Mini Cooper "Snö"jag att stora, en full storlek mini cooper. Detta är en golvyta på ungefär 10 ft x 5 ft (äga en verklig gör det lättare att kontrollera ^_^). Dock insåg jag snart detta var lite för långt, så jag äventyras på ett ungefär 3/4 storlek mini.

Med endast ca 10cm snöfall behövde jag transportera snö från annat håll att göra kroppen. Jag har ingen snö verktyg, så att framsidan av en plast släde och mina händer där används för att ladda en skottkärra.

  • För det första jag märkt bygga området med pinnar och började den långa uppgiften att flytta skottkärra laster ungefär till plats i lager.
  • När avsnittet stuga har nått rätt höjd vinkeln och längden på vindrutan och bak kunde formas från toppen ner till få profilen i proportion. (För stora ytor en bit av trä skapar en slät och enhetlig forma verktyg.)
  • Med övre stugan proportioner slutföra bonnet längd och höjd kan bedömas proportionellt och bakre kurva formad.
  • Från ett lager skottkärra snö klumpar framsidan byggdes helt hand. (Jag vet att formen på en mini mycket väl igen arbetar från bonnet nedåt)
  • hjulhus/och sista detaljerna tillverkade för hand med nysnö. Lägg till en pinne för en antenn och den är klar! (baksidan av din hand/handske är mycket bättre för att lätt jämna ytor ner)

Building Tips

  • Lämna nysnö nära bygget tills i detalj modellering scenen. Nysnö är lätt att tillämpa smidigt och patch missbildningar i en yta. Med något upprörd snö, särskilt våt snö, känns som att försöka forma med småsten.
  • När man bygger kroppen. Fokusera på att öka lagren så lodrätt som möjligt. Det är lättare att hugga bort snö än för att fixa en inåt avsmalnande vägg.
  • Luftrummet är din vän. Bygga formen som ett skal och löst fylla centrum. Gör att nå målet höjd snabbare än packade ner snö. Allt fryser upp fast ändå.
  • Få massor av människor att hjälpa dig att flytta snö. Det tar en evighet att göra det ensam > _ <
Relaterade Ämnen

Knex Colin macrae Mini cooper rallybil.

Hej detta är min knex Colin macrae mini cooper rallybil, som har fjädring. Jag har gjort det ser mindre modded och det är mycket lättare på grund av de lätta delarna ersätter de tunga versionerna. Strenthened stötfångare har moddat en lott för en kon...

Knex nattduksbordet. FEAT. KNEX MINI COOPER S.

Hej jag byggde denna knex sängbord eftersom är trött av grejer liggande på golvet och städa mitt rum var freaquent. Så jag byggde detta och det är robusta och starka och det kan hålla min favorit knex bil på denna webbplats som är min mini cooper S....

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Gamla skolan Knex mini cooper S.

Hej, detta är min version av en gammal skola mini cooper gjorde intirly av knex. Det har massor av mods och prylar som vinden skärmen vindrutetorkare, kostym fall innehavaren, reservhjul, ariel, sänkte rida höjd, Custom redigerad hela av framsidan, f...

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Reparera Mini Cooper elektriska dörren lås manöverdonet / låsmekanism

denna instructiable visar hur att reparera en Mini cooper dörr lås manöverdonet. Jag gjorde detta till min 2003 mini cooper s. Jag var trött på att läsa om oräkneliga antalet människor som har varit tvungna att ersätta detta dåligt utformade komponen...

Mini Cooper Arduino Rc bil

Detta projekt visar hur man installerar en arduino till en Radiostyrd bil. Arduino som jag kommer att använda är en UNO arduino. Vad jag har gjort i detta projekt är fick en ingen arbetar Rc bil. Du kan programmera den registeransvarige att göra bile...

1 gig Flash Drive Mini Cooper

Flip plug USB blixt driva håller denna Mini söker lager när inte ansluten.Steg 1: leveranser! jag har gjort flera Hot Wheels / Matchbox Flash-enheter, och med dem alla har jag försökt att hålla kontakten dolda när inte i använda. Wow-effekt är typ av...

K'nex mini cooper S uppdaterad

nya mods är främst för styrkan och för bättre utseende och hur du ändrar samlade lite, krockkuddar är 2 växlar fram förklädd till lampor, när de skjuts det skjuter en stång att göra airbag push till föraren, det klickar i och påsen stannar ute tills...

MINI Cooper telefon Dock

Efter fönstret bröt monterade telefon dock köpte jag online innan jag ens skulle kunna använda det jag bestämde mig att ta saker i egna händer och bygga en docka som integrerar lite bättre med min bil.Den tidigare ägaren av min MINI bort eller lyckat...

Enkel automatisk Kyckling Coop dörren

I detta Instructable kommer jag att visa hur man gör en enkel automatisk kyckling coop dörröppnare.För alla som håller kycklingar, är ständigt närvarande hotet om rovdjur djur som rävar alltid ett bekymmer. Nyligen hade vi alla våra kycklingar (4 av...

Arduino Kyckling Coop Controller

Under de senaste åren min familj har hållit ex-burhöns - de är cirka 18 månader gammal och har levt hela sitt liv i en bur miljö. Så mycket som vi älskar dessa små buntar av glädjeämnen och ägg kan det vara en arbetsträl att stiga upp tidigt på morgo...

Garage golv före/efter

När Steph flyttade in i hennes hus, visste vi att vi behövde göra om garage golvet en dag. Det var hälften målad med mattan i mitten. Vi gjorde en del efterforskningar på olika produkter att använda och hittade Rust-Oleum Rock Solid metalliskt Silver...

Att hålla din kycklingar säker på natten med de små lysdioderna oh så ljus

de flesta av oss gillar att äta kyckling, men även om du inte detta kan komma som någon överraskning: allt annat ut det gör. Så om du är som mig och vill hålla en liten flock frigående kycklingar runt bara för färska ägg (och tillfällig färska, kemik...

Backyard hönshuset

jag gjorde denna lilla kyckling lada för några år sedan att hysa 3-5 värphöns på min bakgård. Jag är i stan och hade att utforma en "ganska" en att hålla folk från att ha en kyckling kupp (ha ha). Den här var inspirerad av vissa Kansas lador jag...

Spionera bil Garage dörröppnare :)

Jag kunde inte hitta ett bra ställe att hålla mitt garage dörröppnare. Solskärmar i min bil var tjockare än klämman på öppnaren, så jag lyfte klämman och provat olika ställen för att hålla öppnaren. Jag kom upp med idén om att ta bort elektroniken fö...

PVC Kyckling matare med mätare

jag är inte säker på om någon annan har gjort detta, men om du har, det kommer att bekräfta att min idé var en bra! Jag har precis avslutat min coop och jag ville ha ett sätt för min fru och barn att berätta om kycklingarna behövs mer mat utan att be...

DIY Beaglebone CAN buss Cape

Detta är ett tillägg till min andra handledning utforskar Tesla Model S kan bussen, för denna tutorial jag behövde något sätt att ansluta och skicka meddelanden via kan systemet, men ville inte betala och arm och ett ben för en fancy följetong "Cape&...

Svart ut för din bil

hatar chrome? Jag också! Svart ut krom tryggt & enkelt med plasti dip. du behöver-plasti dip spray i oavsett färg du vill men vi är så "förlorar medvetandet" får matt svart på din hem förbättring butik-pincett är praktiskt men inte nödvändig...