Mini 3D tryckt tefat för under din Mini Planter/PotDet finns dessa mini suckulenter som jag köpte på en loppis som jag har velat sätta i en keramiska krukor så de ser lite trevligare. Jag äntligen hittat några söta grundläggande mini krukor som är perfekt storlek men jag har inte kunnat hitta mini tefat att sätta under dem. Tefat är quasi nödvändigt om du inte vill röra varje gång du vattnar dessa suckers!

Jag är mig med min 3D-modellering vet naturligtvis hur och mitt hem 3D-skrivare jag trodde jag kan lika gärna göra dem. Om du inte har en skrivare för hemmabruk oroa dig inte, finns det platser som du kan ha dem gjorde för ganska billiga.

Jag kommer att använda programmet Autodesk 123D Design i denna handledning så att fler av er folk kan DIY, eftersom programmet är gratis och körs på äldre datorer.

Material som krävs för

  • Kruka/Planter
  • Härskare, mäta band, eller bromsok (med millimeter markeringar)
  • Dator som kör 123D Design (systemkrav längst ner på denna sida http://www.123dapp.com/design)
  • Autodesk 123D Design (http://www.123dapp.com/design)
  • Internet!
  • Mus med tre knappar med rullande hjul
  • 3D skrivare för hemmabruk OR användning av en tjänsteleverantör som 3D hubbar (kolla deras hemsida för lokala pickup alternativ) eller Shapeways, Ponoko, Sculpteo etc att skriva artikeln ut för dig.
  • Tydlig vattentät tätningsmassa som giftfri polyuretan lack till vattentät tefat och pensel (valfri men rekommenderas starkt)

Du kommer att behöva ladda ner Autodesk 123D Design (http://www.123dapp.com/design). Att skapa ett Autodesk konto är inte nödvändigt, men kommer med funktioner som sparar din design i molnet och färdiga 3D-modeller att lägga till din design.

Denna version av 123D Design är v 2.0.16 så bara Observera att framtida versioner av detta program kan ha något olika kommandon. Alla kommandon är på en PC.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mina tankar - ansöker Lösögonfransar Under dina fransar

Så det är en trend som går runt om att tillämpa dina fransar under dina riktiga fransar och jag ville bara dela min erfarenhet.Jag visar detta är videon i det här inlägget.Steg 1:Så följde jag allt som anges i en video som gör denna trend.Jag första...

Gör A bas Under din däck

Yo, så har jag ett däck ungefär en och en halv meter över marken. Med förvaringsfack under däck. Jag var utanför och beslutat att göra en bas under däck eftersom vi aldrig använder den.Steg 1: Vårstädning Så först gå under din däck och se hur illa de...

Plywood mini planter / flower pot

fick plywood? Vill du plantera något? Några inte som svår kliver och din nya planter är klar!Steg 1: Design SketchUp är mycket lätt att lära och design i 3D är inte så svårt med det.Jag mätt bit plywood jag hittade liggande och Lägg den i SketchUp.Se...

Mini Flower Pot hänge /Bug Ring.

It´s valnöt säsong igen. Detta innebär Crafty rolig tid. I smycken contest var jag en vinnare av en vacker Dremel Stylus så jag kommer att ha roligt med den. Och efter lite svart valnöt frön jag undrar vad man ska göra med dessa awesome natur frukter...

Heel droppe löparskor skär för Under din befintliga löparskor skär

Noll eller låg häl droppe Trail och löparskor är i ropet dessa dagar. De flesta löparskor har fortfarande ganska hög häl till tå höjdskillnader (vad är kallad hälen släppa). För vissa löpare, kan lägre klack droppe förbättra rinnande form genom att u...

Gör din egna dumper/Pot lyftare (15 min, $3)

försöker manövrera en stor gryta är mycket svårt, potentiellt farliga, och helt enkelt obehagligt - riskerar du att skada dig själv, din kruka eller din anläggning. Jag har en Stukad fotled just nu (och för de senaste 12 åren), och jag måste vara för...

Gör en gratis, Customized Desk-top arrangör under din lunchrast!

jag tröttnade på alla röran på mitt skrivbord, och trött på väntan för avdelningen logistik att dra fötterna i beställa min önskade skrivbord organisk, så jag tog 30 minuter av min dag för att göra min egen. Jag gjorde detta den 6 oktober, 2010.Mater...

Låt oss grönt du upp (växa din egen planter papperskort)

min fru är en ivrig scrapbooker. Hon använder vackra vykort och papper i sin hobby, men vad göra med vänster över papper klipp? Vad sägs om remake papper scraps i nya handgjorda pappersark? Och eftersom du gör nytt papper och jordens dag är snabbt nä...

Gömd i kartong Under min säng

Har du någonsin märkt spindeln häckar som liv under din säng? Eller har du någonsin tagit notis om vad färg längst ned i din madrass är? Av orsak du inte, eftersom, låt oss vara ärliga, såvida du inte gå ner på dina händer och knän, och sticka huvude...

Gör din egen "Cloche Dome" (enskilda anläggningen växthusgaser) med bonus potten tefat från återvunnet vattenkylare behållare.

"Cloche kupolen" är användbart på våren när du bara ställer ut dina växter och vädret vänder sig kyligt för en dag/natt. Bara dra ut den och hålla den över din anläggning. Funkar även i höst om du vill förlänga din växtsäsongen.Om du gillar vad...

Hur höja upp din bärbara dator med k'nex gummidäck för att förbättra luftcirkulationen under

Hej där stötarna här är en snabb steg för steg guide om hur att förbättra luftcirkulationen på en bärbar dator genom att helt enkelt höja det högre av skrivbordet med fyra k'nex däck detta är ett mycket användbart knep som jag själv använder denna me...

3D tryckt House i en ram

Ursprungligen gjorde jag detta som en gåva till min pappas 60-årsdag. Det är hans hus 3D tryckt, målade, och visas i 3 stycken i en upplyst shadow box ram. Det är en bra present till någon intresserad av arkitektur, prototyper, modeller, eller bara s...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

3D tryckt fallskärm droppe hink

Jag är en bibliotekarie vid ett offentligt bibliotek & vi är del av ett county system. Under sommaren erbjuder varje bibliotek en annorlunda aktivitet för familjer att komma och göra för att främja kompetens, utbildning och kul! När de har slutfört a...

Inbäddade metall-3D tryckt Chip-Clip för köket

föreslogs det att jag gör instructables artiklar jag har skrivit med plast och andra material kombineras. Tekniken jag använder är ganska enkel och kan göras av vem som helst som har tillgång till en 3D-skrivare.Det första projektet är ett enkelt kli...

Digital du #1: skapa en 3D du i Under en timme!

Hej vänner-har du någonsin velat skapa en realistisk 3D-karaktär för animering eller spel, men har ingen aning om hur man använder komplicerade 3D mjukvaror? Tja, <cue Mighty Mouse tema> har ingen rädsla!Detta är den första handledningen av en fyrst...

Tryckta kretskort (PCB) spruta maskin

Hur skulle du vilja göra en enda eller flera kretskort på mindre än 2 minuter?Hej igen. Hoppas alla haft min sista Instructable om hur man gör en änterhake launcher. I dag går jag en något annorlunda väg av skapelsen.Detta projekt har varit i mitt si...

3D tryckt Lithophane - steg för steg

Jag har varit ett hem 3d tryck operatör i över 2 år, men började bara utskrift lithophanes ungefär en månad sedan. DET ÄR AWESOME! Jag gjorde 3 eller 4 julklappar och har arbetat för att förbättra resultaten. Jag hittade en mycket enkel montering och...

Mars Attacks Martian tefat godis skålen

Låt mig börja med att säga att, som ett fan av sci-fi filmer, ingen är mer ikoniska än klassiskt, "Mars Attacks". Det finns så många rekvisita för die hard entusiaster att återskapa, men ingen är mer vackert utformade än Martian fatet. Baserat p...