Min första knivdetta är min första kniv att göra Instructable. Det var min första rätt kniv, dvs gjorda av riktiga kolstål i stället för filer och skrot. Jag designade det som en gåva till min bästa vän, sin input och min design. Bladet är strax under 4,5" och alldeles är nästan 10". Den är tillverkad av O1 stål jag köpte på eBay, G10 skalor, mässing stav och epoxy var alla köpta på eBay från olika säljare. Jag bara använt en vinkelslipmaskin, borrmaskin, filer, sandpapper och en DIY forge. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Min första kniv | Lärande för metallbearbetning

Inspirerad av bortom komfortzon tävlingen, beslutade jag att prova något som jag alltid hade velat göra: att göra en kniv! Jag har mycket begränsad erfarenhet med metall och i detta ett projekt jag har redan lärt mig så mycket. Jag ska gå över exakt...

Knex ballistiska kniv... Min första instructable!

yays, min första instructable.väl vad du väntar, bygg det!Fördelar:snyggt utseendeKraftfull 25-30 ftBehöver inte en massa bitarlåses ammunition på platsNackdelar:blocket triggerSteg 1: Ammo Pic 1: byggaBild 2: se till att skära eller det fungerar int...

Bygga min första basgitarr

Inledning: följande är min första kompletta basgitarr bygga. Jag lärde mig mycket, gjort en massa misstag, läsa mycket, och ibland helt enkelt gissat på hur man gör vissa saker. Projektet tog plats över en sju månaders process på helgerna. Jag börjad...

Min första träsked

I detta "vänners kompatibla jag kommer att visa dig hur jag gjorde min första trä sked. Nu är det här min första trä sked, så vänligen vara trevligt om det does't ser bra. Jag gjorde detta från en 2 x 4 som jag hade liggande. Jag skär den och fortsat...

Min första Nerf Mod

Detta är min första Nerf Mod.Jag lagt till en gammal airsoft gun omfattning och modifierade den för att få plats på nerf, tog två mags, tejpade dem tillsammans för en dubbel mag och de hittills fungerar utmärkt, och jag gjorde en liten ljuddämpare fö...

BAYMAX: Min första Python projekt

Jag har haft detta på / av-förhållande med lärande att koden i flera år (ok kanske tio år). Jag har dabbled i detta och att plocka upp några Java script här, HTML, klipper av VBA och praktiska kunskaper om alla manor industriell logik kontroller. Det...

Min första självbalanserande Robot Diy lätt Under 25 år

Detta är min första självbalanserande robot och jag söker på internet efter andra självbalanserande projekt och jag designar min gruva robot att vara enkel och billig.I denna instructabile jag whill berätta dig steg för steg hur man bygger din robot...

Min första (real!) arbetsbänk

jag jobbat bort av min "tillfälligt" workbench (två såg hästar och några skrot bitar av skåp ply kryssade på) ett tag nu, och efter mycket frustration och skam, beslutat att det är dags för att flytta upp i världens verkstad.Som en nyfödd wannab...

Min första Synth

kid synth kom till som jag satt böjd över en tangled röra av synt ledningar. Min vän Oliver kom över, bedöma situationen och sade, "Du vet att du har lyckats att göra världens mest komplicerade barnleksak." Min första reaktion var att grymta åt...

Barnen bygga - min första robotarm

Min pappa fortsätter att berätta mig jag är ingenjör men jag tror inte det och det gör mig blyg och rodna. Jag gillar robotar så han köpte mig en robot arm kit från internet kallas MeArm. Det är en stor sats och du kan köpa en från http://www.phenopt...

Min första Laser projekt på Techshop - jag gjorde det på Techshop, Chandler

Wow, jag hade min första klass på Techshop. Fantastiskt, en dröm att ha en Techshop i närheten. Lasern SBU klass var kul och vi ingraverat dessa hund taggar mycket snabbt och enkelt.Filerna skapas i Adobe Illustrator eller Corel draw och sedan trycka...

Min första PCB

detta är min första PCB jag gjorde nyligen (augusti 2013). Jag utformade kretsen med Proteus(tm) programvara och etsat styrelsen med traditional(!) strykning metod.några elektronik killar sa jag hade valt spår för snävt och tändsystemets delar alltfö...

DORM ROOM GITARR (min första egna gitarr!)

IntroduktionJag är en sophomore teknologifostran undergrad på college of New Jersey. I senaste höst jag tog en inledande material kurs och beslutade att driva mina kunskaper och göra en spelbar gitarr för mitt sista projekt. Det var en sporadisk besl...

Min första bricka / / min moring ära

Hej det var en jag m en regelbunden besökare av denna sittamen denna min första dela så hoppas alla gillar detDetta är myr morning gloryDetta är vad det såg ut wheni både detochJag planterade den i en mycket gammal tung verktygslåda efter flämtande d...

Zigarrocaster - min första cigar box gitarr

ungefär ett år sedan, började jag bygga en cigar box gitarr för en vän till mig som ett uppdrag. Det var min första CBG, men inte det första instrumentet jag byggt. Det kallas Zigarrocaster №1 (sammansatta av det tyska ordet för cigarr, Zigarre och u...

Min första egna iOS app - Gas av nummer - en gas mätarställning kalkylator

jag köpte min första iPad 2 år sedan. Ett år senare köpte jag en iPad2 och en lite mer sistnämnd en iPod touch som min "iPad att gå" (det är bara mer fickan).Efter att ha hämtat ungefär 70 apps över tid (fri och betalas apps), fann jag att några...

K'NEX svärd (namn det kanske?)--min första Instructable

för min första Instructable, jag kommer att göra ett svärd. Jag skulle älska det om du vill kommentera vad du tycker om det, och vad jag kunde ändra.Fördelar:Ser coolBladet är robustSågtandade kanter är BANackdelar:Handtaget är lite klumpigLite tunn...

Min första K'nex Ball maskin!

Här är min första (framgångsrika) K'nex ball maskin! Det tog 3 dagar att bygga (ungefär 10 timmar av byggnad), har 2 banor, 1 nätverk och 8 element! Alla element är andra människor som när jag försökte göra något de... de misslyckades :-( Så jag ska...