Ergonomisk knästående stol från skrotJag hade önskat en av dessa för ganska länge, men aldrig nog för att motivera faktiskt köpa en eftersom de är löjligt dyra; den billigaste jag kunde hitta någon var över $50. Titta på allmänna design och material som används i tillverkningen dem, beslutat jag äntligen att bara kasta något tillsammans för att se hur jag gillade det innan du köper den verkliga affären.

Nittio minuter efter trekking till Walmart för en artikeln jag var tvungen att köpa (mer om detta nedan), jag hade själv en ergonomisk knästående stol, om än en mycket rudimentär en. Jag ser detta som en prototyp dock, så jag är okej med grov runt kanterna. Jag definitivt inte kommer att köpa en... men jag kommer att bygga en annan för vissa.

Allt trä som används i detta projekt var regenererade från olika källor. I styrelserna för sits och knä resten var från en bar pall mall jag hade gjort för arbete. Vi använder inte längre dessa pallar så hade det blivit föråldrade. 2 x 4 var en gång en sågbock.

Tyget är även återvunnet material. Det var en gång en duk stil solstol. Döm inte klädsel arbetet, det var mitt första försök någonsin och när skära bitar ute var ingen lämnade stor nog för en redo.

Det är inte så söt, men för mindre än $10 investerat och mindre än två timmar brände bygga det, jag tror det kom ut okej. Jag kommer att stänga med några tankar om vad jag planerar att ändra för nästa version, (avslutande trät är överst på listan). Trots de många förändringar som behövs och brist på estetik, är det överraskande mycket bekväma.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tabell-stol från skrot

Göra detta enkla bord stol arrangemang att återanvända avfall på ett riktigt sätt. Studenter från Vigyan ashram-DIY Lab, Pune gjorde detta i skrot revolution tävling. Följande är byggnaden stegen, gå igenom den.Steg 1: Material och verktyg Någon skro...

Knästående trästol

en knäböjande stol är vad du behöver om du måste passera en hel del tid på kontoret.Denna typ av stolar är tyvärr ganska dyra och inte mycket vanligt. Detta är en anledning att göra dina egna knästående stol, som också kommer att göra dig mycket stol...

Pall trä Laptop Riser

Tack för att kolla min första någonsin instructable!Idén till projektet kom från en smärta i nacken. Jag hittade att arbeta för lång tid på min laptop sittande vid ett skrivbord orsakar mig att anta en mycket dålig hållning som vände sig till ont i h...

Rullande cykel träd (Mobile PVC kaktus)

denna bygga löst två problem för mig. först, det får mig en plats att lagra två cyklar när inte i använda, och andra, det får mig att rulla dem runt garaget/uppfarten när rengöring eller behöver extra utrymme i garaget att arbeta på aktuella projekt....

IKEA stol ergonomiska hacka, 3D tryckt

Problem att lösa...Jag har köpt en billig och bekväm kontorsstol IKEA, men har inte rätt höjd för mitt skrivbord.Som ni ser på bilden är inte mina armar till skrivbord ytan position ergonomiska. De bör vara platta över skrivbord ytan.Lösningen...Desi...

Skrota Adirondack stol

sommaren över och vädret crisping upp, men det är inte för sent för att spendera lite tid lata på däck i solen. Dessa stolar är en modern ta på rustika Adirondack stol, strippad ner till en enkel trä kil med vinklade tillbaka och utskjutande armar. L...

En ny chans till en gammal stol med skrot innerslangar

det är alltid trevligt att ha en bekväm stol att sitta på, och en av mina favorit typer av stolen är Ercol.Dessa är stora stolar, mycket bra gjort och fortfarande finns nya, men eftersom de var så populär finns mycket billigt secondhand.Åren har inte...

Bat-signal Papasan stol

tilldelas ett projekt i min theatre workshop klass, jag var regisserad att plocka ett tema och bygga möbler som tema. Så med fokus på Batman Kampanjaffischer ett projekt för att lära sig många nya saker (svetsning, arbetar med trä kurvor, sömnad, tyg...

Designa en funktionell kartong stol

Hey Guys!I detta Instructable kommer jag går ni genom design och bygga processen att göra en kartong stol. Detta projekt var ett uppdrag till mig i skolan, men det är ett roligt, Billigt design utmaning som verkligen fick mig att tänka på hur man gör...

Viking stol från 4, 2x4s

OMJag har sett några instructables att skapa Viking stolar ur ett enda stycke av trä, men ville titta på att bygga dem från enklare att hantera 2x4s. Varje stol byggs från 4, 2 "x 4"x96"tall och kosta runt $10 vardera. När man bygger dessa...

Hur man gör en ergonomisk USB-mus (Ergo mus) - tillverkad av Styrofoam

Hej!Om du någonsin hittat dig själv att få trötta händer/handleder när du använder en dator mus (ibland även leder det till RSI - Repetitive Strain Injury), eller du önskat att du kunde rättvis öppen upp som musen och arrangera alla funktionella komp...

Barn bord och stol.

Tjena Instructable läsare.Idag, ska jag visa dig hur jag gjorde ett bord och stol till min dotter. Jag ska försöka hålla det enkelt med en måttlig mängd verktyg som en hem trä butik kan ha. Inklusive fläcken och förbrukningsvaror skulle jag uppskatta...

Giant Fn dator nyckel pall/stol

extrema Geek Alla hjärtans dag present. Ge Fn-tangenten till ditt hjärta. Använda den som ett fotstöd och Visa lite kärlek till din trötta hundar eller annars använda den och skämma bort din betydande andra med en footrub. Verkligt funktionella och m...

Daterad tabell till fab rullande stol

Detta är den senaste delen i att modernisera vårt vardagsrum.Det är en solid, ek möbel som var pojkens sidobord. Jag gjorde en cool sidobord att ersätta den otymplig sak,men ville inte slänga det, tänkte att jag kunde använda det på något sätt. Vid d...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Shopping Cart stol

Shopping kärror är en av de universella bitarna av förorts möbler som människor inte ens märker längre. De tona in en bakgrund av soptunnor, parkeringsplatser, lastkajer och stora lådan butiker. Men är deras form och grusa silhuett verkligen en vacke...

Bulletin Board Camping stol

HejJag blev tillfrågad för att publicera mitt nuvarande projekt. Jag fick inspiration här för detta projekt, så jag ska ge det ett försök.Varje år vi träffa några vänner på en camping i Odenwald för grill och öl. Gör det bekvämt genom behövs stolar....

Chill stol

Chill stolen är en mångsidig, låg uthärda stol, som kan användas på många platser, till exempel stranden eller en brasa. Stolen är konstruerat helt från pall och skrot trä finns runt butiken.Steg 1: samla Det första steget är att samla trä som ska an...

DIY hemliga Counter stol!

När du vill dölja något... Vad är de aspekter som du bör tänka på?Ta ett steg tillbaka och Tänk som en inbrottstjuv! :-)1. var är den mest sannolika platsen att dölja dina värdesaker? ditt sovrum?? Ja.. Det är den mest sannolika platsen... btw... Hur...