Paradise inspirerat sovrum!Efter att ha upplevt paradise första hand, får du en känsla av att du aldrig vill lämna. Om din version av paradise är din favorit strand, en viss bergssidan, en djup skog eller ens bakgrund av en livliga betong djungeln; vissa vyer att bara du känner dig hemma.

I vårt fall var vi awestruck och inspirerad av den glittrande, turkosa vattnen i Bahia Honda stranden i vackra Florida Keys. Tyvärr dock hennes arbete som computational fysiker arbetar på nanoteknik och gruvan fungerande www.DrewpaulDesigns.com, www.Blabor.com, www.DrFission.com och fem andra företag tvinga vår närvaro som krävs för oss att så småningom bud adjö till våra favorit landskapet paradisiska åsikter.

Min konstnärliga känslor, tillsammans med hennes beroende av hem & trädgård kanalen, ledde dock till upptäck en rolig och enkel metod att styla ett sovrum för att påminna oss om vår favorit plats dagligen. Varje rum är designat för att visa upp grafisk konst, Foto och målningar och använder alla renoverade möbler som var annars på väg till soptippen. Denna teknik är del grafisk design, del inredning och alla original. Flera varianter av dessa tekniker kan också ses i slutet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome sovrum Design

jag nyligen fick Google SketchUp (ett 3d designprogram) och beslutade att försöka utforma ett rum för att ange att förbättra min room designtävling. Resultatet jag så småningom kom med hade röda och blå randiga tapeter i alla rum Förutom poolen och m...

Ett snabbt & enkel dörrklocka för ditt sovrum

detta är min första instructable och jag är ledsen för min brist på riktiga bilder.Jag blev inspirerad att göra en Ringklocka för mitt sovrum bara på kul och nu jag lägga ut den på instructables för världen att se.Hoppas ni gillar det! : DFör att gör...

Bird of Paradise

Här är ett steg av steg video jag gjorde för min mamma att göra denna "bird of Paradise" hon brukade göra dem för mig som barn.Bill....

Sovrum belysning kontroll

Har du någonsin låg i sängen och önskat att du hade ett sätt att stänga av alla rummet ljus? Att tona ned några av rummet ljus och stänga av andra sådana? Vad sägs om att kunna stänga av din partners säng ljus om din partner somnar och lämnar sitt lj...

Vackra sovrum skrivbord!

Det var bara inte tillräckligt med utrymme i mitt sovrum för alla mina saker så jag bestämde mig att bygga denna skrivbord. Kom bara med idén en dag när uttråkad i min socialt entreprenörskap klass och här är det! Varje bit av trä som används i detta...

Sovrum Nattduksbord med hemliga fack

Yay! Tillvaratagna träslag från en enda pall! Kraft för alla dina saker! Dolda hyllan! Kom så går vi...Steg 1: Verktyg som behövs för KlämmorDemo hammareCirkelsågDra såg (eller andra hand såg)Såg hästar (valfritt)BorrmaskinDremelOckså (ej avbildad) e...

Sovrum Photography Studio Setup

jag ville studio-fotografering. Allt jag behövde var mitt sovrum, ett par blixtar och min DSLR kameran.Bilden är en som jag tog med min setup.Steg 1: bakgrund. jag inser att det finns många sätt att göra en bakgrund. Jag började genom att hänga några...

1/2 sovrum

vanligtvis ett sovrum finns inuti en sluten rutan i avsnittet liguster av hemmet. Detta projekt inverterar sovrummet och travar dess huvudfunktioner. Den resulterande konfigurationen möjliggör en multi-purpose abborre som fungerar som en gäst sovrum,...

Rymdstationen Dock sovrum med lätta upp rymdskepp säng

här är ett billigt, snabbt och flexibelt sätt att göra en kreativ, rymd-tema playspace/sovrum för ditt barn.Berättare:Ditt bakre sköldar är nästan stekt som ni dodge laser Blaster, terrängtransport ditt rogue skepp in i fjärden av detta bakvatten utr...

Sovrum automation

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag konstruerade ett system för att låta mig köra mitt sovrum med min dator.Steg 1: delar av odjuret här är de delar som jag brukade bygga systemet:USB-interface board (jag använde ett gränssnittskort för K80...

Min brist på ett sovrum

detta är min nuvarande sovrum. Jag nyligen förlorade mitt jobb som lärare och flyttade 1.100 miles bort för hopp om ett nytt jobb. Har inte fått det jobbet ännu, men jag jobbar hårt för att få en! På grund av finanser kunde jag bara ta vad som passar...

Renovera sovrum tidsinställd

Vi fick äntligen renovera vår gäst sovrum. Här är "efter" bilden av färdiga rummet. Jag monterade GoPro kameran på väggen i ett hörn av rummet och ställa in den att ta en bild var 60 sekunder. Den redigerade tid förfaller video har togs cirka 18...

Träd skugga Light: Night skog i ditt sovrum

Förvandla ditt sovrum till en måne lyser natten skog vid hjälp av en strömbrytare.Steg 1: Vad du behöver # Fint formade grenarBe din horticulturalist vän en tjänst att avvara några grenar som annars kommer för att kasseras.JANSJÖ LED arbete lampa frå...

Hangout sovrum med snackbar samt studie utrymme!

Bestämde jag mig att designa ett sovrum på Google Sketchup som skulle uppfylla förmågan att vara en underhållande tillhåll, ett bra ställe att varva ner, fortfarande har en plats att arbeta och studera i. Med en säng setup, snackbar, studera skrivbor...

Hur man skapar en cool kille s sovrum som alla åldrar kommer att älska.

Här är min sons sovrum jag har precis avslutat utsmyckning.Med lite fantasi och prova några projekt från "Instructables" tror jag det visade sig ganska bra. Min lilla pojke tycker jag är bästa mamma i världen för det.Jag gjort två funktionen väg...

Hur man utformar sovrum gardiner av duschdraperier (~ $5)

min äldre bror ville några gardiner i sitt rum, men hade inga extra kontanter under lång tid. Så småningom, jag gick till dollarn trädet och plockat honom upp några duschdraperier och fastnat 'em i hans rum. Han var ganska nöjd med em eftersom sitt r...

Min hemska sovrum

snälla, snälla, snälla hjälp mig! Detta är mitt sovrum som är i behov av mycket hjälp! Jag vet inte hur det kom till denna punkt, men från vad du ser jag är inte här inne mycket. Det finns inget avkopplande, cool eller sexig om detta utrymme. Det är...

Den ultimata sovrum/Man Cave

detta, enligt min mening skulle vara den bästa sovrum eller man grottan. Detta är också mitt första försök att använda Google Sketchup. Den mäter 30 fot brett och 50 fot lång, totalt. I detta rum ingår en säng, ett sluttande tak, ett akvarium, en rad...

Ultimate ingenjör sovrum

så detta är mitt dröm sovrum. Som en ung ingenjör älskar jag att mixtra och lära sig engineering relaterat material, till exempel fysik och elektronik. Så, har jag skapat ett sovrum/arbetsrum som skulle passa en ingenjör som mig. Jag har lagt ner myc...