Mekaniska Monster händerÄnda sedan jag beslöt att göra en jätte monster kostym, visste jag att proportionellt jag skulle behöva utöka mina händer. Jag visste också skulle det sätt svalare om de händer flyttade. Detta instructable är resultatet av det tänkandet.

Jag gjorde forskning på nätet som jag inte ville att uppfinna hjulet på nytt och funnit att det finns många olika tutorials och sorter online. En som inspirerade mitt projekt mest hittades här (mekanisk Hand) på instructables.

Jag har gjort några ändringar (som visade sig vara för att göra det en mer utmanande projekt) som gav det mer av en trä marionett utseende till det. Jag är ganska nöjd med resultatet.

Här är länken till den slutliga kostym: 7' Monster kostym

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jätte Monster händer (nu med action video!)

Detta är en instructable som följer byggandet av min jätte Monster händer. De är ett Halloween tillbehör avsedda att bäras med skräck huvudet.Detta projekt var ljus på preconception. Jag består mestadels det när jag gick. Band in, barn, detta kommer...

Munchkin Monster bönder

jag nyligen blev smittad med virus Munchkin och efter att vi försökt pokermarker och M & MS bestämde jag mig för det var dags att göra min egen Munchkin monster bönder att hålla reda på våra nivåer...Detta är ett snabbt och enkelt projekt som tar int...

7' monster kostym

Jag har länge velat skapa en jätte monster kostym. Drivs från spänning och roliga jag hade att göra Batman kostym, bestämde jag mig att få ambitiösa.Jag drog upp ansiktet en dag när uttråkad i ett möte och sedan dess min fantasi har tagit mig mot res...

Monster Garage tänder

bär med mig eftersom detta är min 1' st instructable.Har flyttat in en ny främre garaget hemma med ingen gräsmatta att tala om jag bemöda sig att komma med en ny dekoration för Halloween.Sitter och tittar på tecknad film (Monster House) med brorsöner...

Hur man använder en servomotor - Arduino handledning

I denna tutorial får du lära dig att använda en enda servomotor med Arduino. Servon kan flytta till en plats exakt, så de är idealisk för embedded elektronik applikationer.Servon har integrerat kugghjul och en axel som kan styras exakt. Standard serv...

EMP makt Monger gatlopp

Detta instructable smyger sig på sin första födelsedag och nyligen den har fått en bror detta instructable är en liten ändring som du kan vara intresserade av att göra på din makt MongerHej vill ha en uppdateringskontroll ut detta video.EMP makt Mong...

Giant Mask: Skräck huvudet!

Detta Instructable (som kommer att börja med som gränsar till farligt på "bildspel" och för att jag ber om ursäkt) är i fokus för min 2008 Halloween kostym. En enorm, papier-maché mask av ohyggliga proportioner!Och glöm inte att rösta för skräck...

3D tryckt bröllop ringar

Skäl kan du 3D tryckt vigselringar:Unique - ingen annan kommer att ha ringar som din (om inte, naturligtvis, du delar din design)Helt anpassade - utformningen begränsas endast av din kreativitet och kan lätt vara dimensionerade för små fingrar eller...

Varulv kostym 2012

vanligen vid denna tid på året, jag arbetar som projektledare för ett spökhus för välgörenhet, men det fanns inte utrymme för tillhåll (på en kvartersbutik) i år och därför ingen tillhåll. Jag ville hålla upptagen och "på Halloween humör", dock...

Killer Croc från Batman: Arkham City

detta är en instructable för min Killer Croc kostym. Min son plockat ut vilken kostym bör jag bygga i år och han älskar TV-spelet och tänkte att detta skulle vara den mest utmanande karaktären att väcka till liv. Han var inte fel.För denna kostym beh...

Mupparna Sweetums kostym

vi är lång tid fans av Mupparna här på Malmey Studios. Vi har bygga många kostymer men har aldrig tagit något så svårt som en Muppet. Fina med Sweetums är han sig över sin Muppet och mänskliga counter delar så kostym lånar sin egen till en högre pers...

Ultimate Liemannen kostym

[10/27/14 uppdatering: en vän tog några bilder av mig på en lokal Halloween parad och sedan bad mig göra en fotosession. Lägga till en dimma maskin och en bakgrundsbelyst fönster och OMG det här ser skrämmande! Jag vill också tacka alla för de fantas...

Knex lämna mig ensam Box

Hej alla! Vad jag har här är ett litet projekt som jag arbetat med under några veckor: ett lämnar mig ensam box! Jag har sett massor av dessa rutor runt på internet, så jag beslöt att bygga en av Knex. :-) Den är helt mekanisk och använder saker som...

Fia från Labyrinth kostym

kom ihåg Jim Hensons klassiska i huvudrollerna, labyrint, David Bowie?Vem vill inte deras egen vän FIA?I filmen spelas den lurviga jätten av den otroliga Ron Mueck men denna Halloween bestämde jag mig för rollen som bäst skulle utföras av min pojkvän...

DIY rostfritt stål Weld rengöring / Electropolishing

När rostfritt stål värms till svetsning temperaturer, visar det massor av vackra färger - guld, rött, lila, blå - beroende på temperaturen. Dessa snygga, men om du vill ha din rostfritt stål titta som rostfritt igen, en polering steg krävs.Mekanisk p...

Billiga digitala stora Format hålkamera (hacka stil)

hur man gör alternativa avbildningsmetoder från nära föråldrat material som gamla flatbäddsskannrar med variabel resolutioner och awesome motion effekter tack vare den linjära metoden tillhandahålls.Kolla in den här instructable för att göra söta bäl...

P.I.R.M.A Raspberry Pi PIR Motion ljudinstallation

PIR + Python + Raspberry Pi = rörelse utlöses ljudinstallation.Historia av projektet:Min far är en curator av ett litet museum om historien om vår by, Elgg Schweiz. Han hade tanken att ett musikstycke spelas när någon närmar sig utställningen "Äschli...

Bygga en robotarm för Science Olympiad

för dem som kämpar för att hitta rätt delar, försöker lista ut hur man sätter dem tillsammans, eller har problem med kod, detta rätt plats! Detta instructable är en fullständig dokumentation av Newton söder High School vetenskap Team 2012 robotarm in...

Skissa en stående

Här är stegen jag brukar ta när skissa ett porträtt. Jag knackade upp detta exempel (tack Steve, för att jag drar du!) i ungefär en timme - det är fortfarande full av tekniska misstag, till exempel vänster öga behov göra om helt och det ser ut som om...