Nite sol tabell ljusdetta är mitt första inlägg så om du tror att jag behöver ändra något (varje dag är en lektion) vänligen vara konstruktiv kritik. Hoppas du gillar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Nio, tabell ljus

nio är en tabell ljus för att belysas på tiderna. Kroppen av ljuset är gjord av glasfiber; stöd är målad stål. Fiberoptik är inbäddade i glasfiber. Extra LED källa av ljus placeras i formen moln. På natten fiberoptik avger lugn och skimrande ljus, mi...

Deodorant sol cykel ljus

jag såg en kille i SF med en cykel som det såg ut som ett deostick som gav mig idén att hacka en sol trädgård ljus i ett deostick för lätt väder proofing (och aerodynamiska godhet).Detta är en enkel hacka, ompaketering en sol trädgård ljus. Allt du b...

Nutella glas tabell ljus

Detta snabbt och enkelt hantverk kommer att lägga till en touch av glamour i någon tabell. Det bästa med det är du får äta Nutella först!Steg 1: Du behöver...-En Nutella burk: de små som ofta används som vanlig dricksglas efteråt.-Nutella burken lock...

Hur man gör en enkel tabell ljus

I rummet att jag studerar i får det dyrbara hjärtat uppvärmningen gyllene ljusa glänsande strålar från solen men när det är förbi 11 jag känner att det har 7 på kvällen och detta fyller mig med dåsighet, jag försöker ta bort händerna på mörka från mi...

Tabell ljus

så här är en instructable för en stor nighttable ljus. Det är lätt att göra, jag använder det ofta och jag tror du kommer gilla den.Steg 1: storlek Behöver du 4 woodboards som är 20 cm, 7 cm, 0, 5cm lång.Du behöver också en woodboard som är 12 cm, 12...

Enkel tabell ljus skugga

samtidigt göra dessa kan du broduce alla olika typer av skuggor på din wallIt ser riktigt cool.Min kamera är inte som bra så bilderna är lite suddiga men du bör fortfarande kunna se allt.Steg 1: Vad du behöver: En pennaVanligt vitt papperTejpSaxNågot...

Halloween sol ljus

Halloween tema Solar utomhus ljusSteg 1: Samla leveranser 1. ihåliga plast dekoration av ditt val. (Det behöver inte vara en pumpa. Plast är bättre för att låta ljuset genom, och det är oftast säkrare.)2. sol stav ljus (jag föredrar den billigaste Wa...

Sända med posten låda ljus

detta dokument beskriver ett snabbt genomförande av en idé som uppstod ur ett behov.Idén har plats för tillväxt och förbättring. och det är ingalunda komplett som presenteras.Att nå inuti din mörka brevlåda på natten kan vara ganska en upplevelse, ef...

Hur man gör en rörelse aktiverade på/av ljus eller elektroniska utrustningen

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en analog rörelse aktiverat på/av ljus eller apparaten. Detta kan användas för att byta någon apparat. Jag gjorde denna krets analogt eftersom jag har bara varit en hobby för 2 år och jag did'nt har m...

DIY solar Laddningsbar automatisk natten ljus (utanför användning)

Här kommer jag visa dig hur man gör en solar Laddningsbar automatisk led night light. Jag gjorde min för extern användning men Hej du kunde göra vad som helst med din! :)Hur kom idén? först jag har tänkt att få något slags armatur på vår bakgård, jag...

Hur man gör en Stop Motion Video med telefonen

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en bra stopp rörelse video utan högteknologisk programvara eller högteknologisk kameraSteg 1: Historien ombordstigningOmbordstigning berättelse är det första steget som det kan storyboarding men de...

Flat Packe för lagring Plywood picknickbord

Dessa picknickbord är alla gjorda av ett enda ark av plywood, tar ca 30 minuter för att markera ut och ca 1 timme att klippa ut. Slipning och målning är ner till enskilde, så jag inte ska citera några tider för dessa två processer, men jag har avslut...

5 watts LED Table Light

Här gjordes för min mammas symaskin men kan anpassas för alla typer av bord. De mått som används i detta var för symaskinen tabellen, alltså du måste justera den efter dina behov.Lite bakgrund om detta projekt, Känn dig fri att hoppa över den, om du...

Gotiska gargoyle solar nattlampa

jag har haft denna gargoyle nattlampa sitter runt i år, men aldrig fick mycket användning av det, eftersom det tar en specialitet lampa som jag aldrig tycktes ha tillgängliga. Jag tog denna lampa till våra fritidshus i Brasilien och här det samlat da...

Altoids USB batteri/Solar laddare för iPhone och iPod

jag vet att det finns gott om USB-laddare ute för dig att bygga. Men här är en som inte använder en spänningsregulator eller ett IC-chip för att driva. Grundtanken är att använda 4 - AAA laddningsbara batterier (1.2V en bit) till makten USB och ett p...

$74 PVC Mega Awesome Super PVC tabellen

Wow. Det har varit en lång tid sedan jag har lagt en kompatibel! Jag slutade använda PVC igen för ett office-projekt och tänkte jag skulle dela hur och vad jag byggt med det, eftersom jag får så många frågor i min inkorg om PVC.Som titeln säger, dett...

Solar pumpa Stakes

jag har en mycket lång uppfart och inte brukar dekorera eftersom det finns ingen elektricitet där. Jag gör dock, har snö pinnar längs båda sidor av uppfarten. Eftersom snön fastnar har redan satts upp för denna vinter jag beslutat att dekorera dem fö...

Robotic talar torn

här ska jag visa dig en översikt om hur man gör en robotic talande torn, löst baserad på torn från det populära spelet, Portal. Detta instructable bör hjälpa alla som vill göra en animatörerna projekt.För mer detaljerade bilder, gå till:http://razorc...

Knex'mas träd

detta är min Knex'mas träd. Jag gjorde detta träd för jul. Jag gjorde tre av dem faktiskt. Först gjorde jag en utsidan. Det är ca 8 till 9 fot lång och den har sol drivs ljus på den. Jag gjorde en andra en för inne och byggde en dalbana runt den. Det...