Min smiley face klocka: Ddetta är min smiley face klocka som jag gjort i skolan, kroppen är tunn metall böjda sedan svetsas ihop, basen är en ek block med mitt namn ingraverat i av en laser gravör och ansiktet är bara en runda blad av rostfritt stål tror jag, den högra handen håller pennor och vänster lastrummen post den anteckningar , dess ganska läskigt hur det stirrar på mig på mitt skrivbord lol, vänligen lämna tankar
Relaterade Ämnen

Min smiley face cookie

steg 1 - VÄRM din ugnSTEG 2-FATTIGA COOKIE MIX I DU SKÅLSTEG 3-VARM U SMÖR OCH LÄGG DEN I SKÅLEN MED ETT ÄGGSTEG 4-GÖR DIN COOKIE IN EN SMILEYSTEG5 ANVÄNDA OLIKA COOKIE MIX FÖR SMILEY FACE DELSTEG 6-SATTE DET I UGNENSTEP7-EFTER DU TOG UT LÅT DET SVAL...

Hur man gör en Smiley Face Orange

Hej. I detta instructable jag ska visa dig hur man skulptera smiley ansikten i apelsiner. Du kan omvandla alla orange till en Smiley Face OrangeDu behöver bara en apelsin, en markör och en mycket vass kniv. Jag använde en keramisk kniv men du kan anv...

Smiley Face magneter

en dag när gungade runt en rulle av magnetiska strippning, jag hade ännu en av mina idéer dawn på mig: Tänk om jag kunde göra smiley face magneter som de de jag förlorat ett år sedan? Det var billigt och skalade bort lätt ändå, så jag har behöver få...

Ljus upp LED Smiley Face (med återanvändbara delar)

jag älskar utseendet på lysdioder och återanvända gamla saker att göra nya saker. Mitt Ljus upp Smiley Face använder lysdioder och återanvänder en gammal CD, en gammal power tegel från en radio, och några andra gamla "elektroniska saker" Jag har...

Etsat glas smiley face glasunderlägg

i att dricka en depressiv som alkohol, jag tycker att en smiley är fördel. Jag hittade några gamla gula glas rundor och tänkte att jag kunde gärna upp dem. Detta är ett riktigt enkelt projekt, men det kräver att du finjustera och justera bilden du vi...

Min elektriska knex klocka rörelse

Knex klocka jag byggt för en tid sedan. "Daisy wheel" går runt var 10: e sekund. Jag har också lagt till en pendel....

Flicka Smiley Face

Steg 1: Du behöver Behöver du:Pennor/svart /redPapper eller whiteboardSteg 2: Låt oss börja Rita en cirkelSteg 3: ögon Rita två ovaler för ögonenSteg 4: Näsa och mun Dra en liten kurva för en näsa och en stor en för munnenSteg 5: läppar Rita läpparna...

Bakad sötpotatis Smiley Fries

Den andra dag en vän kom hem och hon fick mig ett paket fryst McCain potatis smiley och min dotter älskade det. Så, jag tänkte på att göra det lite nyttigare genom bakning och använda sötpotatis. Tro mig, dess så lätt att göra och är en skuld gratis...

Mr Clock Face

i julklapp i år byggde jag en unik och mycket cool liten man som jag kallar Mr Clock Face. Han är en enkel tråd man med en användbar klocka huvud och aligator klipp händer. Detta Instructable skall förklara hur jag byggde honom.För ett annat häftigt...

Min charm

Hej alla idag beslutat att göra en innstructable om min charm om du vill ha mig till att göra en instructable på några av dem Låt mig nu i kommentarernaSteg 1: Smiley Face Charm jag gjorde denna charm idag och det tar lite längre tid än de flesta cha...

Fantastiska binära kalender och klocka med månen fas i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt med fler funktioner än min binär klocka som du kan se också på min en annan Instructables.Huvudtanken är att tillämpa i en enkel LED Matrix Display en massa funktioner, inklusive en komplett månadskalender med dag, mån...

Analoga ordet klocka

Detta projekt är en mäsk upp av mina två favorit klocka Instructables, A Word Clock och litterära klocka. Jag ville se om jag kunde göra en analog version av word clock (utan fancy elektronik) och det verkade lämpligt att ordet klockan vara hus i en...

Full binär klocka

jag vandrade internet letar efter en bra arduino handledning om hur man bygger en binär klocka med sekunder, men jag kunde inte hitta en. Så nu skriver jag detta för dig att ha en binär klocka med sekunder, minuter och timmar.Vad jag gjorde:-Eftersom...

Ice Cube klocka ^ 3

Fluorescerande glöd röret inbäddat inuti denna polyesterharts gjutning är en display gasledningen från det kalla kriget, av vår dåvarande-fiende, Ryssland. Det har denna cool retro look med dess Nixie-ish blått sken.Mitt projekt är resultatet av min...

ANOLOUGE DIGITAL-B-I-N-A-R-Y-KLOCKA ALLT I ETT!?!?

Just det! Har du någonsin velat en allt-i-ett binärt, digitala, analoga klocka? Ja är detta vad du får när du låter en 13-årig program! Jag har denna klocka ner och programplaneringen fungerar! Denna klocka är något som du, anledning att vara är att...

Antik Mantel klocka Resto-Mod

Några månader tillbaka jag hade skapat en "kompatibel kallas"Antik klocka uppgradera"där jag hade tagit en gammal och Tom gjutjärn klocka fall och lagt till ett nytt ansikte med kvarts rörlighet, lysdioder och en SainSmart micro controller...

Paprika holografisk klocka i minuter!

Titta på alla hologram smarta telefonen bygger som den här:Fick mig att tänka på att göra något liknande men för min smart Watch-klocka. Detta tar dig bara några minuter med en 3D-skrivare och en gammal CD-fodralet. Jag kallar det P.E.P.P.E.R. titta...

Arduino DCF77 puls klocka

IntroduktionDetta Instructable visar dig hur man gör en digital puls klocka och lägga till det i en gammal 12"(300mm) klockan fallet eller ratten & bezel. Jag har använt en gammal engelsk ringa klocka med 12" ratten men någon klocka med en s...

Binär / Analog klocka

jag inspirerades av digital / analog klockan att göra mina egna speciella klocka som min andra instructable. Jag bläddrade på internet och hittade att servo klockorna är sällsynta och binära är vanliga. Så jag bestämde mig att kombinera två och detta...