Svart Mamba Paracord armband



AKA Cobra-over-Fishtail Paracord armband

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mamba Paracord armband

Hur man gör en Mamba Paracord armband, behöver du dessa paracord leveranser. 10 fot av paracord, två 5 fötter bitar om du vill ha en 2 färg paracord armband. Ett Paracord spänne och en tändare och sax. Paracord projektet tar ca 15 minuter. Lär dig at...

Boa Paracord armband

Lär dig hur man gör en Boa Paracord armband. Du behöver ca 14 fot av paracord och ett paracord spänne. Denna Paracord fläta är lättare att göra med en paracord jigg, men kan göras utan en. Detta är en bred paracord armband.Steg 1: Boa Paracord armban...

DIY Paracord armband med en magnetisk spänne

Ibland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en...

Stege fäste eller Trilobite Paracord armband

detta Instructable är min variant av stege Rack eller Trilobite armbandet. Tack vare Mark_Well av paracordguild.com och Stormdrane för att få mig igång.Detta hur-till gjorde en 8-3/4" armband för en 8" till 8-1/4" handled. Jag skulle föresl...

Ultimate Paracord armband Survival Kit

I en värld av Paracord är det en stor sats att påstå sig ha gjort den ultimata överlevnads armband. Men anser jag motiverade säger detta på grund av att detta armband har flera funktioner som inte finns på några andra armband. Detta armband kombinera...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Snow Tiger Paracord armband

märker jag att det inte fanns någon instructables som handlade om en väva så här, så jag gjorde lite mixtrande med lite sladd och hittade denna awesome nya väva.Steg 1: Samla material 15 ft av ParacordspännesaxljusaretångJigg (valfritt)Steg 2: Skapa...

Steg för steg justerbar Paracord armband

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en justerbar paracord armband. Jag fick idén att göra det justerbara när mina föräldrar fick mig en justerbar armband från New York. Jag har aldrig sett en instructable på hur man gör detta ännu, s...

Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmask

bygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din...

Quick distribuera paracord armband

Snabbt distribuera paracord armband är en av de vackraste armband jag gjort hittills. Även om man på grund av det faktum att det är lätt att ta isär och använda som sladden, har jag gjort det eftersom jag gillar bumblebee motiv som gör att kombinatio...

Tema Paracord armband

Min mamma är en enorm Flyers fan och bad om ett flygblad armband, så jag bestämde mig att skriva detta som ett Instructable. Du kan enkelt använda olika färger för att skapa ditt eget tema armband!Svart och lila färgerna var för ett college hockeylag...

Vävda paracord armband/klockarmband

Denna handledning visar hur man gör en paracord armband eller titta på bandet med en vävning metod. Mer Knut arbete med releated länkar och resurser kan ses på min bloggsida, Stormdranes blogg.Steg 1: leveranserKolla in länken Kitables för ett kit so...

Wearable första hjälpen Kit - ett Paracord armband

Denna guide kommer att ge idéer för att bygga din egen bärbar förbandslåda. Satsen är inbyggd i ett paracord armband. Behandlingsutrustning fördelas jämnt i ett lager silvertejp som skapar en vattentät kärna. Paracord kopplas sedan till de två ändarn...

Ersätta skrymmande spänne på paracord armband.

Detta är en cool alternativ till de klumpiga spännen av plast på alla paracord armband jag har sett, både online och i person. Jag använde avbitare ta bort befintliga spännen från mitt armband (försiktigt så att inte klippa sladden) och ersatt det me...

2 färg Paracord armband (självstudie)

Steg 1: leveranser Du behöver 2 färg paracords din välja och ett spänneSteg 2: Efter att du har valt 2 färgerna jag skär mig på 5ft bara för att få en säker längdSteg 3: Ta en av färgerna och dra kärnan (insidan strandar) av paracord ut bara lite och...

Bästa Paracord armband för överlevnad

denna paracord armband är gjorda speciellt för överlevnad aspekten av att ha ett paracord armband. Jag är ganska stolt på hur detta projekt visade sig eftersom detta är min första paracord armband (men inte min första paracord projekt).Steg 1: materi...

Center sydda Paracord armband

Mer knotiga grejer på min blogg: Stormdranes bloggDenna video visar hur du lägger till sy till en redan gjord paracord armband, med 1.4 mm diameter sladden med en snörning nål. Jag har en foto collage, i ett blogginlägg gjort flera år sedan, för att...

Cobra Paracord armband

här är paracord armband som jag bär vardagliga ifall jag kanske behöver det. Det är fått över 10ft av paracord i det så jag kunde göra vad som helst med den.OK OK så jag har frågat några gånger nu på hur jag gjorde detta, jag kan inte ta någon kredit...

Digicam Paracord armband

detta är ett paracord armband. Denna design kom från TIAT'S Digicam Bar. (http://www.youtube.com/watch?v=tA9dNB5sup0) Jag "knut" kom upp med detta så att inte ge mig kredit vänligen. Det är relativt lätt att göra. Det tog mig ca 20 minuter eller...