OBD bil doktor - bil + Adapter + enhetEfter att vi fick lite teoretisk information (man kan se vår tidigare behandling här), redan kan vi föreställa oss vad vi kan förvänta oss om vi ansluter vår smartphone till bilen. Så, låter gå vidare till bruket.

Låt oss börja med det faktum att för en lyckad bil diagnostik är det viktigt att ha 3 huvuddelar:

  1. Bil
  2. Adapter
  3. Den mobila enheten (laptop, PC, Smartphone)

***

Se resultaten av denna forskning och developemnt här www.incardoc.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

OBD bil doktor - Pre historia av mobila App utvecklingen

OBD bil doktor - historia av mobil applikationsutvecklingTanken på att ansluta en smartphone till den fordonsbaserade fordonssystem intresserad av mänskligheten länge sedan.Forskning om möjliga sätt att lansera till bilen visar att diagnosuttaget DLC...

Förvandla din Android tablett till en bil huvud enhet

Jag slutade nyligen integrera ett dockningssystem i min 2005 Subaru Baja för min Asus Nexus 7 (2013). Här är en uppskrivning om mitt projekt med några bilder och en reservdelslista för alla som vill göra något liknande.En vanlig bilradio är bra, men...

5 högtalare bil huvud enhet Boombox

jag byggt denna 20 + pund monster 2005 för min mamma som arbetade i en bullrig industriell miljö och behövs några ljud umph att njuta av hennes låtar. Jag hade byggt ett par fyrkantiga rätlinjiga 80-stil bärbara att Linda gamla bilstereor och talare...

Hem 110 till bil 12V

detta är min första instructable. Här kan du använda en 12 volts bil plug-in hemma, med hjälp av en 12V plugin (vägg vårta). De första stegen är hur man gör det gratis med saker runt huset, du kan göra en renare från köpte delar. Enda jag en osäker ä...

USB till 12V på bil

jag behövde 5 volt ström från 12 volt bil stereo enhet ansluta trådlös laddning för en iPhone 6. Behövs det strecket, och ville att det skulle se ut rent. Detta är min återgivning på detta hur.Steg 1: Min enhet Det var den mest tillgängliga, billigas...

Hur du gör din egen USB-billaddare för alla iPod eller andra enheter som laddning Via USB

skapa en USB-billaddare för alla iPod eller annan enhet att avgifter Via USB genom skarvning tillsammans en biladapter som matar ut 5v och kvinnliga USB plug. Den viktigaste delen av detta projekt är att se till att produktionen ditt valda biladapter...

Världens billigaste I2C (I-fyrkant-C) Adapter

göra en sensor gränssnitt för din dator för under en dollar!Uppdatering 6/9/08: efter att ha utforskat flera vägar avslutade jag har finns det inga praktiska sätt att genomföra denna teknik i Microsoft Windows. Detta är inte småaktiga OS bashing, jag...

Garage dörren server med slumpmässiga upcycled elektronik

först av allt, ett stort tack till alla de otaliga människor som jag lärt från som satte sina projekt på denna webbplats. Det har definitivt öppnat en hel värld upp till mig. Innan detta skulle jag har aldrig används en lödkolv eller en multimeter el...

Designer elektronik prylar

Detta är min designer electronics gadget projekt med begagnade mobiler och bärbara datorer. Anordning som MP3-spelare, förstärkare, ljud lådor, Audio Pin Junction, penna driva, penna fackla, konstruerad med laptop nycklar och aluminium ark. Bil mp3 s...

Upcycle en Boombox till en Multipurpose kök Radio (steg 1)

För att vara ärlig, är detta inte en praktisk Instructable om hur du gör något nyttigt. Om du inte har exakt de grejer jag haft, kommer inte du kunna replikera vad jag byggt.Det är dock en lång beskrivning av hur jag brukade information från andra In...

DIY RC Android Sumobot (Sumo Robot)

redo att mullra, är det dags att få påträngande! Denna vecka jag byggde en $90, Android kontrollerade bluetooth sumobot. Detta är ett roligt sätt att umgås med dina vänner och delta i multiplayer turneringar! Det höll kanske på din bakgård eller även...

USB-laddare från 12 v Li-ion batterier

Motivation:Har en massa allmänna ändamål 12V lithium-jon batterier och vill kunna ladda USB-baserade enheter på språng.Lösning: Ändra en 12V bil adapter för anslutning till 12V batteri.Delar:12V 6800mAh Li-ion uppladdningsbart batteripaket €14 inkl l...

Telefon Phan

De nya smarta telefonerna kan bli mycket varm när du tittar på filmer eller när den används som GPS-enheter. 120 grader F är typiska termisk säkerhet cutoff. Det är inte batteriet orsakar denna värme, det som telefonens CPU. De är datorer ju bara int...

Water-cooled 0 Db spelutvecklare PC

jag ville få en helt tyst men också kraftfullt PC-system för mitt hemmakontor. Jag är en datorspelsutvecklare och spendera cirka 7 till 14 timmar om dagen i samma rum som min dator. Så bygga en tyst kraftfulla system har varit något som föreföll mig...

IR stereo nightvision

Detta är möjligt hacka till en bil DVR enhet att göra en Stereo (simulerad) mörkerseende.planen är1) välja en låg kostnad bil dvr med skärm och kamera2) ta bort IR-filter3) hacka och ta bort lcd och sätta i en lättbild betraktare leksakså att båda ög...

Teleskop - 12V motordrivna

Jag byggde detta för mitt teleskop och som jag sa till min fru, och bärbara laddstationen för mobiltelefoner i en nödsituation.Det visade sig inlärningskurvan var kul, men lite dyr som jag fick mer att bygga den. Jag slutade utgifterna om 75ish i del...

Mer bas för din PC högtalare!

Mer bultande bas? Du kom till rätt ställe. Oroa dig inte, du är inte ensam - inte alla använder bassy PC högtalare / hörlurar. Detta instructables kommer att lära dig att lägga till mer bas utan att förstöra resten av ljudet./ ** Uppdaterad den 19 ma...

PC Box Fan

När jag uppgraderar en dator, försöker jag alltid att rädda och återanvända så många av de gamla delarna som jag kan. En del att jag har samlat en hel del genom åren är kylfläkten. Du hitta dessa i nätaggregat, CPU och i tornet kylsystem.Så vad gör d...

I-tankstreck USB power port

jag nyligen beslutat att ägna min gamla iPod nano som min "bil-tunes" enhet och eftersom batteriet börjar bli svagt jag ville säkerställa konsekvent makt för långa resor. Jag köpte 2 USB-adaptrar för cigarettändaruttaget från overstock.com. De ä...