LEGO Mindstorm ljud Sensordetta är min första instructable och jag hoppas du gillar det! Det är en ganska enkel design och om du följer bilderna du bör kunna göra detta ganska enkelt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Självlärande Rock - papper - sax Robot från Lego Mindstorms NXT!

Hej alla! Detta är min första instructable!Detta är en riktig self - lärande robot som lär sig att spela rock - papper - sax! Det kommer att lära sig att slå en person 100% av tiden! En person behövs inte att lära roboten att spela spelet; det verkli...

BADASS MEKATRONISKA LEGO MINDSTORMS vingar

De flyttar! Skapa badass mekatroniska vingar, bygga med din MindStorms EV3 och diverse Technic element. För alla de fallna änglarna som behöver deras vingar återställd - och bara, - för att skapa det omöjliga. LEGO-vingar! Bygga, programmerad och ani...

Hur man bygger en Lego Mindstorms NXT hexapod robot?

Denna gång (i min allra första instructable någonsin) jag kommer att visa dig hur man bygger en hexapod robot med hjälp av Lego Mindstorms NXT.Njut och lämna en kommentar!Steg 1: Vad behöver du Behöver du:-Lego Mindstorms NXT kit-några extra Lego gea...

Hur man bygger en enkel robotarm från Lego Mindstorms NXT?

Idag, jag kommer att berätta hur jag byggde min robotarm från Lego Mindstorms NXT.I själva verket ville jag bygga ett robotic stativ till min kamera. Jag fick veta, att det är svårare än det ser ut. Efter några experimenterar bygger jag denna enkla r...

NYA EV3Dprinter: LEGO MINDSTORMS 3D-skrivare (3rd Generation)

En tjusig DIY 3D skrivare gjord med MINDSTORMS EV3 och 3: e generationens 3D pennan från Banggood.comMin första instructables handlade om en LEGO MINDSTORMS 3D skrivare kallas EV3Dprinter. Efter att ha köpt en ny 3D penna, skapade jag detta ny och fö...

EVB - ett sätt att ersätta hjärnan av LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms EV3 Gyro pojken är en mycket typisk modell i demonstrationssyfte.Många killar bygga denna robot som deras första EV3 robot. Du kan styra pojken genom olika färg av färgsensor.Men jag fann det svårt att ge ordentliga instruktioner. Så...

LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren Version 2.0

Att införa den nya LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren Version 2.0! Denna skapelse är en förbättring av sin föregångare. Det är samma enhet du känner och älskar, men nu är bättre än någonsin! Vad är nytt du frågar? Låt oss ta en titt!Vad är det sen...

LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren

Detta LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren är baserad på Pavlovian teorin om klassisk betingning. Klassisk betingning (också Pavlovian conditioning eller respondent betingning) är en typ av lärande som uppstår när en betingad stimulus är parkopplad...

Lego Mindstorms godis maskinen

Denna "söt" godis godis maskinen har två stuprör, en låsmekanism för att lagra godis, och en rolig och enkel design. 2 EV3 servomotorer används för att driva både godis rännor. Maskinens program kan dessutom finjusteras för att lägga till olika...

Använda LEGO Mindstorm RCX ljussensor med Arduino (Program med Visuino)

I detta Instructable kommer du lära dig att programmera Arduino kontroll, och hämta data från LEGO Mindstorm RCX ljussensor med hjälp av Visuino - en enkel att använda grafiska utvecklingsmiljön för Arduino.Observera att anteckningen på några av bild...

S3NTRY: en LEGO Mindstorms robot sentry tornets

Välkommen till min första Instructable.Dessa är instruktionerna för hur man gör min autonoma, inte flytta, sentry torn: S3NTRY.Hela projektet kan göras med 1 uppsättning LEGO 31313 - EV3 detaljhandeln.Obs: Jag märkte när man sätter alla saker ihop, a...

EV3Dprinter: LEGO MINDSTORMS 3D-skrivare

En enkel 3D-skrivare från LEGO Technic delar och MINDSTORMS EV3 motorer och touch sensorer i kombination med en låg kostnad 3D penna. Följ mig som jag delar många bilder, EV3 program och videoklipp i hopp om att inspirera dig att göra eller återskapa...

10VAC Adapter för RCX LEGO Mindstorms

LEGO används 9-12V AC power för några gamla mindstorms delar som:RCX 1.0 smart tegelNXT 1.0 LiPo batteri (mörk grå en)Jag köpte en begagnad RCX och en gammal modell NXT LiPo batteri. Båda behöver 9-12V AC power. Problemet är att AC/AC adaptrar är omö...

LEGO Mindstorms NXT: Roadster PSP-NX kompressor

Obs: detta skapades 2010, jag bara fick skriva den "kompatibel förrän nu.Projektet började på bara en pivot styrning, PS2 controller kontrollerade LEGO Mindstorms NXT bil, men det hamnade förvandlas till något awesome!DEN FÖRSTA VERSIONEN:Jag skapade...

Solar Powered Lego Mindstorms NXT Robot

steg för steg bilder för att göra den solar powered Lego Mindstorms NXT Robot....

LEGO Mindstorm torn Shooter

i detta Instructable jag ska visa dig efter bästa förmåga Hur man gör en Lego Mindstorm torn skytt jag främst kommer att använda bara bilder eftersom det är hur lego gör det. Alla delar du behöver för detta instructable är i Mindstorm 2.0 NXT kit.Ste...

Lego Mindstorms NXT robot Hand prototyp

detta är min Lego Mindstorms NXT robot Hand version 1.0. Den drivs av en dynamo system bestående av en servomotor och vev. Om du gillar det, rösta! Också prenumerera på min kanal för massor av coola projekt om varierande ämnen....

Lego Mindstorms NXT Octopod video

här är tre kort klipp av min nya octopod robot (Lego Mindstorms NXT)......

Hur man bygger en Lego Mindstorms NXT OCTOPOD robot?

Detta instructable är bara för att visa dig, hur du uppgraderar min hexapod har jag byggt mitt tidigare instructable genom att vrida det till en octopod (8-legged robot).Njut och lämna en kommentar!Steg 1: Vad behöver du? -Lego Mindstorms NXT-några e...