Maskin broderi för en Tshirtjag köpte en massa grundläggande vita T-shirts i olika storlekar på super REA och har väntat på att brodera dem. Jag har en "old school" sömnad och brodyr maskin som inte med blida till stickat. När jag gick med Tech Shop http://www.techshop.ws och såg att de hade trevlig och hängiven brodermaskin, jag kunde knappt vänta att få mina händer på den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Maskin broderi för en haklapp

jag köpte dessa haklappar på IKEA. Jag gillar skärpa av dem (vita med den lysande kantning) och priset. Men min "old school" sömnad/brodermaskin åt ett hål i haklapp när jag försökte sätta en design på den. Jag var bummed och införa dem i en tus...

Maskin broderi som täcker ledande tråd

en metod för att fästa ledande tråd till tyg.Vill du ha mer eTextile hur-till DIY eTextile videor, tutorials och projekt?Besök sedan eTextile Lounge!Steg 1: Placera din symaskin på zig-zag eller knapp hål inställning.Placera ledande tråd på mode sida...

Maskin broderi för ett barns förkläde

en av mina barnbarn har förklarat att hennes nästa födelsedag kommer att bli en "robot födelsedag party". När jag såg detta mönster på linje för Maskinbroderi (och till försäljning för ca $2) jag köpte det, hämtade den och lägga den på ett USB-m...

Design och maskin-brodera järn-på lappen

vill göra en patch som du kan sy eller järn på en väska eller jacka eller något du kan sy eller stryka på? Har tillgång till en brodermaskin? Söt! Jag kommer att gå igenom hela processen med att göra en maskin-broderad patch, från projekteringsstadie...

Dekorera byxor med Maskinbroderi

ibland byxorna är tråkigt. Ibland är de färgade. Ibland är sammet och har stora slitna fläckar... I varje fall behöver de lite något att ge dem nytt liv. Här är en teknik för att föryngra en favorit men krassliga par.Du behöver en symaskin och lite b...

Lätt drapera Cardigan från två skjortor

är det dags för miljoner dollar frågan...Vad ska vi göra av två tråkiga skjortor idag?Denna fråga är oöverträffad bara bakom "vad konstig sak kan vi tunnband idag" och "Jag undrar om du kan tråd det här medan det körs." Det andra svare...

Stormtrooper slips

denna slips bara kosta en dollar. Fantastiskt, va? :) Jag plockade ut en slips som skulle vara en motsats med en Stormtrooper, köpte den från dollar store, tog hem och personlig det!Du kommer att behöva få uppfattning om detta projekt genom att läsa...

ClipArt till Applique Block

dessa anvisningar kommer att lära dig hur man omvandlar en bild på bara om någon storlek till en användbar applikation mönster. Jag beslöt att göra en hund i ett bubbelbad i en klo-fots tub för en utmaning block för min quilt guild. Problemet med att...

Vampyr Bunny Plushie anvisningar!

Det är nästan Halloween... du behöver inte en blod suger bunny att skydda dig från ghouls och skydda din Halloween godis? Ja gör du! Speciellt eftersom han så flippin' lätt för att göra.Som en bonus gjorde jag faktiskt detta bunny runt alla hjärtans...

Kosta effective(free) hjärtans plushie

med hjärtans kommer upp, jag har letat den "ibles för alla hjärtans presenter, inte hitta något som passar min situation. Så jag tänkte att skulle jag göra ett plushie för min väninna. Mitt hjärta var avsedd att vara flyttbara men jag stötte på några...

Skapa och sy en Wacom Tablet Protector ärm

jag är en skrivbord klumpig. Om det finns en vätska, har tungt föremål, eller random mat partikel nära mig det kommer utan tvekan landa på en föremål den ingen business röra. En av min älskade skrivbord invånare är min Wacom ritbord. Detta var en gåv...

Glasögon hållare för ett glas HAMSTRARE

Döm inte mig av min glasögon hamstra. Åtminstone är de organiserade! Jag har varit funderar över denna idé ett tag nu eftersom jag har en hel del glasögon. År sedan jag skulle betala $300 + för ett par glasögon och bära dem tills de föll sönder men n...

Förstå en Janome broderi maskin: tyg i bågen och bifoga Hoop till maskinen

skriven av Eva Marie CooperJag gjorde detta på TechShop San Jose!Techshop.wsHoop storleken jag använder är en 140 mm X 200 mm [5,5 "X 7,8"].Detta är ett foto instruktions på hur till sätta tyg i bågen av en Janome brodermaskin och hur du bifogar...

Förstå en Janome broderi maskin: gängning maskinen och nålen

skriven av Eva Marie CooperDetta är en instruktions foto, klicka på bilderna för att få en fullständig detaljerad förklaring om hur att trä maskinen och nål. Jag använder en Janome brodermaskin på TechShop San Jose. Du får gärna lämna ett meddelande...

Digitalisering av ren-färg broderi

Om du har någonsin försökt att digitalisera en bild till en brodera design, vet du att det kan vara en utmaning för att göra det där färgerna definieras renlig. Ibland är digitalisering programmet inte så smart som du tror det ska vara. Du kanske bar...

Broderi grunderna

Jag älskar symaskiner. De gör nästan allt bättre än vad jag kan, eller åtminstone, snabbare och mer enhetligt.När det gäller broderi, dock handarbete är oefterhärmlig och maskiner fortfarande inte kan komma nära det. Bearbetar med maskinarbete är exa...

Hand broderi

detta Instructable kommer att undervisa du hur till satin sy en keltisk Knut (eller något annat som passar instruktionerna. Om du skräms av detta projekt, göra en google bildsökning på "feis klä" och gråta.Steg 1: Överföra bilden till tyget Börj...

Försköna med fibrer och fri hand broderi

detta är en instructable på hur man kan omvandla skira tyger. Jag använde denna metod för att skapa en blus för min mamma.Jag har gjort filten på icke traditionella sätt (inte med tovning nålar), jag använde en brokig tråd och sydda i fri rörelse öve...

Upcycled Tshirt marknaden väska (lätt och Super låg sy!)

jag har en hög med tees från olika väg lopp och har alltid sagt att jag ska förvandla dem till en tshirt täcke... men det kan aldrig hända, så jag gör det nästa bästa och upcycling marknadsföra dem i väskor att ta till bondens marknad!Detta är ett en...