Skrot tabell tar 2
Först av detta var inte min idé, jag faktiskt fick den från en annan instructables hittas här:

Alhough mycket lik jag har ändrat några saker (vilket jag inte kanske, kanske har ångrat efter). Hursomhelst, jag tror min instructables är annorlunda än först så med båda i hand, kommer du att kunna bygga en annan kick ass tabell!

Den andra skillnaden med den andra instructables är att först byggdes utomhus. Jag bor i en liten 5 rum lägenhet centrala Montreal och har inte tillgång till utrymmet utanför. Hela detta projekt gjordes mitt i mitt vardagsrum.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrota tabell

det finns en hel del trä ute i världen utan att ta--i soptunnor, gränder, obebyggd tomtmark, övergivna byggnader, återvinning gårdar och arkitektoniska bärgning centers. De flesta trä, är om fri från röta, så starka, hållbara och bra att använda som...

Skrot trä projekt: 3 enkla idéer

Om du är en möbelsnickare eller inte, är chansen att du har några skrot trä tar upp plats i din butik eller garage. Utnyttja att blivande papperskorgen, och omvandla det till något nyttigt! Detta instructable kommer att täcka processen att vrida skro...

Bästa av 2009: bästa i varje kategori

För att fira slutet av året vi tittat redan på top 50 listor för kommentarer, åsikter och betyg, men denna gång ska vi bryta ner efter kategori. Nedan är den topp 10 listan för varje kategori i form av åsikter.Naturligtvis innebär är populära absolut...

Remsa bord i ek och valnöt

utsäde idén till detta instructable kom delvis från Wholmans fantastiska skrot tabell Men jag behövde göra något som inte skulle se ut från plats againts resten av möblerna i mitt hus.Virket är butik köpte (ca £120) av ek och svart valnöt.Jag ber om...

Cirkelsåg Mitre Box

för att försöka spara pengar (och inte skräpar ned min arbetsplats med fler verktyg som jag inte har någonstans att lagra) skapade jag en mitre låda för min cirkelsåg.Du kanske har sett några andra instructables om att förvandla en cirkelsåg i en tab...

Hur man målar ett sidobord

Hej!Välkommen till min Instructable, hur man målar ett sidobord! Genom att följa dessa steg, kommer du lära dig hur man målar en accent-tabell som du väljer från början till slut.Material som behövs:Sidobord med trä finish1-2 burkar Krylon primer (yt...

Smidda blomma

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en metall blomma med enkla verktyg.Det kommer att göras från skrot och tar inte mycket längre sedan 2 timmar för att göra det.processen kommer att innebära forge svetsning så detta är en bra övning...

(En annan) Skrot slutar tabell

Om du är som mig och kärlek arbetar med regenererats trä, är oddsen att du förmodligen har en ton av trä rester kvar från dina tidigare projekt. Efter att flytta till New England, märkte jag att pallar tycktes vara överallt upp här, så jag började an...

Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.De...

Tabell-stol från skrot

Göra detta enkla bord stol arrangemang att återanvända avfall på ett riktigt sätt. Studenter från Vigyan ashram-DIY Lab, Pune gjorde detta i skrot revolution tävling. Följande är byggnaden stegen, gå igenom den.Steg 1: Material och verktyg Någon skro...

Tabell såg Set-up Guide / Multipurpose mätare

Ett bord såg bladet måste vara perfekt parallellt med den spetsiga slots i tabellen såg toppen, eller det kommer att gå igenom trä i en vinkel, i huvudsak breddning blad och gör även bra, vassa bladen verkar tråkig.Precis som en ur justera tabellen s...

Speed Square som en Mitra mätare för din tabell såg släde

hastighet torget var särskilt utformad för takläggare, men det har visat sig användbar för många vanliga träarbetare. Här kommer jag visa hur du kan använda en hastighet kvadrat att spetsiga nedskärningar på din tabell såg släde. Jag ska också förkla...

Bunny Rabbit hydrering Station gjort från skrot trä

Hey där. Så jag hade några timmar extra och hade lite mod att göra till vår kaninbur. I grund och botten behövde vi vattenflaskor för kaniner installera på insidan av hutch. Jag vet du kan köpa väggmonterad flaskorna och parentes från de flesta djura...

Byggstenen tabell

detta år för Xmas, bestämde jag mig att bygga min två unga söner en tabell för sina byggstenar. Jag fick nyligen ett ledigt bord såg bort av craigslist, och jag var tvungen att säga det till god användning. Jag ville ha ett bord som också hade lagrin...

En Lapful av skrot-en Lap Steel-gitarr tillverkad av återvunnet material

Lap steel-gitarr har djupa rötter. Den grundläggande principen är enkel-en sträng är mycket stram och en tung, hårt objektet används för att glida längs strängen medan strängen är plockade för att producera ljud. En tidig anfader var diddly bo, ett ä...

En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry Pi

Gaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original sta...

En Edge-slipning tabell för din bandslip

Detta Instructable visar dig hur jag byggde en bänk kanten sandning Jigg för att hålla min handhållna bandslip på sin sida och låt mig just och försiktigt slipa kanterna av arbetsstycken.Jag byggde detta eftersom jag inte har en permanent arbetsyta a...

En församling tabell från en ihålig kärna dörr

Några år tillbaka, beslutade jag att inrätta en blygsam workshop i hörnet av min källare.Jag började med en arbetsbänk: bygga en riktig träarbetare workbenchOch sedan jag fick distraherad och gjorde ingenting medan min källare fylld med diverse skräp...

Bänk-monterad Router tabell

be någon gäng träarbetare som är deras viktigaste fasta elverktyg och du får många svar. Men be om tre, och de kommer alltid att innehålla tabellen router.Under senare år har har routertillverkare börjat erbjuda routrar med höjd justeringar som kan n...