MeArm färg Chip sorterareI detta Instructables bygger vi en automatisk färg chip sorterare med hjälp av en meArm robotarm och en TCS3200 färgsensor. Detta är en del av min mellanliggande nivå läroplan för mitten och gymnasieelever på min robotics workshop. MeArm är ett utmärkt pedagogiskt verktyg att lära eleverna om mekatronik och omvänd kinematik. Kombinera MeArm med en TCS3200 färgsensor som är en ekonomisk lösning för att upptäcka färg genom att utnyttja röda, gröna och blå led-lampor att mäta återspeglas RGB-värden, vi kunde bygga en automatiserad färg chip sorterare som lär eleverna om automatisering med hjälp av en robot.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Automatisk Poker Chip sorterare

någon som spelar poker vet att sortering poker chips efter ett spel är långtråkigt arbete. Det är mycket tråkigt att separera alla marker med sina olika färger. Prova att ta itu med denna tidskrävande uppgift, byggde jag en grundläggande poker chip s...

Mint Chip iste

Denna uppfriskande behandla är inspirerad av en drink som jag hade på Cape Cod. Under hela våren, jag hade varit svältfödda mint chip glass och var så upphetsad när jag hittade en drink som replikerats smaken. Jag utvecklade mitt egna recept och har...

2 minuters Chocolate Chip mikrovågsugn Cookie

Okej, vem älskar inte en varm, sentimental, choklad-chippey cookie? Visa mig den personen. Du kan inte, kan du? Det beror på att personen inte existerar.Alla älskar en chocolate chip cookie. Kanske det påminner dig om din barndom, kanske är det socke...

5-i-1 Chocolate Chip Cookies! Smores, Sweet & salt, Cookies 'n grädde & sköldpaddor!

Gjorde du någonsin vilja en stor variation av cookies utan allt arbete med att göra en massa olika cookies?Här är en lätt 5-i-1 recept för Gourmet choklad Chip Cookies!Gör sött & salt, Cookies 'n' grädde, Smers och sköldpaddor!Ser ut som värdinnan me...

En Chocolate Chip Cookie recept värt försöker

tävlingen här på instructables har spelat en stor roll i utmanande mig att tänka utanför boxen och försöka skapa olika recept. Jag har lärt mig så mycket i processen. Det har varit denna erfarenhet som har gjort mig en bättre kock och det har gett fe...

Bakning amerikansk stil Chocolate Chip Cookies (Gordon Cookies) i Nederländerna

om du växte upp, gick i skolan eller på annat sätt upplevt allestädes närvarande amerikanska chocolate chip cookie kan du också vara medveten om hur svårt det är att reproducera. Den specifika versionen i detta recept är uppkallad efter är variatione...

Banana Chocolate Chip Cookies

bananer + havre + chocolate chip cookie deg. Så många av mina favorit saker i ett rum och det inte faller isär. Tvärtom, de är verkligen gott och är mycket mjuka. Som en korsning mellan bananbröd och en cookie. Om denna fras är alls lockande för dig...

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Bättre än väska Brownie chips

Jag älskar choklad. Jag menar, jag verkligen, verkligen älskar choklad. Och en brownie är en av mina favorit sätt att konsumera choklad. Jag älskar verkligen den Sega, fudgy center bitar, men min favorit bitar är kanterna - alla krispigt och chokladi...

Bita storlek bränt smör Chocolate Chip Cookies

det är min första tid cookie byta någonsin. Vanligtvis är det gjort under lovet och det innebär mycket elegant inredda cookies. Men är jag inte ett fan av royal icing eftersom jag anser det döljer smak av den faktiska cookien.Varför bränt smör? Bränd...

Blueberry White Chocolate Chip Cookies

http://www.savynaturalista.com/2013/08/19/blueberry-white-chocolate-chip-cookiesBeroendeframkallande White Chocolate Chip cookies som använde torkade blåbär istället för nya cellerBlueberry vit choklad Chip Cookies recept:2 koppar ¼ allrengöringsmede...

Brynt smör havs Salt choklad Chip Cookies

Vad är bättre än din mormors chocolate chip cookie?Det är rätt! Min chocolate chip cookie med nötig brynt smör och ett stänk av havssalt!Steg 1: ingredienser!1 1/4 cups sifted AP mjöl1/4 tsk bakpulver1/4 tsk god kvalitet havssalt1/2 kopp turbinado so...

Smör Chocolate Chip Cookies!

jag bara gjorde det idag! Du kommer definitivt att älska det!Alla älskar Chocolate Chip Cookies! ~ ~Följ mig om du gillar dem!* Jag bakat dem fina & inte för söt)Du behöver:(torra ingredienser)280g semi söt choklad, hackad (eller 1 1/2 cups semi söt...

Kaka smet Chocolate Chip Cookies

tidlösa recept som är snabb och lätt att göra är alltid viktiga. Chocolate chip cookies är inte bara tidlös men universal behandlar som är mycket mer frestande när de är lätt att göra. Jag kommer att dela med dig ett snabbt och enkelt recept för att...

Cashewnötter mjöl Chocolate Chip Cookies

dessa cookies är läckerDu kan använda praktiskt taget alla mutter mjöl men jag valde cashewnötterDessa cookies är snabbt och enkeltSteg 1: ingredienser 1 dl cashewnötter mjöl1 msk vanlig mjöl eller mandel1 ägg2 msk mandel mjölk1/4 kopp smält smör1/4...

Sega Chocolate Chip Cookies

detta är min favorit choklad chip cookie recipie från allrecipes.com subbmitted av ELIZABETHBH. Jag älskar att baka, och av dussintals andra chocolate chip cookie recept jag har provat den här är överlägset bäst. Cookies har trevlig, krispiga kanter,...

Sega Chocolate Chip och valnöt Cookies

Mig och min familj älskar Mrs Fields chocolate chip cookies men de är så dyra, medan de som du hittar i livsmedelsbutiken är krispigt och alldeles för söt. Efter en hel del trial and error, dessa cookies är jämförbara med fru Fields, och de är packad...

Choc-Chip Cookies

dessa läckra choklad chip cookies behöver inte många ingredienser och är ganska lätt att göra:) de inte behöver många steg antingen och tro mig, du bör definitivt prova denna recepie:) Njuta av;)Steg 1: ingredienser -2 1/4 koppar unsifted mjöl-1 tesk...