Metall Portal pistolDetta är mitt första inlägg på Instructables!

Detta är inte riktigt en instructable, bara en presentation av vad jag byggt.

Så, i sommar jag bestämde mig för jag var tvungen att bygga en portal pistol, och det kunde inte byggas av plast.

Skalet är gjord av en stålkvalitet scuba tank, rostiga på insidan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...

Portal pistol

start materiella beredningDet första steget är att förbereda församlingen för byggmaterial av kroppen av pistolen. Låt oss separata rören och markera med en penna de platser där vi måste minska. Se bilden nedan för delar ligger intill ursprungliga Po...

Replika Portal pistol

som några av er kanske vet en Portal pistol är en enhet som skjuter portaler på en vägg, men för er som inte kanske har känt en Portal pistol är fron en mycket populära spelet kallas Portal och Portal 2 Portal 2s hemsida är thinkwithportals.com men t...

LEGO Portal: Chell med Portal pistol

För min första instructable, beslöt jag att göra något från en av mina favorit TV-spel genom tiderna, Portal 2. I detta instructable är Chell och portal pistol, båda Lego de flesta kroppsdelar kan hittas i olika Indiana Jones anger. Allt annat bara s...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

LEGO Portal pistol 1,0 w / ljus

Hey guys, jamex123789 här. Detta är min första instructable någonsin så... ja jag bara lära sig hur man gör detta.Hur som helst, detta är en LEGO portal pistol jag gjort från början, även om jag fick lite inspiration från andra bygger. Lyser upp del...

Minifigur-stora Lego Portal pistol

Välkommen, Lego och Portal fans! Detta är en enkel design att jag kom upp med medan sortering genom min Lego samling, och det verkade som en bra idé för min första Instructable. Njut!Steg 1: Samla "Ingredienserna" Finns egentligen inte många bit...

Portal pistol från Rick och Morty

Jag beslöt att göra en prop från Rick och Morty efter det mycket snabbt blev min favorit pågående TV-show. Om du inte vet, är Rick och Morty en stor science fiction animerade show. Det följer Rick, seriens bosatt Super geni och Morty, som är Rick min...

Rick och Morty portal pistol

Så du vill bygga en portal pistol, vara väl du bättre redo att spendera en timme och 10 dollar.Steg 1: materialOK, är första sak du kommer att behöva en stark önskan att bygga en portal pistol.För övrigt allt du behöver är:En två fot bit 1/4 tum PVC-...

Replika portal pistol (gör om)

detta är min nya modell portal enhet som du kanske har sett, min förbi portal pistol såg ut som fullkomlig crapola och jag vet ikow jag sa "om det ser ut som skit gör inte kul men det var skit min nya man ser mer som i spel med sladdar logoing och en...

Lätt att göra en portal pistol

jag har alltid velat göra de riktigt cool och detaljerad projekt, ovetande att de kräver avancerad teknik, avancerade verktyg, eller massor av pengar.i detta instructable jag kommer att visa dig en steg för steg handledning om hur man gör en portal p...

Hur man gör 3D tryckt portal pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3D portal pistol och en animation att gå med den.Steg 1:Saker du behöver:3D-skrivareBläck skrivareStatyettModellering lera16 gauge hårdvara tråd20 gauge hårdvara trådSak plastfolieEpoxy liml...

Bygga din egen Aperture Science Portal pistol

fem månader sedan, två studenter fick den i huvudet börja bygga en kostym prop. Inte bara en kostym prop, märk väl – en kostym stötta för att styra alla andra kostym rekvisita och faktiskt, världen! Inte riktigt, men vi ville delta i GenCon Indy 2011...

Hur man gör en Portal pistol

detta är hur jag gick om att göra min egen Aperture Science Portal handdator.Någonsin velat köra runt en död kammare i en orange overall men aldrig hade möjlighet att tänka med portaler? Ja nu kan du ge det en go; kanske. Detta är bara ett av de exem...

LEGO portal pistol/ASHPD

Ledsen jag har inte gjort en instructable i några månader, jag har haft mina händer fulla, (som du kan berätta av hur komplicerat detta projekt var och att jag har ett liv.)Portal 2 är en av de största video-spel genom tiderna, men du vet säkert reda...

Portal pistol från 3D tryckta delar

det hela började med spelet. Jag är inte ett stort fan av FPS, men min pojkvän övertygat mig om att prova Portal 2. Jag tror jag ska lita på hans spel rekommendationer lite mer från nu på, eftersom jag älskade det!... som grundar sig på min "logisk&q...

Kartong Portal pistol

jag är ny på webbplatsen och jag ville bara lägga upp något. Detta är 100% av mitt arbete och jag förmodligen kommer att göra en fullständig instructable på det senare....

Metall ficka Pistol 70 ft utbud!

statistik 50-70 ft, 50 med oddamo 70, med sniper stavar, bullet låsa, kraftfull, små inte glömma att kommentera och prenumerera!...