Paracord armband fixtur/jiggdenna handledning visar hur man gör ett paracord armband fixtur som kan användas med eller utan sidan släppa spännen. Som jag började göra fler armband blev det klart framgår att jag behövs för att bygga en fixtur för detta ändamål. Jag tittade på flera formgivningar som användes och beslutade att skapa min egen version. När jag bestämde mig att göra fixturen, var dessa de mål jag ville uppnå:

-Det skulle vara enkel att använda
-Det måste vara bärbar för reser & camping
-Det måste vara lätt att göra
-Måste vara billig

Jag fulländad målen och beslutade att dela min design. Jag kunde göra detta fixtur i ungefär en timme för under $12. Det är justerbar från 3 till 12 inches.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa Paracord armband för överlevnad

denna paracord armband är gjorda speciellt för överlevnad aspekten av att ha ett paracord armband. Jag är ganska stolt på hur detta projekt visade sig eftersom detta är min första paracord armband (men inte min första paracord projekt).Steg 1: materi...

Fisk svans Paracord armband

detta är inte mitt eget arbete, och jag vet inte vem den ursprungliga skaparen är.Ganska enkelt armband att göra. Gjorde detta för en väns systerdotter. Svåraste är att hålla det tight för en snygg finish, såvida du inte har en jigg som gör det lite...

Paracord armband mjölk spjällådan Jig

detta instructable kommer har du att göra egna längd 550 paracord armband på nolltid.Saker du behöver:1 - mjölk spjällådan eller liknande styv låda2 - canopy tält Bungee boll band (eller tunga gummiband)1 - par Fastex sida Release spännen (storlek so...

Svart Mamba Paracord armband

AKA Cobra-over-Fishtail Paracord armbandSteg 1: Först måste du skapa en fishtail armband, jag använde Paravival's design och jag kredit honom med design. Här är länken: ALLSTEPSSteg 2: leveranser Behöver du ca 15 fot av paracord, fishtail armband (so...

Boa Paracord armband

Lär dig hur man gör en Boa Paracord armband. Du behöver ca 14 fot av paracord och ett paracord spänne. Denna Paracord fläta är lättare att göra med en paracord jigg, men kan göras utan en. Detta är en bred paracord armband.Steg 1: Boa Paracord armban...

Fishtail Paracord armband

Hur man gör en Fishtail Paracord armband med bilder. Du behöver ca 10 fot av paracord, och ett Paracord spänne. Du behöver också en lättare och en sax. Detta kommer att ta 10 till 15 minuter när du har din försörjning.Steg 1: Fishtail Paracord armban...

Nautiska paracord armband

Idag har presentera jag den nautiska paracord armbandet. VIKTIGT blöt alla paracord i vatten över natten så låt det torka eftersom paracord krymper i vatten och med den krympande redan färdiga, måtten är mer exakt.Steg 1: Material som behövs 4-5 fot...

Snow Tiger Paracord armband

märker jag att det inte fanns någon instructables som handlade om en väva så här, så jag gjorde lite mixtrande med lite sladd och hittade denna awesome nya väva.Steg 1: Samla material 15 ft av ParacordspännesaxljusaretångJigg (valfritt)Steg 2: Skapa...

Tema Paracord armband

Min mamma är en enorm Flyers fan och bad om ett flygblad armband, så jag bestämde mig att skriva detta som ett Instructable. Du kan enkelt använda olika färger för att skapa ditt eget tema armband!Svart och lila färgerna var för ett college hockeylag...

Paracord armband Jig

Jag hoppas detta instructable hjälper dem som vill göra egna Jigg för att göra paracord objekt. Jag gjorde denna jigg med trä som jag hade liggandes att hantera tre olika storlek spännen och två stift. Det kan göra en 18" armband, halsband, nyckelbri...

Tjock Fishtail Paracord armband

Material:Paracord (12 fot), sax, tändare, Tänger, pincett, 5/8 tum spänne, paracord jigg (valfritt)Tjocka Fishtail armbandet är en stor en göra för nybörjare till paracord kultur. Denna historiska Knut och tjock kärna möjliggör ett större armband än...

Standard Paracord armband hur man:

Jag hoppas att detta Instructable kommer ge dig det du söker efter. Njuta av.Steg 1: materialMaterial:1. Paracord2. tändare3. tång4. sax5. Paracord spänne6. Paracord jigg (valfritt)Steg 2: Uppskatta hur mycket paracord du tror du behöver sedan klippa...

2 färg Paracord armband (självstudie)

Steg 1: leveranser Du behöver 2 färg paracords din välja och ett spänneSteg 2: Efter att du har valt 2 färgerna jag skär mig på 5ft bara för att få en säker längdSteg 3: Ta en av färgerna och dra kärnan (insidan strandar) av paracord ut bara lite och...

Center sydda Paracord armband

Mer knotiga grejer på min blogg: Stormdranes bloggDenna video visar hur du lägger till sy till en redan gjord paracord armband, med 1.4 mm diameter sladden med en snörning nål. Jag har en foto collage, i ett blogginlägg gjort flera år sedan, för att...

Cobra Paracord armband

här är paracord armband som jag bär vardagliga ifall jag kanske behöver det. Det är fått över 10ft av paracord i det så jag kunde göra vad som helst med den.OK OK så jag har frågat några gånger nu på hur jag gjorde detta, jag kan inte ta någon kredit...

Digicam Paracord armband

detta är ett paracord armband. Denna design kom från TIAT'S Digicam Bar. (http://www.youtube.com/watch?v=tA9dNB5sup0) Jag "knut" kom upp med detta så att inte ge mig kredit vänligen. Det är relativt lätt att göra. Det tog mig ca 20 minuter eller...

Ändlösa Paracord armband

jag letade på nätet och hittade massor av paracord armband som har spännen i så du kan ta bort. Enligt min erfarenhet en gång jag vanligtvis behöver det har jag glömt det så jag kom med denna design som inte behöver tas bort. Paracord är lika stark n...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man gör Fishtail Paracord armband

detta kommer att lära dig hur man gör en fishtail paracord armband.Steg 1: Samla material 1 spänne7 fot av paracord (för vanlig människa)sax och tändare.Steg 2: VävenSteg 3: Väven del två Nu fortsätta att upprepa.Steg 4: smältaNu har du gjort en fish...