Mini Pistol (skott)Idag ska jag visa dig hur man gör en fullt ut arbetande pistol som är lätt att göra!

Du behöver
Wood
Markör
22 cal shell
Flytande spik
Craft glue
Hammare
Spik
Hacka såg eller trä såg
Fil
Sandpapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Mini pistol med egna händer

https://youtu.be/am6SdwaAxzsSteg 1: för beredning av mini pistol behöver vi: För beredning av mini pistol med egna händer behöver vi vissa elektronik - piezoelektriska element - att vara mer exakt. 1 - bar av trä2 - piezoelektriska element för tändar...

Klädnypa mini pistol

detta är en mini pistol görs med hjälp av en enda trä klädnypa, en bit av popslicle att göra vissa delar mer platt. Jag använde även en tom penna röret att ge mer precision och göra ett handtag att dra tillbaka metall avtryckaren....

Mini pistol v1

Hej, jag heter Dico och detta är min mini pistol v1Jag måste skjuta 40 ft med pistol!kom och gör detta för att spela schoottag.Reservdelslista:Anslutningar:mörkgrå - 6grå -2röd -6grön -6gul -15Orange -8Blå -2Y -4Stavar:grön -32vit -30blå -8gul -1grå...

Hur man gör ett papper Mini pistol

Från denna video tutorial kan du lätt lära dig hur man gör en enkel papper pocket mini pistol som skjuter gummiband. Vi använder bara några enkla sätt att göra denna vackra pistol. För att göra detta papper pocket mini pistol behöver du bara följa gi...

Hur man gör en prop kartong mini pistol

detta uppenbarligen visar vad som skrivs ovan, men whe du är klar du kommer ha skitkul! :)Följ de instruktioner innandu börja bygga. Jag tar inget ansvar om du på något sätt skadar något med detta. Tack, och ha kul.Steg 1: Material och vad du behöver...

Mini mini pistol

detta är en prop mini pistol som jag gjort. Och kom ihåg att ge mig IDIES för nya PRODJECTSSteg 1:Detta är en 5-dollar pistol!Allt du behöver ärspraypaint, 1Knex motor och diverse Knex peises, 4 12cm.pipes,and upp i en havregryn behållare (Wegmans ma...

Min 76 skott semi auto pistol

detta är en stor, konstiga pistol, krediter går till Ednator55 för tidningen idén...

Pocket 10 skott Mini pistol

denna pistol kan se små men tro mig dess mycket kraftfull med det rätt bandet.Steg 1: Få delar Dessa är de delar du behöver.10 blå ringar1 grå kontakt1 blå rod1 svart Y kontakt1 orange kontakt1 elastiskt bandSteg 2: Huvuddelen lägga till den grå kont...

Licor 43 Mini öl skott

Skriftliga recept: http://vegetarianbaker.com/mini-beer-shots/Även om jag älskar en bra mugg öl, smakar denna lilla skott mer som en dekadent creamsicle. Bra sätt att fira en touchdown, fältet mål eller stor lek. Skål! Den använder Licor 43 och grädd...

Knex Mini Pistol med Saftey

här är en pistol kan du som har omkring 100 stycken. Den rymmer sex skott och är lätt att ladda om. På den negativa sidan behöver du något små fingrar att dra avtryckaren.Steg 1: hantera Steg 2: trigger om du inte kan se två stycken längst de är röda...

Knex shooting range och mini pistol mål.

Hej detta är min skjutbana som har mål, som är lätt att slå över och jag har gjort en knex pistol som kan skjuta på olika hastigheter eller längder på längden på elastiskt band du använder. Min skjutbana har en rörliga luckan på baksidan, som kan anv...

Moxxs mini pistol

denna pistol är mycket tillförlitlig om gjort rätt och är verkligen kraftfull. Den ser riktigt cool och har en mycket låg bit räkna. Det skjuter antingen grön/svart eller vit/grå stavar bästa men kan brand alla spön ganska bra.Varning denna pistol kr...

Matt's 1min mini pistol

detta är min första pistol ha på instructables så jag hoppas du gillar detSteg 1: delar få dessa delar att bygga detSteg 2: delar för fat barrelSteg 3: ram få dessa delar att göra ramSteg 4: blå stavar få och Anslut de blå stavarna som visasSteg 5: a...

LEGO Mini pistol

detta är en riktigt cool liten pistol som kan packa en punch. Den mini pistolen kan skjuta 2 000-6000 rpm. Det ser också cool på alla mina siffror. Hoppas ni gillar den.Steg 1: materialSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8: Display Nu har...

Min pistol V1

min första instrucatable så om det stinker inte lämna menar kommentarer.Detta mitt andra vapen att jag ritade jag borowed handtag och triger konceptet från TheDunkis. resten jag gjorde på min egen.Pistolen skjuter ca 40 fot med tre elastiska band och...

Knex part Popper pistol ("skott" Party Poppers)

jag hoppas att detta är en första i sitt slag, kommentar. Om någon vill instructable jag ska göra en... * rakt upp lögn *Detta verkligen gör det lättare att dra i snöret.Denna pistol säger, "bråka med mig och jag ska lägga konfetti på din matta."...

Gummiband skytte Knex Mini Pistol

det är en enkel pistol jag bestämde mig för att byggaSteg 1: kropp Steg 2: Trigger Den vita är säkerhet, utdragbar när redo att avfyra och twist vit/lila kontakten på avtryckaren, strider därför att låta utlösa bilden via sökvägen, släppa rubberband....

Enkel mini pistol

Hi guys, den här gången gjorde jag en pistol som är ganska mäktig och kan skjuta upp till 10-12 fot, spelar roll hur tight gummibandet är....

Mini pistol

vad du behöverSteg 1: Huvudsakliga pistolen Steg 2: kroppen Steg 3: Anslut kroppen med Th pistol...