Knex nattduksbordet. FEAT. KNEX MINI COOPER S.Hej jag byggde denna knex sängbord eftersom är trött av grejer liggande på golvet och städa mitt rum var freaquent. Så jag byggde detta och det är robusta och starka och det kan hålla min favorit knex bil på denna webbplats som är min mini cooper S. Om du vill ha instruktioner eller har frågor, Välkommen att ställa. Om du har en 3ds eller 3ds xl, är jag glad att handeln vän koder med dig. Följ och glöm inte att rösta min instructable i Påskallaviks contest.
Relaterade Ämnen

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Gamla skolan Knex mini cooper S.

Hej, detta är min version av en gammal skola mini cooper gjorde intirly av knex. Det har massor av mods och prylar som vinden skärmen vindrutetorkare, kostym fall innehavaren, reservhjul, ariel, sänkte rida höjd, Custom redigerad hela av framsidan, f...

Knex Colin macrae Mini cooper rallybil.

Hej detta är min knex Colin macrae mini cooper rallybil, som har fjädring. Jag har gjort det ser mindre modded och det är mycket lättare på grund av de lätta delarna ersätter de tunga versionerna. Strenthened stötfångare har moddat en lott för en kon...

Knex mini bow

Detta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Mini Cooper "Snö"

jag att stora, en full storlek mini cooper. Detta är en golvyta på ungefär 10 ft x 5 ft (äga en verklig gör det lättare att kontrollera ^_^). Dock insåg jag snart detta var lite för långt, så jag äventyras på ett ungefär 3/4 storlek mini.Med endast c...

Reparera Mini Cooper elektriska dörren lås manöverdonet / låsmekanism

denna instructiable visar hur att reparera en Mini cooper dörr lås manöverdonet. Jag gjorde detta till min 2003 mini cooper s. Jag var trött på att läsa om oräkneliga antalet människor som har varit tvungna att ersätta detta dåligt utformade komponen...

Mini Cooper Arduino Rc bil

Detta projekt visar hur man installerar en arduino till en Radiostyrd bil. Arduino som jag kommer att använda är en UNO arduino. Vad jag har gjort i detta projekt är fick en ingen arbetar Rc bil. Du kan programmera den registeransvarige att göra bile...

Knex mine

detta är min knex fälla min. Det liknar K.S.E's knex dörren bomb.Den sätts bakom en dörr och när någon öppnar dörren de träffas av stavar/distanser/bb's oavsett.Det är lätt att göra och mycket kraftfullt.vara säker och ha kul!...

Knex Mini-uzi--uppdaterade V1.2--

baserat på Mini-Uzi.Enkel, lätt att bygga knex pistol baserat på Mini-Uzi. Denna kanon avfyrar vita stavar och har ett fungerande magasin.Delar:Fat/sätesbjudningMagazine + Magazine ramRAM-minneTriggerKroppen/handtagFramåt greppUPPDATERINGAR:Tidningen...

Knex mini cannon

Jag var forskande för idéer och såg en liten knex kanon som skjutit bb: s så jag gjorde detta.Steg 1: Bygga mini kanonen...

Knex mini motor cykel/finger cykel

Hej detta är en instructable av min mini knex motorcykel. Det går in i 2 olika cyklar som visas på bilderna.Vänligen prenumerera/följa.Oh och ive fick en bit count/bild av bitar.Steg 1: styret detta är styret, Följ stegen.1) bygga dessa.2) bygga dett...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...

Cool KNEX Mini Hockey spelet

här är en KNEX version av den populära spelet hockeyn och jag bestämde mig att visa dig hur man gör det! Låt oss dyka rakt in i instruktionerna!Steg 1: Vad du behöver! Här är de delar du behöver för hockeySteg 2: Hockeyn netto Here is the netSteg 3:...

Knex mini modifed traktor dra

knex traktor...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...