Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmaskbygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din elektronik, rena vatten, öppna en burk med mat med bifogade multiverktyg och försvara sig mot exponering med kaliumjodid tablett.

Vad du behöver:
-Kunskaper om hur man gör en vanlig cobra väva armband.

-15 fot av Paracord.

-Verktyg: Tändare, silvertejp.

-Fallout överlevnad produkter: kolfiber tyg tejp Pre-Packaged kaliumjodid tabletter, p38 Burköppnare, Pre-Packaged vattenrening Tablet, aluminiumfolie, alla andra små verktyg och redskap.

Jag uppmuntrar dig att använda denna handledning för att skapa din egen apocolypse redo rem men om du behöver hjälp med att hitta objekt ingår eller vill köpa en färdiga, sedan gå med i vår överlevnad konversation på Facebook eller köpa detta armband på Etsy Shop: Superesse överlevnad remmar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den mörk riddare Batsuit och Bane Mask och kostym

med den kommande utgivningen av The Dark Knight Rises, och slump tidpunkten för min vän, Kevin, att vara skallig från kemoterapi, vi beslutat att vi ska göra en video. Han ville vara Bane, och jag kunde dra av en halvbra Batman. Naturligtvis var jag...

Den perfekta Dr. Som Fez och mini fez

Vill veta hur man gör den perfekta Dr som Fes.Med den här guiden, kan du göra fez som är hög kvalitet och långvariga också så mycket elegant.Väl här är det. Min officiella sätt att göra fezes!Använd inte denna tutorial för att göra produkter att sälj...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Pärlor och knop vänskap armband

Chevron vänskap armband är söt men visste du att de är också mycket lätt att klä upp med pärlor? Det symmetriska mönstret lämpar sig fint för en snygg liten rad med fina pärlor längst ner i mitten!Vänligen kolla in min andra instructables, och rösta...

Kors och tvärs Solomon Bar Paracord armband

** om när som helst i detta instructable du inte kan räkna ut hur till gör något eller flera av stegen, lämna en kommentar, skicka mig ett meddelande eller skicka mig ett e-mail. (Min e-postadress är i min beskrivning) **Om du är bekant med cobra väv...

Den enklaste sätt på att sätta på A Paracord armband

om du bära eller började bär paracord armband du förstår kampen för att sätta detta på i sorgen så här instuctable visar dig det enklaste sättet att sätta ett paracord armband på.Steg 1: Unbuckle Antingen skjuta de två sidorna av din spänne eller dra...

Fångenskap kedja väva mässing och koppar hjärta armband

att göra denna coola armband behöver du:En makt eller batteri borr5/8" Ringmått6' 16ga mässing tråd6' av 16ga koppartrådFina elektriska silver lödaLödning pistol eller mikro-facklaLödning fluxAvbitareTång nål näsaSteg 1: Fångenskap kedja väva mässing...

Den enklaste paracord armband du någonsin kommer att göra.

Jag är gumball maskin knarkare. Min mamma brukade ge mig inkvarterar att använda i maskiner utanför mataffären när jag var liten. Jag har haft alltför många gummi kackerlackor, klibbiga nävar Sprees, falska mustascher och de jumping-half-balls-you-tu...

Den ojämna stege Paracord armband

Håller ca 18 fot av paracord, The Jagged stege har en hel del sladd men är fortfarande snygg. Detta är en svårare väva än cobra, men är fortfarande ganska lätt att göra. Du vet aldrig när du kan bli strandsatta i skogen och behöver 18 fot av rep. Jag...

Prototyp konfiguration för en USB-Powered låg kostnad; realtid kontinuerlig strålning övervakningssystem för sjukhus kirurgisk patologi, hematologi, biologiska avfallshantering och forskningsanläggningar

prototyp konfiguration för en USB-Powered låg kostnad, realtid kontinuerlig strålning övervakningssystem för sjukhus kirurgisk patologi, hematologi, biologiska avfallshantering och forskningsanläggningarRunning titel: USB Powered kontinuerlig strålni...

Håll ner lång runda saker med denna snabbis bänk Loop-och-V Vice

ibland du har att hålla en lång runda cylinder till din arbetsbänk. Jag ha brukar att hålla ner en mast för bearbetning till segling kanot framdrivning. Bearbetning processen kräver oftast att du roterar runt objektet som smärtsamt (ibland blodigt) s...

Den enklaste uppladdningsbart batteri krets (och rädda planeten alltför)!

Hallo alla...Idén kom till mig när jag var redo att ersätta en battericell i min väckarklocka bredvid min säng. Även använder jag de senaste 5 år endast laddningsbara batterierna av de flesta typer jag övervägt hur många battericeller människor värld...

Den fallout survival guiden

detta är en tips guide om hur man maximerar du spelar maktdags att ge sig ut för maktSteg 1: skaffa ett kraftfullt vapen Min metod för att få kneecapper(i mina egna ord)gå till tenpenny tower norr väster om tenpenny finns girdershade hem för två wast...

Ardweeny: den lilla vän Arduino (och hur nötkött upp)

öppen hårdvara? Arduino(TM) är det första namnet som kommer att tänka! Lika stor som det är, behöver ibland vi en liten mikrokontroller lösning för ett projekt eller en avskalad version för kostnadseffektivitet.Ardweeny är lösningen. Dessa små kit är...

Klickern (den sista av oss) Mask och kostym

efter jag spelat det här fantastiska spelet för 5: e gången nu bestämde jag mig för jag hade att göra en klickern kostym.Denna handledning kommer att fokusera på masken, men jag kommer ge bort hur jag gjorde sista och göra upp i slutet; )Fler bilder...

Hur man gör den perfekta jordnötssmör och gelé smörgås

när jag var i första klass hade jag ett uppdrag att lära sig hur man gör en PB & J smörgås. Bara i fall du aldrig fick att läxa i skolan, eller om du har glömt, har jag lämnat enkla steg för steg instruktioner att göra perfekt jordnötssmör och gelé s...

Den verkliga $5, webbaserad kraft och gas mätare

Detta instructable är ett pågående arbete, kommer att lägga till mer när jag har tid under nästa vecka eller så.I detta instructable jag kommer gå igenom de steg som jag brukade göra en webb-baserad, realtid, electricy och gasmätare, för ungefär $5....

Texas kaviar - den mest enkla, läckra och friska dopp/Side någonsin

med sommaren i full gång, nu är det dags att dra nytta av det fantastiska sun mogna råvaror som är lätt tillgängliga. I detta Instructable jag kommer att visa hur du gör en sann kråkor pleaser det inte är bara enkla och läckra men också mycket hälsos...

Den ultimata Facebook tillägg och Extension Guide

denna guide fungerar bara för Google Chrome, som kan laddas genom att gå till detta länk.Google Chrome har många set ryggar, mest som jag tvivlar på att fixas, men Google Chrome har extensions och tillägg, som du hittar här.Detta Instructable kommer...