Mitt lilla men rymliga rum!Välkommen till mitt förbättrade rum!
Jag tog titeln i denna tävling bokstavligen och skapat ett helt hus i ett rum! Detta utrymme kan fungera som en lägenhet, ett sovrum eller en liten hus!
Detta är ett bättre rum eftersom det har alla bekvämligheter i ett vanligt hem, men i en 310 kvadratfot plan!
Jag skulle älska att vinna en 3D-skrivare! Om du gillar denna Instructable snälla rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Magical Unicorn mitt lilla ponny hår! ¦ I hörnet av Craft

I denna tutorial kommer jag förklara för dig hur jag uppnått mitt senaste hårfärg! Jag älskar att ha massor av färger i mitt hår, och jag tror att detta är min favorit kombination jag någonsin gjort! Det kräver du att bleka håret, som är skadlig, men...

Bygga mitt lilla hus dörr

min fru och jag är i processen att bygga ett litet hus och en av de saker som skulle vara en extrem utgift... en egen ytterdörr! De flesta vet inte men en liten dörr kommer med stora problem? Först, du kan inte bara gå till HomeDepot och köpa en dörr...

Min lilla verkstad/Utility rum/Cathouse.

Jag fick samtal idag berättade att min efterlängtade shoulder kirurgi kommer att äga rum i drygt tre veckor.Det blir den tredje sprickan på fastställande av en gammal skada & att döma av tidigare erfarenheter jag inte kommer att göra någon sågning el...

Mitt lilla växthus

Jag har använt detta växthus i nio år. Det har ungefär 2,5 x 4 m.Steg 1: Detaljer av inre Tyvärr har jag inte bilder från när den byggdes.Steg 2: Vissa 2D- och 3D-filer3D PDF-filen måste öppnas med Adobe Reader. Använd inte din webbläsare för att öpp...

Homestuff lilla men kraftfulla playdough pistol

jag kommer att visa dig hur man gör en playdough gun. inte luras av storleken på vapnet, dess mycket kraftfull. om skottet är gjort rätt, kunde den nå objektet från 2 meter i avstånd. Du kan göra det från saker som alla har i hem. Nu ska jag visa dig...

En flickas rum

Min bror nyligen flyttat ut ur mitt rum så jag fick inreda den. Min favorit färg är rosa så det finns en hel del rosa i rummet. Jag missa inte alla hans djur skinn.PS Ursäkta mitt smink men jag är rubriken iväg till en balettföreställning och mamma s...

Mega sumpig: En stor, ekonomisk swamp cooler tillräckligt kraftfull för att kyla flera rum!

Hej, i detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör ett stort, effektivt och ekonomiskt träsk svalare kraftfull nog att kyla de flesta av en genomsnittlig förorts hem.Under de senaste veckorna, har temperaturen i min hemstad regelbundet top...

Rum/hus kontroll System koncept

mitt projekt är baserad runt automatiserad kontroll av vanliga hushållsapparater, inte bara göra jag tror att detta system skulle vara en stor hjälp i mitt sovrum men det skulle också kunna utvidgas till andra delar av huset. Så tanken är att detta ö...

Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)

Bakgrund:Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning ge...

Mitt allra första 3D-utskrifter projekt

Vill du lära dig hur man gör 3D-projekt? Jag också! Jag har varit fascinerad av utsikterna att göra 3D-utskrifter. Jag har också absolut inget projekt som jag behöver en 3D-skrivare. Men jag vill göra en 3D-projektet. Det känns som världen är på väg...

BACON WRAPS för äggplantor (mitt eget recept)

Hej kära besökare på min sida och tittar på min YouTube-kanal! Jag har gjort dagens recept ungefär fyra år sedan, när jag bestämde mig att köpa och laga någon ny maträtt med amerikansk typ av rökt bacon! Jag har försökt ett par gånger bacon och ägg f...

Hur man sover mindre men inte känna sömnlösa

efter mycket forskning och använder mig själv som ett marsvin, kan jag dela mina slutsatser om hur man sova mindre, mycket mindre.Vad behöver du:Att inse hur mycket tid av ditt liv du spendera sovaFör att inse vad kan göra du med 3 timmar per dagFör...

Lilla Birdie med träd prydnad från papper skrotar

En liten fågel landar på en Spring-vaknat träd, inbäddat mellan de färska bladen, med ljusa gröna gräset gro vid sin bas... Jag först kom med idén till detta terrarium stil prydnad - med hjälp av en mini fågel från min craft bin och skrot papper - de...

Familjen Version av TINY House levande

Jag slår vad du har sett bilderna och guider hur man gör egna små hus av en liten trailer. Små hus är bra för levnadskostnader och att hålla saker enkelt. Många små hus är mellan 200 till 400 kvadratfot. De flesta små hus finns också för en person el...

Minimalistisk experimentet

Lär dig att lägga till ett ansvarsfullt sätt i stället för att subtrahera. -Jeffrey TangJag har alltid velat bli en minimalistisk ända sedan jag snubblade på minimalism på Internet. Jag tycker idén om ett enkelt liv lockande. Det finns dock flera sak...

Alps klocka

Hej alla,Igen är jag här med ett nytt projekt, denna gång jag gjorde det medan jag deltog i en träbearbetning och design kurs, så jag hade nya maskiner till mitt förfogande, vilket var bra.Mitt huvudsakliga syfte på kursen var att prova nya verktyg,...

En 1 * 1 * 1 fot evaporativ kylare (Swamp Cooler)

jag är tonåring och gillar att göra saker detta är min första Instructable. Jag kom upp med detta om i sängen eftersom det var så varmt. Jag skulle köpa en fönster air conditioner ovanpå våra vanlig luftkonditionering. Sedan gick jag till ett svalare...

Oförstörbar djur

detta är ett litet djur som jag gjort av en sten!! Den är vattentät, brandsäkra, krasch-bevis, drop-proof, stötsäker, frysa-bevis, okrossbara, strålning bevis, frysa-bevis och även skottsäker. Detta har många - bevis så det kommer att pågå under tuse...

Min Komposttoalett

mitt lilla badrum har mindre än 16 kvm rum! Ursprungligen var min plan att köpa kommersiella toalett. Men såg vi hur små rummet skulle bli vi började titta på andra alternativ. Kommersiella kompostering toaletter är ganska stora minst sagt! De sitta...