Maskin broderi för ett barns förklädeen av mina barnbarn har förklarat att hennes nästa födelsedag kommer att bli en "robot födelsedag party". När jag såg detta mönster på linje för Maskinbroderi (och till försäljning för ca $2) jag köpte det, hämtade den och lägga den på ett USB-minne att ta med mig för min nästa resa till Tech Shop http://www.techshop.ws. Tech butiken har en dedikerad brodermaskin.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

Ändra ett barns blöja en hand

Jag har fått mycket begränsad användning av en arm. Det hänger som en förlamade t-rex arm, på grund av mindre Cerebral pares. Eftersom jag ska vara en pappa (för första gången) i några veckor, jag betonar hur "en beväpnad man" kan ändra en blöja...

Ett barn projekt att ger tillbaka

jag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av b...

Hur man inte ska gråta som ett barn när skära lök

Någonsin undrat varför varje gång du behöver till skiva upp ens en ynka liten lök dina ögon omedelbart börja riva upp? Mina vänner, kampen är verkliga... men det är inte för att säga att det finns ingenting som kan göras åt detta.Mitt namn är Jeff Po...

Lindra smärtan av ett barn som har Cancer 2

MEDDELANDE - detta Instructable förespråkar inte hugga ditt barns huvud och placera den mellan pumpor att göra henne lycklig!!!Jag mooching runt Instructables.com igår och jag kom över två inspirerande Instructables som helt ändrat min syn på denna u...

Enkla steg pall för ett barn

detta är en mycket enkel steg pall som kan användas för ett barn (eller en vuxen som det är mycket stark).Jag gjorde detta steg pall från en bit av 1 "x 5" regenererade bråte, och 12 träskruvar.Du kan använda en bit av 1 "x 6", eller 2...

Hur man har ett barn på Pi-dagen

Som jag är säker du är antagligen medveten, pi-dagen kommer varje år, men denna pi-dagen var särskilt speciell. Pi-dagen firas på 3/14 varje år, men i år bara, datum approximerar dag lite närmare.Detta händer endast två gånger ett århundrade. Datumet...

Hur man håller en blöja på ett barn

jag är säker på att vi inte är de första eller sista föräldrarna att göra detta till ett barn.Ibland en unge är inte klar/intresserad potträning oavsett orsak, men fortfarande gillar att ta hans byxor och blöja av och göra en enda röra. Detta är vad...

Att göra ett barns 'namn' pussel

en av mina barnbarn har en ovanlig, familj, namn. Hon vände sig bara två, och hennes mor älskade pussel start vid den åldern. Så när jag tog klassen, på med laserskärare, på Tech Shophttp://www.techshop.ws/ jag visste att ville jag göra henne ett pus...

Bygga ett barns Muskoka ordförande

några år sedan, jag designade denna särskilda Muskoka ordförande att ge till min brorson som en julklapp. Dessa är mer allmänt kallas Adirondack stolar i staterna. Jag bestämde mig för att detta också skulle vara ett stort projekt för min klass 11 tr...

Göra ett barn örngott

vill göra en barn örngott för ditt barn / barn rum som du kan skriva namn, bilder eller brodera på? Här är hur man gör en enkel Beach tema örngott.Vad du behöver ärValt tyg - mäta för att passa pillow(s) du vill ha det på.Sharpie eller flyttbara tyg...

Maskin broderi för en Tshirt

jag köpte en massa grundläggande vita T-shirts i olika storlekar på super REA och har väntat på att brodera dem. Jag har en "old school" sömnad och brodyr maskin som inte med blida till stickat. När jag gick med Tech Shop http://www.techshop.ws...

Fånga & publicera ett barns dröm

i dessa osäkra tider, dess viktigt att skydda harmlösheten av våra barn, deras drömmar, sin fantasi, sin tro. Efter alla, är de vår framtid.Jag måste helt enkelt dela detta med er...,En vän till mig har en son, endast en ung pojke, full av idéer, drö...

Måla ett barns Dresser

Jag önskar jag hade sinnesnärvaro att ta ett "före" Foto - denna byrå, som har varit i vårt hus för evigt, målades vita, och var dullsville... Min fru var redo att skicka det till trottoaren. Men den var gjord av äkta trä och en ersättning från...

[UPPDATERAD] Lindra smärtan av ett barn som har Cancer med papper flygplan

uppdatering: här är en video av jägaren och hans plan som visar bara hur många som bryr sig om honom och sin sak.VideoLedsen att jag inte kunde bädda in denna video.Det är en förälders värsta mardröm: livsförändrande ord "ditt barn har cancer".F...

Fort Kit - bästa DIY gåva att ge ett barn

jag tror alla barn kärlek byggnad forts! Så, jag bestämde mig att ge min son en Fort Kit, som innehåller alla nödvändiga förnödenheter som han behöver för att göra ett fort med sina kusiner! Jag tror detta är en fantastisk gåva att ge barn, och mycke...

Förbered ditt hus för gäster med ett barn

Om du har en familjemedlem eller en vän som kommer en stund eller för en natt med sitt barn, se till att du förbereda ditt hem och en säkerhet miljö med dessa få enkla steg.Steg 1: Välj ett rumDet viktigaste steget är att först välja en lämplig plats...

Enklaste möjliga barn leksak - skum Camping Mat plus ett barns fantasi = "bil"

jag har ofta hört folk förklara att de bästa katt leksakerna är kartong rullar och ping pong bollar. Vänder ut, vi är konstaterandet att barn också som ganska enkla leksaker.Jag gav mina två ett par gamla skum camping mats och de älskar 'em. De har v...

Månader av mål - förbereder för ett barn (eller när du vill äta men inte vill laga mat...)

Med en baby på väg jag har lagra upp våra frysar med ett sortiment av hem kokta, hälsosamma måltider. Från vad jag hör, inte att jag förmodligen har mycket extra tid i mina dagar att tänka igenom vad man ska göra till middag, handla ingredienser, pre...