Micro överlevnadspaket plånbokJag har gjort så många survival kit jag inte kan ens räkna dem. En av mina favorit stilar är det micro kit som jag kan bära med mig överallt jag går. Om du har tittat på internet för mer än 5 minuter, har du sett ett par dussin variationer av altoid tin kit. För detta "kompatibel, vill jag ta en annan vinkling och använda en gammal plånbok.

Många av punkterna i detta kit är samma saker som du kan hitta i en altoids kit eller andra små kit. Jag packade min med saker som mer meningsfullt för mig. Jag finner inte mig ofta behöva fånga en fisk eller bygga en eld medan jag är på jobbet, men jag har hade en knapp komma bort min tröja eller haft en pesky nagel som behövde ett trim. Från tid till jag få huvudvärk eller hitta mig själv utan lunch, eller ännu värre med en intetsägande lunch.

Till att börja med blev min familj trött av att se min 15-åriga Walmart läder plånbok, som verkar vara att falla sönder. Den har en bra bit av slitage, men det är fortfarande fullt funktionell. De fick mig en ny, och som inspirerade mig till upcycle detta perfekt bra verktyg till vad du vill se.

Saker du behöver:

 • En plånbok - gammal eller ny, läder eller tejp. Det är till dig.
 • Sy-kit
 • 2 plåster, 2 spritkompresser och 2 fjäril nedläggningar
 • 1 enda storlek huvudvärk pulver
 • 1 Credit Card kniv
 • 1 kreditkort storlek multiverktyg
 • 1 nagel clippers
 • 2 salt, 2 peppar och 1 socker paket
 • 1 ört-ox bullion soppa paket
 • 2 Handi-våtservetter
 • 1 bok matcher (visas inte)
 • 2 6 tum Zip band
 • 1 ihopfällbar kopp (visas inte. Jag gjorde det av silvertejp men jag försöker fortfarande att göra det inte läcka)
 • $10 bill (eller annan valör)
 • Cling wrap

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla micro sd kort arrangör

jag behövde ett sätt att organisera och genomföra flera micro SD-kort i en liten packe. Här är en quck och enkel lösning från material jag hade på hand.Detta lilla arrangören skulle vara bra för fotografer, musikälskare eller alla som vill ha en mass...

Kreditkort storlek smartphone står w / Micro SD kortläsare

Någonsin vill se en film på din smartphone, surfa på internet, eller kanske lite läsning men ville inte äta hamburgare med ena handen?Detta stativ är liten nog att passa i kredit-kortplats för en plånbok men stor nog att rymma en full sized Smartphon...

Fallet med dold Micro SD visitkortsfack

jag försöker aldrig att vara utan en stack av business/telefonkort, och nu när jag har en anpassad handväska och plånbok, anpassade kort fall kändes som nästa logiska steg. I detta fall har jag också lagt till en kupé i botten med en lucka som kan hå...

USB-enheten i en plånbok

detta är hur jag alltid har min USB blixt driva med mig.Jag använder en av de minsta modellerna tillgängliga: KINGMAX Super Stick . Andra tillverkare har också liknande modeller. Och det finns kortläsare för micro-SD av liknande storlek.Storlek och v...

Uppladdningsbara plånbok LED ficklampa (med usb)

detta är min första instructableDetta instructable kommer att visa dig hur man placera en fackla i en plånbok och ladda det med en USB-port (mycket praktiskt faktisktObs: Jag är inte ansvarig om du bränna batteriet vänligen använd korrekta värden ell...

Bitcoin enkel klibbiga plånbok

skapa din egen Bitcoin enkel klibbiga plånbok i 3 enkla steg.Steg 1: Gå till http://simplestickywallet.github.io/SimpleStickyWallet/ Besök StickyWalletGenerator och generera en eller flera Bitcoin QR-kod plånböcker.Eller ladda ner programmet form git...

10 enkla steg för att göra en plånbok silvertejp

Följ dessa tio steg för att skapa en plånbok silvertejp.Läs varje steg helt innan du börjar.Steg 1: Samla material1. Xacto kniv (eller liknande verktyg)2. sax3. linjalen4. sharpie eller penna5. silvertejp6. 3 x 5 notecard7. kartongSteg 2: Komma igång...

En Oh-så-Original plånbok silvertejp

om det görs rätt, kan visa sig vara mycket presentabel, och snyggt.Dragen omfatta;--full täckning av räkningar--en mycket tunn profil--behåller rakhet--klart ärm för ID--flera kortplatser.Steg 1: Skaffa material och förbereda preparat Du kommer att k...

Awesome plånbok silvertejp

Obs-detta är min första faktiska instructable så var inte för hårdÄven när jag gör det snyggt och lägga till dekoration kommer att jag lägga de nya bildernaDetta är en plånbok som jag gjorde själv bygger bort av en jag tidigare gjort. Den har 1 huvud...

Plånbok awesome silvertejp!

Hey guys Gud rock här att Visa u denna cool plånbok som jag gjorde! Snart sjuk lägga upp instruktioner om hur du gör det men tills då njuta!:)...

Bästa Duct Tape plånbok någonsin

att göra en plånbok silvertejp är lätt!Vad du behöver:Silvertejp av något slag, sax och en dollarsedel.Steg 1: Och upprepa sedan se till att de är av samma storlekSteg 2: Fastställa en lång fred tejp att ansluta tvåSteg 3: Sedan Vik upp tejpen på var...

Dubbelvikning silvertejp plånbok med Fotolegitimation lock

jag vet det finns otaliga andra instructables ute för duct tape plånböcker, men jag har inte sett någon som var avsedda som min gamla plånbok där det finns två huvudsakliga-kortplatser, tre innerfickor, och ett foto-ID klaff i mitten. Också lagt till...

Budget plånbok silvertejp

detta är en instructable om hur man gör en mycket billig, snygg och slitstark plånbok.Steg 1: Delar som behövs • Silvertejp• Linjalen• Saxar eller x-acto knivSteg 2: skära bitar Först måste du skära 8 bitar av silvertejp. Var och en bör vara ca 22 cm...

Ändra plånbok

U get silvertejp och släcka fyra stycken. Sedan fyra fler och lägg dem ovanpå. Slutligen tejpa sidorna och vik och gjort.Steg 1: Chang plånbok Detta är en förändring plånbok som jag gjorde. Du sätter ändringen och sedan på sidan är där du ta förändri...

Checker plånbok silvertejp

detta är en checker board mönster plånbok som jag beslutat att göra en dag när jag var uttråkad det är inte svårt att göra, men det inte är lätt. Det tog mig ungefär en timme att göra men jag har gjort ett par så det är lättare att göra. Njut!Komment...

Cool plånbok silvertejp Magic

Har du en vanlig gammal tråkig plånbok? Väl detta instructable kommer att visa dig hur man lägga till lite stil till din plånbok och förvåna dina vänner med sin "magi"!Steg 1: material Material:-Silvertejp: grå-Silvertejp: svart-papper från en m...

Creeper Duck Tape plånbok!

jag kommer att visa dig steg thru steg hur man gör detta cool plånbok.Steg 1: Nu för att få ut din anka Tape! Du måste - Digital Camo duck tape mörkt färgad tejp för creeper funktionerna klar tejp sax en Exacto kniv och en säker satta ytaSteg 2: Nu a...

Daft Punk (plånbok silvertejp)

Hi! Detta är min allra första instructable, och jag tror detta är den första Daft Punk plånbok silvertejp som någonsin gjorts? Vänligen kommentera och rätta mig om I´m fel....

Duck Tape plånbok

att göra en duck tape plånboken behöver du: Duck Tape sax, exacto kniv eller roterande fräs. Skyddshylsa kit skära matSteg 1: Gör täcker av tejp. Fastställa en bit silvertejp på mattan. Överlagra att bit med en annan halvvägs på halva vägen upp. Uppr...