(Mycket) Enkel penna fallHey! Första instructable! :)

Så, i skolan, i vill inte gå med en stor penna fall. Även om de är mycket praktiska, de är inte mycket bekvämt. Så, jag bestämde mig att göra en mycket enkel penna fall för mina tre pennor.

Jag gjorde detta i 15 minuter eller så, och jag planerat för den.

Tja, min version rymmer tre pennor, och det passar in i min ficka. Längden är ca 19 cm (runt 7,5 tum)

Jag använde två post-it lappar från nordiska kontor. De är inte ruta ett, dessa rektanglar.
Jag använde även lite märkning tejp, någon tejp fungerar dock - espacially silvertejp!
Jag använde även en dubbel spets penna, för att göra min design.

Tja, eftersom detta är mycket enkel, kommer att de flesta bilder vara på vad jag använt, och sedan text om vad jag gjorde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Inslagning penna fall

Enkel penna fall du kan sy själv. Jag har gjort dessa som office presenter i år, jag arbetar i en design praxis. att hitta presenter till designers som är prisvärt är svårt. Jag har använt off avskurna biten och ur produktion tyg prov bok färgrutor....

Penna fall (och mer) från livsmedelsbutiker väska Plarn

Varje hushåll har dem. Överblivna matkassar fyllda i varandra, gömd i ett skåp. Säckar stowed i en automat med en hemsk mönster som kycklingar (eller i mitt fall, paprika) och några rouge som fastnat i slumpmässiga lådor. Men vad du ska göra med dem...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Varför en penna-fall?

Där jag bor på, jag ser ett växande antal stundents (mestadels highschool studerande), som föredrar att gå till skolan utan en ryggsäck. Snarare tar de alla böcker och skolmaterial, som pennor och pennor, i sina händer, som visar sig vara ganska svår...

Lätt enkelt Duct tape penna fall

detta instructable är om hur man gör en duct tape penna fall som lätt skulle kunna användas som en enkel plånbok eller makeup väska.Efter en shoppingrunda på stationära för universitetet jag insåg glömde jag 1 sak en penna fall så varför gå köpa en n...

Super robust karaktär penna fall

varje år, pennor i min penna fall hantera att peta hål i min penna fall från insidan. Men i år bestämde jag mig att sätta stopp för denna evildoing.Pennor kommer aldrig peta hål i denna penna fall! Den är fodrad med överblivna tyg från uteplats stola...

Tic tac box penna fall

har du varit på en förlust om vad man ska göra med vänster över Tic-Tac lådor? Tja, varför inte göra dig själv en enkel, billig och förvånansvärt robust penna fall i några 15-30 minuter?Du behöver:3 tic tac lådorEn junior bågfil/räfflad knivTejpTillv...

Jeans manschetten penna fall

För en tid sedan postat jag en instructable för att göra en plånbok med de överblivna muddar från hemming jeans. Tyvärr har man ingen förbättring i departementet höjd så är jag fortfarande fast hemming de flesta byxor inköp. Jag har fortfarande gott...

Otrolig penna fall av plastfolie (under 7$)

Jag kommer till min nya skola, så jag ska köpa ny penna fall, men plötsligt, jag har en fantastisk idé! Varför kommer inte jag göra det själv? Jag Rota mitt rum (från det slarvigt till skrämmande röran) och hittade plastfolie som min mamma köpt för l...

En mycket enkel pennhållare

en mycket enkel pennhållare med endast några husgerådSteg 1: material Lista med materialen-1 x kan av Pringles (tom)-2 x gummiband-1 x sax-1 x bit tygSteg 2: Skär Pringles Skär Pringles önskad höjd. Jag klippte dem ca 1/3. Då ska det se ut på 2: a bi...

En mycket enkel och effektiv vakuumpump

jag kommer att visa dig hur man gör en mycket enkel men effektiv venturi vakuumpump cheep laboratorium material. Du behöver flera minuter att göra det. Denna pump är att när vattnet flödar genom vertikala röret, vakuumet genereras på horisontella rör...

Gamla Jeans penna fall

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde en penna fall från ett par gamla jeans och ge tips om hur du kan göra dig egen och idéer om hur man ytterligare anpassa din penna fall.Steg 1: Saker som behövs Behövs för följande produkter:-Gam...

En mycket enkel LED arbetsbänk

Hej alla! Detta är min första instructable, så behaga bli slag om jag har gjort några misstag förfarande/språk. Jag blir glad för några förslag eller korrigering.Jag beslutade att bygga en liten LED arbetsbänk. Det är mycket enkelt och det kräver bar...

DIY alla hjärtans dag gåva / penna fall återvinning papprör inte sy

https://youtu.be/2efOmPlkon8Steg 1: för att göra en penna fall återvinning tube papp nr syr du behöver! Material:-sax;-dragkedja;-papprör;-trasa;-Varmlimma.Steg 2: Idag jag lära dig hur man gör en penna fall återvinning ett papprör och tyg (inga sew)...

Minecraft bröstet penna fall

På min Youtubekanal just nu är det Minecraft månad! Så jag tänkte jag skulle lägga en anvisningar för ett roligt projekt för att gå tillbaka till skolan. Skriv in Minecraft bröstet penna fall!Nedan är en video som kommer att leda dig genom varje steg...

En mycket enkel fjärrkontroll blinkande LED-ljus

Tanken på detta Instructable är att visa dig hur man gör en mycket enkel och liten, underhållande, förtrollande, egendomligt blinkande LED-ljus under dekoration av ditt val, det blinkar av någon infraröd fjärrkontroll signal tas emot!Oavsett om det ä...

Hur man gör en egen anpassad penna fall

så du är på väg tillbaka till skolan och du är förtjust i kundvagnen runt din älskade stillastående i stil.Men för det mesta du inte kan hitta en penna fall som är särskilt "du" och om du gör, penna fall har andra planer än att hålla din pennor,...

Mycket enkel och billig gitarr/bas distortion pedal

här, jag kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel 1 transistor strömsnål gitarr pedal. (Jag ritade kopplingsschema och PCB). Denna krets kan vara körde av gamla 9v batterier (i version 2, jag sprang det av en riktigt billig mobiltelefon strömf...

Hur man gör ett mycket enkel Knex Noise Maker

detta är en mycket enkel instructable om hur man gör en KNEX noisemaker. Detta är min egen design. Det fanns en hel del spår av fel i att försöka göra detta. Jag gjorde ett par komplexa de som gjort mycket lite brus. Då tänkte jag varför inte göra en...