Long John last cykelcyklar är bra. De gör rör sig om mycket mer effektiv och snabb än promenader, utan att behöva oroa dig för bränsle, skatt, försäkring, parkering etc etc. Men om du behöver ta några saker med dig blir det svårare. Cargo cyklar finns i två grundläggande typer; där du sätter alla grejer bakom dig, och en där du sätter alla grejer framför dig.
Att sätta saker du verkar bättre för mig. Du kan hålla ett öga på det och det verkar som ett effektivare utnyttjande av utrymme. Att sätta lasten bakom dig innebär att utvidga kedjan och att hålla saker klara av utrymmet dina fötter behöver trampa i.

Eftersom jag främst ville ha denna cykel att bära mina två döttrar ville jag verkligen att de ska vara framför mig där vi kan prata mer enkelt och de har en bra utsikt.
Cyklar med utökade främre ändar kallas vanligen "Långkalsonger" och även om de kan verka svårare att göra först, med behovet av en styrning koppling och en extra styrhuvud, det är verkligen inte så svårt att göra en.

Jag vet inte om detta är ett nytt sätt att göra en lång John jag gjorde det upp som jag gick och det tar bort behovet av att ha mycket i vägen för jiggar etc. Jag har en svarv och en pelare borr så jag gjorde de flesta av dem, men med lite fantasi kan du hantera utan och göra det hela med bara en hand borrmaskin, bågfil, en fil och lite tålamod.
Även om du inte vill göra en lång John jag hoppas att du tycker om att läsa detta instructable och det ger dig lite inspiration att göra något annat på samma sätt att jag blev inspirerad att skriva min instructables genom att läsa andras.

Om du bestämmer dig att bygga något kontrollerar du säkert, var försiktig med verktyg och inte rida någon typ av cykel om du inte vet det är säkert.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Shopping Cart last cykel

Bygga en last cykel ur en gammal mountainbike, en metall kundvagn, Diverse cykel delar, olika metallskrot och en vilja till hacka saker isär!Jag för närvarande bor en bilfri liv och behöver ett sätt att transportera förnödenheter för de större projek...

2 hjul last cykel från gamla berget cykelns ram

Här är mitt bidrag till den hemlagade last cykel revolutionen! :) Använde en gammal mountainbike-ram från en stor skräp cykel butik i närheten av. Jag i princip följde instruktionerna från den här killen: med några av mina egna ändringar. Cykeln är f...

Trailer och last cykel

här är min nuvarande favorit last cykel och Cykelkärra.Vagnen har rullstol hubbar med fälg och luftfyllda däck från en mountainbike.Vagn ramen är surrade ihop från klubbor och andra minnen.Den är stark och lätt att byta.Det efterlämnar år av tunga re...

Intro - hur att designa och bygga en bambu last cykel (Box cykel - Bakfiets).

Bakfiets är en otrolig maskin. Jag förvandlades till dessa cyklar av Josh Muir av Francis cykler. Det är ultimat för varje dag ärenden, livsmedelsbutik resor och dragande barn runt. Den passar i cykeln körfält, det är vig och snabb, och är ett nöje a...

Göra din last cykel till ett svenskt hus

Detta projekt startade eftersom vi ska in i (förhoppningsvis) underbara resan av föräldraskap. Vi är tänkte att detta skulle vara en bra tid att fixa våra trasiga last cykel. Och varför inte göra göra till ett litet hus för barn, nu är vi på det.Du b...

Hur man bygger en last cykel

tre år sedan köpte jag en släpvagn för att få min son att vår badplats eller trevlig lekplats som är lite mer långväga än den lilla runt hörnet. allt är bra med att släp, men jag har alltid någon form av otrygga känslor:-trailern är ganska låg och äv...

Misslyckas: full vippande 3 hjul last cykel

efter bygga några "standard" last cyklar jag bestämde mig för att få händerna smutsiga igen, denna gång med något väldigt speciellt. Jag ville bygga en idealisk frakt cykel kombinerar stabiliteten i en trehjuliga (e.g.) med möjlighet att ta kurv...

Xtends - konvertera din cykel till en lång last cykel

Här är hur jag lagt en förlängning till en cykel så jag kunde dra lådor med grönsaker från en bondens marknad. Xtends enheten använder en kasserad cykelram och några elektriska slang. Min kostnad var under $20 men Xtends enheten kunde byggas gratis o...

Bygga en 2-wheel last cykel

som lovade i mitt förra instructable, här är mitt försök att bygga en 2-hjuling. Varför? Jag blev smittad av virus cykel-byggnaden. särskilt last cyklar är bara awesome fordon: du träffa massor av nya människor ("Hej, vad är det?"), kan du trans...

Låga $ offroad/last cykel trailer konvertering från kid trailer

med lite ansträngning kan du göra en tålig och relativt lätt last Cykelkärra, från en befintlig kid vagn, som kasseras eftersom tyget är vittrat eller förstörs. Detta är lätt att hitta i skrotningsanläggningarna, genom 2: a hand-affärer, loppisar och...

Hur man bygger en last cykel lastbil

Jag blev inspirerad av denna cykel som är mycket vackrare än den jag byggde. Jag byggde cykeln i Haiti, med ett minsta antal verktyg och råvaror. Jag skulle ha postat här ett par månader sedan, men blev försenat eftersom som jag tejpning stencilen på...

Bygga en last cykel.

i´m ledsen, jag don´t vet för att skriva engelska. Jag ska försöka översätta med en översättare. Jag vill tacka Mr carkat. thanks.he hjälpte me.the låda är mindre av en fråga om webbplatsenSteg 1: ram cykel delar och raka rör av syrafast stålSteg 2:...

Anpassade Snapdeck för Xtracycle last cykel

min Xtracycle behövs en nya "snapin däck", som är platt redovisade området ovanför den bakre däcket. Jag ville ha något lite mer distinkt än lager däck och ville också prova en längre däck.Jag började med att göra några "CAD" - kartong...

Tyler Trike / last cykel

min gamla Rottwieller Tyler är nästan 12 år gammal, väger 11 sten och dåligt lider av artrit så kan bara få om några varv idag, vi brukade älska ska ut på promenader och även om hans hjärna fungerar fortfarande hans kropp långsamt ger upp. Jag tittad...

Bambu last cyklarna (Tiki cykel) - uppdaterad 12/1/2015

Design och InspirationDetta är min första Instructable, så förlåt mig om det inte läsa hur du skulle vilja att den. Detta är en bygga dagbok av olika slag. Det finns en hel del information som skrivs som Taggar på bilderna, så se till att undersöka d...

Gör en Cargo cykel!

Hej mitt namn är Michael.Välkommen till min utbildning på att göra en lastbil cykel (slaktare cykel) från en vintage stål mountain bike hacka sätt. Jag skulle säga i en hundra cykling entusiaster är allvarligt om att äga en last cykel, och en i 20 av...

Grundläggande flera modulära ramar för last cyklar - stapelbar vattentäta laser skär rutor

De grundläggande flera modulära ramarna för last cyklar är den första byggstenen i vår öppen källkod plattform Vélo M², ett ekosystem där vi ger el genom sol & pedal power och planer på att bygga moduler för din fantasi att använda denna förnybara en...

Ping Pong cykel

inte du hatar att när du vill gå över till en vän att spela pingpong du inte kan eftersom han bor i en lägenhet och det finns inget utrymme för ett bordtennisbord? Jag vet att jag gör.Här är lösningen:Med pingpong cykeln (för den brittiska: wifwafcyc...

En annan Homebrew Bakfiets (eller last cykeln, om du inte talar nederländska)

jag rida cyklar. I en tätt befolkade stad som Jakarta där trafikstockningarna är aldrig meningsfullt, är ridning cykeln det bästa sättet att gå. Vissa skulle säga rida cykel i Jakartas galna trafiken är galen, men låt oss hålla den historien för en a...