Knex mini gevärdetta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Knex mini bow

Detta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Knex pistol gevär

knex pistol gevär...

Kabob stick kartong och duck tape mini gevär

detta mini gevär är mycket roligt, och det gör för bra jul och Födelsedag presenter. Det är också roligt att montera den på väggen, gör det och spela med den....

Mina Raptor... längsta intervall Knex sniper gevär i historia

det inte få post BREAKING rasar på grund av THE fat! DET ÄR PÅ GRUND AV TJOCKA GUMMIBAND OCH NOLL FRIKTION! Muhaahahahahahaha!!! Jag vet har fått titeln längsta intervall Knex pistol på instrucables!Name:B.s.r raptorpurpouse: lång räckvidd prickskytt...

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Knex LR gevär

Hej till alla kolleger Knexers och nykomlingar gurkor. min nya skott, lång räckvidd knex gevär, med verkliga omfattning, fällbara GEVÄRSSTÖD, sanna trigger, någon ammo shooter, 1.20m lång, 110ft sortiment med oodammo (röda kvällarna med vit stav bifo...

Knex halvautomatiska gevär: KLS V.2

Hej Instructables gemenskapen!Se mitt senaste projekt: KLS V.2, eller den kinetiska sista stå V.2. KLS V.2 är en semi automatisk Knex pistol som har en platt utbud av ca 40 + ft och har 6 skott flyttbara horisontella tidskrifter med inre langare. För...

Knex överfall gevär g36c

detta är min knex gevär g36cDet är en bult åtgärd och skjuter blå stavar botten lastatser mycket vältitta på del lista befor du gona gör knex g36cGlöm inte att betygsätta och posta en kommentar om du vill veta någotoch om du fick en bild på en snygg...

Knex mk45 gevär

denna knex gevär är min största knex kanon det här skjuter långt.lång stång 40ftgrön stavar 30ftsvart stång 25ftoch om du har några mods för tis knex pistol berätta gärna.Steg 1: avtryckaren utlösaren är ansluten till en blockerare så när avtryckaren...

Knex bullpup gevär T.A.R 21

här är min första bulpup gevärDet är en T.A.R 21 bullprup gevär (att meens att mag är bakom handtaget)Jag använde dunkis utlösa systemet (slimd det)Jag använde även en trevlig matlagning system du kan easely lägga det i det inte falla ur pistolen och...