Knex mini bowDetta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable: >...

Relaterade Ämnen

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Knex V2cross bow

Det finns 3 instructables på den här sidan 1) v2 cross bow 2) knex hög powerd s3 cross bow och knex sling sköt sköt pistol.hoppas du gillar pistolen, det gör jag(på fören 11 röda clips på varje sida finns)triger: gröna klippet på bottem behov till va...

Knex mine

detta är min knex fälla min. Det liknar K.S.E's knex dörren bomb.Den sätts bakom en dörr och när någon öppnar dörren de träffas av stavar/distanser/bb's oavsett.Det är lätt att göra och mycket kraftfullt.vara säker och ha kul!...

KNEX Power-BOW

mitt armborst är mycket stark den har massor av power50-65 ftgör ont om du skjuter det på dig själv om du har tillräckligt rubbebands som jag gör så försök inte att video skott den har inte mycket ström eftersom det var mycket regnigt utanför så tar...

Knex Mini-uzi--uppdaterade V1.2--

baserat på Mini-Uzi.Enkel, lätt att bygga knex pistol baserat på Mini-Uzi. Denna kanon avfyrar vita stavar och har ett fungerande magasin.Delar:Fat/sätesbjudningMagazine + Magazine ramRAM-minneTriggerKroppen/handtagFramåt greppUPPDATERINGAR:Tidningen...

Knex vridmoment Bow

jag är en ivrig anhängare Gears of War, och en av mina favorit vapen från det spelet är vridmoment fören. Jag har sökt på Internet för sådan en skapelse gjord av Knex, och jag hittade ett på denna webbplats. Trots att det var en fin pistol på det är...

Knex nattduksbordet. FEAT. KNEX MINI COOPER S.

Hej jag byggde denna knex sängbord eftersom är trött av grejer liggande på golvet och städa mitt rum var freaquent. Så jag byggde detta och det är robusta och starka och det kan hålla min favorit knex bil på denna webbplats som är min mini cooper S....

Knex mini cannon

Jag var forskande för idéer och såg en liten knex kanon som skjutit bb: s så jag gjorde detta.Steg 1: Bygga mini kanonen...

Knex mini motor cykel/finger cykel

Hej detta är en instructable av min mini knex motorcykel. Det går in i 2 olika cyklar som visas på bilderna.Vänligen prenumerera/följa.Oh och ive fick en bit count/bild av bitar.Steg 1: styret detta är styret, Följ stegen.1) bygga dessa.2) bygga dett...

Gamla skolan Knex mini cooper S.

Hej, detta är min version av en gammal skola mini cooper gjorde intirly av knex. Det har massor av mods och prylar som vinden skärmen vindrutetorkare, kostym fall innehavaren, reservhjul, ariel, sänkte rida höjd, Custom redigerad hela av framsidan, f...

Pineapplebobthegreat's Knex Cyber Bow

Klicka på steg 8 för att se hur denna båge är nästan oförstörbara från rubberband kraft.Detta är en knex båge som jag gjort som ser mycket futuristiska. Det använder en massa lappar och är ganska stor för en båge. Den mäter över 2 1/2 fot lång. Grepp...

Knex x-bow

en awesome cross bow som skjuter runt 30-50 ft.STATS:Den har en sann utlösare, en bild fat, använder gummiband och skjuter det 35-40 ftAMMO:ammunitionen är en röd, gul eller orange kontakt skjuts till baksidan av fat.Anmärkning. gummibandet måste var...

Knex cross bow och bult

skott om 10m - 15m plusstark och bra letar du enda skott cross bow .built i 1 dag bra för närstridKolla in min andra pistol som är en bult åtgärd gevär 25-30 runda mag, utmätningsbara granatkastare, syn och främre grepp för bättre handling.here är en...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...