Öppna tillbaka blomma Klänningför denna klänning, min inspiration var lite Audrey Hepburn, lite Miu Miu 2008, lite Luella (med hennes hjärtformade cut-outs), och lite av ske-hållning med att hitta en vacker tryckt organza.

Jag använder platta mönster för att skapa en kontur fit livstycket och cirkel kjol.

Observera: Jag har svårt att ladda upp alla mina bilder. Mer kommer att läggas som servrarna tillåter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en Cutout tillbaka fodrad klänning med dragkedja mitt bak

det finns tutorials online för att göra ryggen utklipp i klänningar med dragkedjor i sidan, men jag kunde inte hitta någon för klänningar med dragkedja mitt bak, så jag tänkte att det och provat den. Jag ville ha ett diamond utklipp upprepa form av S...

Öppna skär klänning

Har en konstig klänning liggandes men du älskar mönstret? Om inte gå plocka upp från sparsamhet butik! Här är hur man gör ett modernt awesome utseende från det ur mode klänning.Steg 1: Vad du behöver1. a-linje klänning2. sy nålar och tråd (eller syma...

Lace Trim tröja och bandet tillbaka klänning

Skapa dessa två projekt i 10 minuter!Enkla nr sy sätt att förnya kläder i din garderob.Steg 1: Vad du behöver Se ovan video för FULL tutorial ***Material:TröjaKlänning/tröjaSaxTyg lim (eller du kan sy)SpetsarSidenbandTydlig nagellackSteg 2: Tröja - k...

Hur att vika en Origami blomma / Lily

Hej där, detta är min version... Tja en av min bok version av en origami blomma, jag vet inte faktiskt vet vad det väl vara men det ser ut som en lilly till mig.Jag tror att jag "har sett någon annan göra en av dessa men i något annorlunda steg och j...

BLOMMA VATTNAS APP baserad på BLUNO ombord

Vi har gjort en app för blomman vattnas baserat på BLUNO. Med denna app, kan du vattna dina växter via smartphone. För att lägga till mer dynamiska till denna app, vi har också inkluderat 12864 OLED Visa i den här enheten.Steg 1: Introduktion toour b...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Beetlejuice: Lydia's Wedding Dress

i detta instructable jag kommer gå igenom att göra Lydia Deetz ikoniska röda brudklänning från Beetlejuice! Detta projekt är bäst lämpad för en måttligt erfarna eller mycket erfaren sömmerska. Vi kommer att följa ett mönster men det finns vissa delar...

Cigar Box mini byrå smycken box thingie

Detta är en helg projekt att göra en liten öppen-ram "tabell" att hålla två cigarr lådor. Jag blev inspirerad för projektet vid rengöring upp min lilla källaren verkstad - alltför många saker liggandes - så jag beslutade att använda upp några sk...

Så vill du reser till nya Zeeland?

Hur man kommer dit?Om att gå?Vad göra?Vad är det?Vad man ska ta?Steg 1: Nya ZeelandVi har vänner som emigrerade till nya Zeeland ca 40 år sedan och har inbjudits över att se dem många tid. Vi stod emot deras gästfrihet som går för normalt 2 veckor av...

Transistor grunderna - MOSFETs

(Det första jag gjorde några redigeringar till HTML-koden för denna I'ble, som är optimerad för stationära platsen, så det inte kan ses idealiskt på en mobil enhet.)Transistorer är utan tvekan den viktigaste elektroniska komponenten används idag. De...

Cascade misslyckande utlöste dubbel brast disken pneumatiska luftgevär

Phew! Det är en munsbit av ett namn.Det har varit alldeles för lång tid sedan jag har lagt en Instructable. Men stället lista en massa ursäkter, låt oss komma igång med dagens projekt.Min senaste luftgevär bygga följer en design kallas en kaskad miss...

Le Muerte

Min dotter Ava beslutade hon ville vara sin favorittecken från filmen The Book of Life, Le Muerte. Och jag var allt för deteftersom det innebar en mindre drottning Elsa på gatorna! Skrämmande projektetbörjade med en enkel vuxenstorlek röd festklännin...

K'nex begrepp

detta instructable är att Visa k'nex idéer så att andra kan försöka att bygga dem. De kommer att vara mestadels vapen idéer.SektionerSteg 1-Ammo utfodringSteg 2-utlösareSteg 3-trummorSteg 4-bränning stift & drarSteg 5-granaterSteg 6-vapenSteg 7 - div...

Nerf Assault Rifle - NEC-18

Behöver du en Nerf pistol som ser cool och sparkar enorma mängder här är det, NEC-18, min rival pistol till några av de NK3AE supertak kanoner.Obs-jag är inte verkliga fiende till NerfRocketeer, detta är alla i god roligt. Gå kolla in ut honom, han f...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Hacka din Vivitar Ultra bred och smal kamera [Uppdaterad]

nej, det är inte på den internationella rymdstationen... ännu! Den Vivitar Ultra bred och smal var en enkel punkt och skjuta plast kamera knappt värt några dollar det kostar... Nu är det egentliga hipster, retro, framtid, anarkistiska imaging enhet!...

Livsmedelsaffär Tygkasse gjord av 40 lb birdseed säck

denna Tygkasse är gjord med ganska säcken våra birdseed kom i. Den färdiga väskan är ca 15" lång, 14" bred och 9 inches djupt.Den är gjord meden plast birdseed väskatråd och symaskintäcke vadd (poly, bomull, ull, spelar ingen roll) ca 6 x 40 inc...

Hallick min Pong

måndag, 9 mars:Jag får nys om detta tycker Geek hacks tävling, en vecka sent, franticly, jag slog thinkgeek.com letar efter en lätt döda, budget och idéer båda vända tom.Vad sägs om att pong kit som jag köpte från dem ~ 2 år sedan? ... hm när jag för...

Interaktiva Bee spel

med stöd av Prof. Kylie Peppler och Prof. Joshua Danish vi (Benjamin Zaitlen, Alexander Jacobs och Diane Glosson) byggt en elektronisk prototyp av spelet Bee tecken (förklaras på nästa sida). Vi använde vanliga tyg material samt LilyPad Arduino elekt...