Liket Torso/bröstkorgdetta instructable visar hur man skapar en texturerat, realistiska, delvis skal torso för en Halloween display.

Jag började detta projekt med en fördjupning, halv-skyltdocka torso som jag köpte från en lokal överskott försäljning på ett varuhus. Det är endast en torso framsida.
Efter jag skissat bröstkorg layouten direkt på bålen, började jag att klippa ut material med hjälp av min roterande verktyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en skelett & liket från Scratch

Som en designer/samordnare för vår gemenskap haunted forest, jag ville ha några ohyggliga lik till lägga till årets attraktion. Tyvärr tillåter inte vår budget för inköp av high-end dyra rekvisita. Även full-size plast skelett kan variera från $50 -...

Blodiga stympad Torso

Detta prop kommer finnas med i vår film museum tillhåll i år. Temat för denna särskilda prop är Hellraiser; Det enda som saknas just nu är meathooks och kedjor, som kommer att bifogas som vi sätta våra tillhåll ihop.Jag byggde denna sak ur en glasfib...

Animatronic pingvin Torso

Jag hade en dröm om att utveckla en animerad jul semester säsong uppvisning, eventuellt som en fond raiser för konst. Min ursprungliga idé var att använda dockor som tecken, men läsa och undersöka gjorde mig nyfiken på om jag kunde bygga en animatron...

Halo ODST pansar: Torso - del 2 av 5 av ODST Armor bygga

detta är del 2 av en 5 del serie om att bygga en Halo ODST Armor kostym du kan bära.Projektet är så stort att jag beslutat att dela upp det i fem (5) Instructables:1. hjälm 2. torso3. vapen4. ben5. vapenJag har också publicerat en Halo ODST Armor byg...

Brända liket / Burning Embers Halloween Prop

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du gör din egen brända liket Halloween Prop.Detta är något av en uppdatering av en tidigare Instructable till mig finns här Steg 1: Material som behövs Materials Needed:1-3 burkar av bra grejer spray skum...

Liket Masher

Hej i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett vapen kan minska något dum nog att attackera dig in i en blodig röraFörst måsteEn klubb - kunde vara någon pinne av trä, men det måste vara hållbara.Tråd - alla typer kommer att fungera.Nag...

Knex Iron Man Torso

detta är en torso gjorde jag i ca 2 veckor och det är helt flexibel...

Hur du ändrar Lego minifigur Torso dekaler

Steg 1: bra. Här är det killar, precis som jag sa. Hur du ändrar lego dekaler. Som jag sa, jag lärde mig detta från en stor youtuber kallas legosandlots. Kan börja. Här är ett exempel på min lego Joel jag gjort från denna kunskap.Steg 2: Låter komma...

Hur man skapar en hängd liket

detta instructable är om hur man skapar ett hänga lik, eller åtminstone några episka bödel blåmärken. Den vita ansikte makeupen kan köpas på ganska mycket någon butik som säljer Halloween smink. Det är verkligen lätt att hitta på hösten, när det är s...

Halloween mänskliga torso förrätt

även känd som The ManWich.Detta är en perfekt förrätt för att gå över toppen och imponera på dina gäster på Halloween. Det är både vacker och hemsk. : DOm du köper alla dips och fyllningar redo gjort, är det lätt att sätta ihop. Du har egentligen bar...

Smält plast pärlor - färgade Torso

detta instructable visar vad du kan göra med plastpärlor, också känd som HAMA pärlor.Jag är i college gör konst och design, och jag gjorde ett projekt baserat på manliga och kvinnliga, och jag var med hjälp av olika medier och kommer med olika idéer....

LERA mänskliga TORSO

när jag gör någon krona eller TORSOS jag gillar att använda en färg de flesta liknande huden inte blå eller rosa som jag har sett FROKM videor på YOUTUBE. JAG HITTADE INTE EN VIDEO SOM JAG GILLADE SÅ JAG TOG ITO MINA EGNA HÄNDER EN ND SPELADE MED DET...

Liggande Torso övning med medicinen klumpa ihop sig

) i en liggande torso rotation ligga ner med en lång torso på yogamattan; vika dina knän och skruva fast fötterna tillsammans. Placera medicin bollen mellan knäna och tryck hårt; så att du inte förlorar bollen under rutinen. Dra upp benen i luften. L...

Awesome halloween liket för mindre än 3 spänn

jag älskar Halloween, nästan lika mycket som jul! Så jag älskar att dekorera och göra mitt hus ser verkligen skrämmande. Jag har så många idéer om vad jag vill, men för det mesta, de är ur min prisklass eller jag bara inte skulle betala för något jag...

Hur man liket ett skelett (The snabb och smutsiga sätt som gör inte involvera Latex)

vad du behöver.Ett skelettKlar plast presenningarVariabel temperatur värmepistol (jag antar att det är möjligt att göra detta med ett relieftryck värmepistol, men inte. Få en riktig en.)Wood fläckenPenslar (jag använde både svamp och borst borstar)St...

Liket händer

eftersom som inte kunde använda ett extra par händer?Halloween är gjort upp stort i mitt hus, normalt av mig! Jag har tagit en massa inspiration och instruktion från internet under de senaste åren och tyckte det var på tiden att jag gav tillbaka. Så...

Enkla bröstkorg impedans

•Requirements-Krets– Hitta andningsfrekvens•Specifikationer– Hålla nuvarande över kroppen under 1 microAmp– Andningsfrekvens bör vara inom 15-20 andetag per minut.Inventering•TL072 för konstant strömkälla•1 Mohm resistor för konstant nuvarande kontro...

Bar(e) Torso

detta är Bar Överkropp, eller översatt från svenska nakna överkropp. Det är en ordlek.Hur som helst, baren görs från grunden med endast obehandlade plankor, skruvar och tyg. Kanten är till exempel plankor används för hus fasader som har hyvlat och li...

Full storlek Doc Ock kostym

som jag finner det alltid nödvändigt att gå vägen över toppen med min Halloween kostymer, och jag fann mig själv fråga, "Hur kan jag top Dalek kostym 2010?" Och samtidigt få idéer från internet, jag kom över idén till en Doc Ock dräkt. Vad kan v...