Tabell-stol från skrotGöra detta enkla bord stol arrangemang att återanvända avfall på ett riktigt sätt. Studenter från Vigyan ashram-DIY Lab, Pune gjorde detta i skrot revolution tävling. Följande är byggnaden stegen, gå igenom den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ergonomisk knästående stol från skrot

Jag hade önskat en av dessa för ganska länge, men aldrig nog för att motivera faktiskt köpa en eftersom de är löjligt dyra; den billigaste jag kunde hitta någon var över $50. Titta på allmänna design och material som används i tillverkningen dem, bes...

Tabell & stol

Jag alltid velat ha denna typ av stol som har ett fast bord på dess handtag, som är i skolorna men saken är att bordet som är fäst vid den, är mycket liten och dess sort av obekväma att sitta länge...Så konstruerade jag min egenSteg 1: Låsmekanism In...

Barnstol tabell för tvillingar

samtidigt söka efter ett alternativ till att ha två barnstolar, snubblade jag över denna fantastiska inställning. I ursprungliga, de sacraficed en tabell, i mitt fall jag byggt en speciell blad för tabellen istället. Originalet finns här: http://jare...

Två tabeller till en

Förra året gjorde jag ett par enkla sågbock tabeller ur några skrot 2x4s och 2x8s. Efter att ha avslutat min bakgård kök tidigare i sommar, hade jag inte längre något behov för snabbt (läs: dålig kvalitet) tabeller, men jag fortfarande behöver lite e...

Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning System

för det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändrin...

Daterad tabell till fab rullande stol

Detta är den senaste delen i att modernisera vårt vardagsrum.Det är en solid, ek möbel som var pojkens sidobord. Jag gjorde en cool sidobord att ersätta den otymplig sak,men ville inte slänga det, tänkte att jag kunde använda det på något sätt. Vid d...

Skrota Adirondack stol

sommaren över och vädret crisping upp, men det är inte för sent för att spendera lite tid lata på däck i solen. Dessa stolar är en modern ta på rustika Adirondack stol, strippad ner till en enkel trä kil med vinklade tillbaka och utskjutande armar. L...

Sekreterare stol - ritning och tabell hack

En sekreterare stol har du sitter på en liten lutning framåt, med press stöds av knäna. Det är lättare att sitta med ryggen rak, och du vik inte på mitten till 90 grader som i en vanlig stol, som är antagligen bättre för dina tarmar. För att få mer a...

Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.De...

Hur man gör en enlargeable tabell från en stol

Om till exempel har du en gammal kvadrerade stol som denna, eller ser du det här är gatorna, och du inte vet vad man ska göra med det, är här ett exempel på vad du kan göra.Steg 1: Skär När du fått din stol, klippa du bara material. Du kommer få till...

(En annan) Skrot slutar tabell

Om du är som mig och kärlek arbetar med regenererats trä, är oddsen att du förmodligen har en ton av trä rester kvar från dina tidigare projekt. Efter att flytta till New England, märkte jag att pallar tycktes vara överallt upp här, så jag började an...

En ny chans till en gammal stol med skrot innerslangar

det är alltid trevligt att ha en bekväm stol att sitta på, och en av mina favorit typer av stolen är Ercol.Dessa är stora stolar, mycket bra gjort och fortfarande finns nya, men eftersom de var så populär finns mycket billigt secondhand.Åren har inte...

Skrota tabell

det finns en hel del trä ute i världen utan att ta--i soptunnor, gränder, obebyggd tomtmark, övergivna byggnader, återvinning gårdar och arkitektoniska bärgning centers. De flesta trä, är om fri från röta, så starka, hållbara och bra att använda som...

Skrot tabell tar 2

Först av detta var inte min idé, jag faktiskt fick den från en annan instructables hittas här:Alhough mycket lik jag har ändrat några saker (vilket jag inte kanske, kanske har ångrat efter). Hursomhelst, jag tror min instructables är annorlunda än fö...

Adirondack stil stol (pall trä)

Vi kommer att göra en Adirondack stil stolen.. .using trä som vi rädda från sjöfart lastpallar. Dessa pallar var fria från ett lokalt företag. Var säker att fråga innan du tar pallar. Många företag Återvinn lastpallarna sig eller kommer att använda d...

En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry Pi

Gaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original sta...

En mycket unik fällbara stol

denna stol design kom till mig efter ett misslyckat försök att åter skapa en stol jag hade sett av . Det var en mycket vacker och fantastisk pjäs, men verkade dyrt att göra det precis som han hade. Så jag bestämde sig för att göra en billigare versio...

Regenererat trä pall dubbel stol bänk

Först och främst Hej, detta är min första instructable.Jag samlade alla brädor här från pallar jag hittade. hela projektet kostade mig mindre än $40Jag använde premium däck skruvarna på 8 × 2-1/2"(enligt märkning på deras behållare) för alla 2 × 4 på...

Viking stol från 4, 2x4s

OMJag har sett några instructables att skapa Viking stolar ur ett enda stycke av trä, men ville titta på att bygga dem från enklare att hantera 2x4s. Varje stol byggs från 4, 2 "x 4"x96"tall och kosta runt $10 vardera. När man bygger dessa...