Ny! Blad och flera verktyg samlingom du har sett min tidigare samling vapen, kan du självklart berätta lite nya saker har kommit i. Men också vissa saker har stannat kvar. Om jag får 50 favoriter, kommer att jag göra en varierade vapen samling!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hamrade blad och blomma utskrifter

levande färger av blad och blommor är lätta att bevara genom att angripa dem för att släppa deras naturliga färgämnen på papper. Jag lärde mig denna roliga och enkla teknik från min rumskamrat, Sarah, men det har funnits mycket längre - jag hör att C...

Laser graverat glas (efter att ha tagit Techshops Laser etsning och roterande verktyg klasser)

efter avslutad TechShop Laser skärning & etsning SBU klass (LAS101) och Laser gravör roterande fastsättning SBU klassen (LAS201) jag ville göra några etsade candle holdlers för praktiken.Kursen instruktionerna och använder en bild från Mimi Daly Phot...

Assassin's Creed dolda blad och gun

Hej där instructables. Detta är min första instructable så kommentera gärna och berätta hur man kan förbättra. Hastighet inte hatar berätta vad du tycker efter betyg det. OK så här är min Assassin's Creed dolda blad och pistol är det pålitliga och lä...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

Tryffel avancerade: Slabbed Ganache och flera lager tryffel

det finns några saker jag tycker om mer än crafting chokladtryfflar hemma. de gör stora gåvor, det gör din kök lukt som choklad, och ingen kan någonsin tror att de är hemgjorda.Det finns många utmärkta Konfektyrvaror baserade på choklad förfaranden h...

Blad och Stick Fort

Detta fort är lätt att göra och kan göras helt från skogsmark material.Steg 1: Hitta en trevlig platsHitta ett träd eller två nära varandra helst med gafflar nära basen.Steg 2: rensaKratta löv och annat skräp från träden i en liten glänta. Spara blad...

Segling kanot kapitel 4: Rista stödben och bryta verktyg

gör ett stödben float (Ama) från en Agave stjälk. Bryta en hyvel, en vinkelslip, en kniv, få klippa men inte dåligt. Fixa en hyvel och en ukulele.Det är dags att bygga ama för våra UTRIGGARE canoe.Min vän Roland Chen har en hel del lokalkännedom. Han...

Nexus 7 Wifi (2013, Flo, Razor) - Guide till firmware installationer och flera ROM

Jag investerat mycket tid och försökte göra det så enkelt som möjligt, så Läs den information som tillhandahålls helt innan du börjar att bråka med din enhet.Infos här kan användas på modeller också, särskilt från Nexus-serien.Men du måste använda mo...

Tesla turbin från gamla hårddiskar och minimal verktyg

bygga en Tesla turbin från 2 gamla dator hårddiskar med hjälp av grundläggande handverktyg och en pelare borr. Ingen metall svarv eller andra dyra tillverkning maskiner krävs och du behöver bara några grundläggande hantverk färdigheter. Det är rå, me...

Renovera badrum fåfänga ljus med kaffefilter, blad och ormbunkar!

Här är mitt första försök till en "kompatibel"... över tiden skall få bättre. Tack för att titta och hoppas någon är inspirerad som jag har inspirerats av denna webbplats!Nästan varannan dag jag gör någon form av projekt för antingen min fru, mi...

Spiralformade Vawt (blad och laddningsregulator)

En PVC blad typ av spiralformade vindkraftverk, inspirerad av de 3 bladig versionen av TyPower2. I ett försök att efterlikna den Savonius profilen, använde jag en värmepistol för att bukta bladspetsar.För att producera användbara power ett måste:en t...

En anpassad sköld för Propeller ASC - Infra-röd avlägsen kontroll- och flera kuggar!

i mitt första projekt har vi lagt till en 2-line LCD-display till Arduino Shield kompatibel (ASC) styrelsen.( )I detta projekt kommer vi också att införa användning av flera kuggar, en unik funktion av Parallax Propeller chip.LCD-Display:Displayen är...

BACKBOX en - mer än bara ett lufttrafikföretag och tunga (verktyg)

' aldrig sluta utbildning"är en av mina favorit citat."Att göra fel är kul - du gör det mycket bättre nästa gång" är också en av mina favorit citat."När det blir tufft, tufft få gå" är... också, ja.Men min ultimata favorit är 'Ald...

Zeta Reticuli: MIDI kontrollerat 10-bands EQ och flera externa effekt gränssnittet

ungefär halva min livstid (20 år) sedan jag brukade ha bokstavligen drillions & drillions av idéer som jag fortfarande känner är inte ett fullständigt slöseri med tid. En av dessa lysande idéer var att kunna styra en gitarr wah pedalen från min dator...

Ritning för icke-Majors: med hjälp av analoga och digitala verktyg

tror du inte kan dra eftersom du inte enkelt skapa fotorealistiska grafit skisser på första försöket? Oroa dig inte, i verkliga livet inte rita en stängd bok test. Du kan använda dina anteckningar kan du kopiera av andra människor, kan du använda ver...

Enkla och billiga verktyg arrangör

detta ett riktigt enkelt sätt att organisera dina verktyg. När jag byggde min nya arbetsbänk jag installera pinne ombord bakom det men insåg snabbt att det skulle ta en hög med galgar att hänga alla mina verktyg. Så jag skapade denna arrangör ursprun...

PVC pipe blad och rotor för HAWT från skrot.

Obs: Detta var ett bevis på konceptet projekt, bara för att visa att det är möjligt att använda gjutning från en gammal tvättmaskin för att göra en rotor, detta projekt är nu på is tills jag avsluta min VAWT och andra projekt jag arbetar på.Nyligen h...

Snabba och smutsiga verktyg rack

Ja det är fult, men ack så praktiskt.Jag har redan sällsynta jordartsmetaller magneter håller de flesta av min handverktyg på min arbetsbänk, men det finns alltid några saker som inte passar eller hålla sig till magneter. Till exempel hanterar trä sl...

Hantera begränsade skrivbordsyta och flera projekt

jag har många olika intressen, och de flesta kräver viss mängd fritt arbetsutrymme på mitt skrivbord. Jag alltid inte avsluta vad jag har börjat i ett sammanträde, eller en dag, eller ens en vecka. Under tiden behöver det utrymme som upptas av oavset...