainmaille (de mest grundläggande av vävar) och sy på en skjorta. Du måste bestämma vilken design du vill ha att göra, och hur du gör det är upp till dig. Om du behöv...

Dancing Chain Gang kostym

Byggnad och bär denna kostym: du behöver aldrig oroa dig dansa ensam på festen.I år valde jag att vara en tre person dancing chain gang, löst baserad på TV-show Orange är det nya svart.Steg 1: Leveranser & planering Saker du behöverVaddMjuk stoppning...

"Järnaffär smycken" Wire Wrapped uttalande halsband handledning

http://www.JewelryLessonVideos.com presenterar: "Järnaffär smycken" Wire Wrapped uttalande halsband handledning. I den här lektionen blir Susan Karczewski "hårdvara smycken serien" ännu mer extrem!Lära sig att göra detta uttalande hals...

Krympa plast smycken

I detta projekt var jag spelar med Krymp-plast och kan jag säga att det var så roligt! Naturligtvis är det roligast när du faktiskt titta på grejer att krympa :-)Steg 1: Vad du behöver och hur man Jag har använt följande material:Vit krympa plastfoli...

E-Man Charm (chain maille)

Nu när jag har massor av billiga, såg klippa hoppa ringar (se), är det dags för lite kul och snabb chainmail projekt. Om du har aldrig gjort någon ringbrynjor innan, du kanske vill kolla in vissa grunderna, till exempel hur man öppnar och stänger en...

Daisy Chain örhängen

Festivalen säsongen är på väg att börja, så jag trodde det skulle vara en bra idé att visa dig hur man gör seriekoppling stud örhängen. De är super lätt att göra och en stor aktivitet för barn!Detta är vad du behöver:-10 vit 4mm tjeckiska facetterade...

Faux elfenben ring huggen ur ben

denna lilla tutorial ska show dig hur man skapar en ring som kommer säkert att ha den gör jagar dig.Ovan kan du se den färdiga ringen, det lyser som elfenben, perfekt matchar min pasty blek själv!Om du gillar min tutorial, vänligen klicka på omröstni...